ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 12 August, 08:02

ÖstersundsPosten - 02 aug 20 kl. 09:05

Brian Wake om uppsägningen från ÖFK och sonens kamp mot cancern: ”Ser fram emot att få börja leva ett normalt liv”Brian Wake har varit en omtyckt profil i Östersunds FK sedan hans tid som skyttekung i början av....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Wake, ÖFK, Östersunds FK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brian, Wakeom , uppsägningenfrån , ÖFKoch , sonens, kamp, mot cancern Ser fram emot att få börja leva ett normalt liv
Länstidningen i Jämtland - 02 aug 20 kl. 09:05

Brian Wake om uppsägningen från ÖFK och sonens kamp mot cancern: ”Ser fram emot att få börja leva ett normalt liv”

Brian Wake har varit en omtyckt profil i Östersunds FK sedan hans tid som skyttekung i början av....

ÖstersundsPosten - 24 jul 20 kl. 13:08

Widegren om kritiken mot sportkommittén och uppsägningen av Wake: ”Sannolikheten är mycket stor att vi blir dömda i Cas”

Brian Wake blir kvar i ÖFK:s ledarstab säsongen ut. Det berättar Leif Widegren för Sporten efter....

Länstidningen i Jämtland - 24 jul 20 kl. 13:08

Widegren om kritiken mot sportkommittén och uppsägningen av Wake: ”Sannolikheten är mycket stor att vi blir dömda i Cas”

Brian Wake blir kvar i ÖFK:s ledarstab säsongen ut. Det berättar Leif Widegren för Sporten efter....

YLE - 16 jan 17 kl. 20:40

Hangö stad överklagar inte domen om uppsägningen av Outi McDonald

Hangö stadsstyrelse röstade mycket jämnt i frågan om man går vidare i fallet med uppsägningen av den tidigare hälsovårdsläkaren Outi McDonald. Helsingfors förvaltningsdomstol har slagit fast att staden gjorde fel i fallet McDonald och nu väljer staden att acceptera domen. Förvaltningsdomstolen ansåg att läkaren McDonald blev fel behandlad av Hangö stad då hon först förflyttades från tjänsten som ledande läkare och sedan sades upp.

Skånskan - 13 okt 15 kl. 06:00

Dimridåer från kommunen om uppsägningen

hörby Att Peter Hansson lämnade in en skriftlig uppsägning till Hörby kommun den 12 juni har inget med avgångsvederlaget att göra, utan beror på att han själv bad att få anställningen överflyttad till Lejonet & Partners, förklarar kommunens personalchef Göran Malmström.– När det gäller chefsavtalet och avgångsvederlaget är det vad som sades på mötet den 8 juni som är avgörande. Det besked som Peter Hansson fick där, att arbetsgivaren inte hade förtroende för honom, räckte för att aktivera avtalet.

YLE - 09 aug 16 kl. 12:23

Kyrkoherde: Uppsägningen ingen överraskning för Mitro Repo

Uppsägningen kan inte ha kommit som någon större överraskning för prästen Mitro Repo. Det säger kyrkoherden i Helsingfors ortodoxa församling Markku Salminen. Repo sägs upp med omedelbar verkan.

YA - 04 mar 19 kl. 21:00

Capio: ”Uppsägningen har inget samband med kritiken”

Uppsägningen av Åke Andrén-Sandbergs kontrakt var beslutad redan innan han framförde sin kritik, hävdar Capio. Anledningen till uppsägningen vill man däremot inte kommentera..

Nyan - 20 maj 15 kl. 10:00

Basilier överklagar uppsägningen

Eckerös tidigare kommundirektör Rasmus Basilier har besvärat sig mot uppsägningen av honom. Det är främst två punkter som Rasmus Basilier lyfter fram i sitt besvär. Dels att man från Eckerös sida inte beaktat kontraktet mellan Basilier och kommunen, speciellt med tanke på uppsägningstiden.

YLE - 22 apr 16 kl. 13:18

Sparkad HU-anställd: Uppsägningen känns som en stor kränkning

På onsdag kallades hon till ett samtal. På torsdagmorgon fick hon sparken. Maria Fremer är en av de 570 fastanställda vid Helsingfors universitet som ska bort innan utgången av 2017.

UNT - 21 mar 13 kl. 16:43

Uppsägningen kan bryta mot reglerna

Uppsägningen av landstingsdirektör Kerstin Westholm kan bryta mot reglerna. Landstingets revisorer har inlett en granskning av hur det gick till..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.