YLE > Finland

Wednesday, 12 August, 05:06

YLE - 02 aug 20 kl. 09:08

Yle-enkät: Haavisto har starkt stöd inom De gröna - brottsmisstankarna har inte minskat på popularitetenDe flesta gröna vill se Haavisto i presidentvalet 2024..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
De, Haavisto

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Yle-enkät, Haavistohar , starkt, stödinom De , gröna, brottsmisstankarna, har inte minskat på populariteten
YLE - 04 apr 15 kl. 09:35

HS: Haavisto har stort stöd bland helsingforsarna

Pekka Haavisto från De gröna är Helsingforsbornas absoluta favorit inför riksdagsvalet. I en enkät som Helsingin Sanomat har låtit göra hos TNS gallup skulle 40 procent av de röstberättigade kunna tänka sig att rösta på Haavisto. De tillfrågade ombads berätta vilken kandidat från de olika partiernas listor, som tilltalade dem.

YLE - 25 aug 17 kl. 08:08

IL-enkät: Stödet för president Niinistö minskade under sommaren

President Sauli Niinistö är fortfarande klar etta i fråga om vem som ska sitta som president de följande sex åren. Stödet har dock minskat sedan maj, visar en enkät som lltalehti låtit göra. En enkät som Taloustutkimus gjort för tidningen Iltalehti utlovar just nu ett stöd på 60 procent för Niinistö.

YLE - 16 mar 17 kl. 14:06

Hav, insjöar och vattendrag blir starkt varumärke - nu ska turismen börja blomstra på allvar

Skärgårds-, kust- och insjöturismen ska aktiveras, och vattendragen ska lyftas fram som huvudtema för Finlands internationella marknadsföring. Förslaget ingår i ett projekt som har genomförts av Skärgårdsdelegationen samt jord- och skogsbruksministeriet. Utredningen gjordes i samarbete med aktörer inom turistbranschen.

YLE - 16 sep 17 kl. 06:55

HS-enkät: Massivt stöd för president Niinistö

President Sauli Niinistö skulle bli omvald med stor marginal om presidentval hölls i dag, visar Helsingin Sanomats opinionsmätning Enligt mätningen skulle Niinistö få 68 procent av rösterna under den första valomgången - någon andra omgång skulle därmed inte behövas. Då Iltalehti gjorde en motsvarande undersökning i augusti sade 60 procent att de skulle rösta på Niinistö. De Grönas Pekka Haavisto skulle enligt Helsingin Sanomat få näst mest röster; 13 procent säger sig stöda honom.

HBL - 07 jun 12 kl. 06:33

Svenska Yle: Carl Haglund i stark ledning

Europaparlamentariker Carl Haglund får 102 röster medan justitieminister Anna-Maja Henrikssons får 61 röster i Svenska Yle:s enkät bland SFP:s delegater.Av 242 partidelegater uppgav 31 personer att de ännu inte hade bestämt sig medan 48 personer uppgav att de inte ville berätta vem de stöder. Då Hbl gjorde en liknande enkät i mitten av maj stod siffrorna 92 för Haglund mot 53 för Anna-Maja Henriksson.

YLE - 08 nov 16 kl. 19:02

Analys: Gratis dagis kan bli kommunalvalsfråga i hela landet

Frågan om gratis småbarnsfostran har ett brett stöd över partigränserna, trots att det inte är länge sedan regeringen skar i rätten till dagvård. Nu lyfts frågan stort i Helsingfors - ett halvt år före kommunalvalet. Det uppstod nästan en tävlan mellan De Gröna och SDP i Helsingfors i måndags när det gällde att visa vems idé frågan om gratis småbarnsfostran ursprungligen var.

YLE - 07 jan 14 kl. 18:00

Värdefrågor väckte debatt

Filosofen Hannes Nykänen och lokalpolitikern och samlingspartisten Linda Karhinen diskuterade värdefrågor utgående från en färsk Yle-enkät. Frågan om sociala understöd passiverar väckte det livligaste meningsutbytet i Aktuellt 17. Finländarna är starkt splittrade i många värdefrågor, enligt en ny enkät.

YLE - 07 jan 14 kl. 18:15

"Ytliga värderingar i dagens samhälle"

Filosofen Hannes Nykänen och lokalpolitikern och samlingspartisten Linda Karhinen diskuterade värdefrågor utgående från en färsk Yle-enkät. Frågan om sociala understöd passiverar väckte det livligaste meningsutbytet i Aktuellt 17. Finländarna är starkt splittrade i många värdefrågor, enligt en ny enkät.

YLE - 10 sep 12 kl. 14:20

Starkt stöd för polisen i enkät

Hela 83 procent av finländarna tror att säkerheten lider om antalet polisinrättningar skärs ner, visar en utredning av Taloustutkimus. Över 90 procent vill inte att den närmaste polisstationen flyttas längre bort, 59 procent ansåg det mycket viktigt och 32 procent rätt viktigt att den polisstation som är närmast hemmet hålls kvar. I alla befolkningsgrupper hoppas man att rörliga polisen bibehålls.

YLE - 09 dec 15 kl. 15:53

Presidentvalet är avlägset- men Niinistö är populär

De Grönas Pekka Haavisto säger sig inte vara förvånad över den sittande presidenten Sauli Niinistös popularitet inför presidentvalet 2018. Yle publicerade på onsdagen en enkät där 45 procent av finländarna helst skulle se Niinistö fortsätta som president.
Pekka Haavisto pekka haavisto Bild: Yle/Kjell Lindroos
Pekka Haavisto, som var Niinistös främsta utmanare i det förra valet, klarar sig rätt bra också nu.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.