Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 13 August, 13:45

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 20 kl. 09:00

”Jag lägger telefonen i behån så jag hör när du ringer””Jag lägger telefonen i behån så jag hör när du ringer.”.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag lägger telefoneni , behån, jag , hör, när du ringer
YLE - 07 apr 16 kl. 06:17

På Borgaregatans skola i Vasa lämnar man ifrån sig telefonen

På Borgaregatans skola i Vasa har man ett system där elevernas telefoner samlas in före lektionen börjar. Men på rasterna är användningen fri. Mobiltelefonernas vara eller inte vara i skolan har diskuterats i flera års tid.

YLE - 26 mar 17 kl. 14:46

Psykoterapeut: Människorelationer lider av ständig uppkoppling - pauser från mobilen behövs

Det är svårare att knyta nära relationer människor emellan i dag på grund av sociala medier. De sociala medierna ger en begränsad bild av en person då man själv väljer vilken del av sitt liv man visar. Psykoterapeuten Petra Berg säger att det är viktigt att ta en paus ibland, eftersom relationerna lider då telefonen är närvarande.

YLE - 10 okt 14 kl. 18:52

Var ryms kulturen då telefonen ska med på wc?

Många i vårt samhälle vill ha ett tempo där det ska hända hela tiden och allt ska gå snabbt. Vi måste ha telefonen med på wc och en normallång teaterföreställning gör att publiken oroligt skruvar på sig. Vad händer med våra teaterföreställningar, utställningar eller kulturrecensioner i en sådan värld?

YLE - 27 okt 15 kl. 18:46

Annika Löfgren: Mina barn ska inte behöva välja ketchup

Tjugo minuter efter att jag bett tioåringen gå till närbutiken för att köpa ketchup ringer telefonen.  - Vilken ska jag ta? Det finns den här med vähemmän sokeria, luomu, Pikkumyy, sen finns det nån med makeutusaine, pepparsmak, utan konserver...

YLE - 08 feb 16 kl. 13:24

Telefonen bör vara rätt kopplad

Den som ringer bör ringa rätt, men hur når telefonsamtalet fram med de otaliga linjer som finns? Och hur repareras de om något går fel? Det har 1966 gått nittio år sedan Alexander Graham Bell patenterade telefonen.

BT - 20 aug 12 kl. 09:30

Fasta telefonen ligger i dag oanvänd hos Josefin och Erik

När Erik Karlsson och Josefin Olsson flyttade ihop för ett år sedan skaffade de ett fast telefonabonnemang.
Men de använder det i stort sett aldrig. ?

YLE - 17 apr 16 kl. 16:18

Jonas Jungar: Snart behöver du aldrig lämna Facebook

Från ett trevligt sätt att hålla kontakt med kompisar och gamla bekanta till 2000-talets dagstidning i realtid för hela västvärlden. Men det slutar inte där. Facebook håller på att sluka allt, och följderna kan vi bara ana, skriver Yle Nyheters redaktionschef Jonas Jungar.

Barometern - 11 nov 17 kl. 08:46

Hälsa: Var tredje använder telefonen för mycket

Det första vi kollar på morgonen, det sista vi kontrollerar innan vi släcker lampan. Det är inte många minuter som de smarta telefonerna lämnas orörda. Samtidigt känner nära en tredjedel att de använder telefonen för mycket.

YLE - 13 okt 12 kl. 16:33

Flera hundra finländare behöver nytt organ

Behovet av organ som lämpar sig för transplantation är skriande stort i Europa. I Finland köar 400 personer för ett nytt organ. För att råda bot på problemet skulle sjukhusen behöva mer resurser och utbildning.

IDG - 15 maj 13 kl. 11:37

Nu kan du låsa upp dörren med telefonen

Med det nya låset Kevo slipper du larva dig med nycklar när du ska låsa upp din dörr. Det enda du behöver göra är att föra telefonen mot anordningen för att låsa upp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.