Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 13 August, 13:09

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 20 kl. 07:00

Begränsad framkomlighet i centrala ÖrkelljungaDelar av Ängelholmsvägen och rondellen ska få ny vägbeläggning..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Örkelljunga, Ängelholmsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Begränsad, framkomligheti , centrala, Örkelljunga
Skånskan - 10 jul 16 kl. 19:12

Begränsad framkomlighet på E22

Det råder begränsad framkomlighet på E22 efter en krock nära kommungränsen mellan Hörby och Kristianstad.Larmet om olyckan kom 18.56.

Trelleborgs Allehanda - 02 sep 14 kl. 11:42

Fortsatt begränsad framkomlighet på E 6

Arkiv: Sara Johari
Det är fortsatt begränsad framkomlighet på E 6 i norrgående riktning förbi Vellinge.
Söndagens ras vid viadukten vid Vellinge norra leder till begränsad framkomlighet på E 6 ett par dagar till. Trafikverket meddelar att ett körfält kommer att hållas stängt till framöver.

Magazin24 - 13 aug 12 kl. 12:58

Trafikolycka orsakar begränsad framkomlighet

Trafikverket informerar om begränsad framkomlighet på väg 66. Strax före klockan 13 på måndagen blev två bilar inblandade i en trafikolycka på väg 66 mellan Virsbo och Sothällen, i riktning mot Västerås. Trafikverket informerar om begränsad framkomlighet på vägen.

Magazin24 - 24 sep 12 kl. 14:51

Begränsad framkomlighet vid Elundsvägen

Under vecka 39 kommer det vara begränsad framkomlighet vid korsningen Elundsvägen - Blåmesvägen. Anledningen är att Tekniska kontorets vatten- och avloppsavdelning ska byta ventiler i området. Måndagen den 24 börjar arbetet med att man börjar schakta vid korsningen.

Magazin24 - 21 nov 12 kl. 13:09

Begränsad framkomlighet på Åkersbergsvägen

Det kommer att råda begränsad framkomlighet på Åkersbergsvägen i Arboga fram till årsskiftet. Utbyggnaden av kommunalt vatten och avlopp vid kvarteret Spirean gör att det från och med den 19 november fram tills årsskiftet kommer att råda begränsad framkomlighet på Åkersbergsvägen i Arboga. För att underlätta för trafikanter kommer det att bildas en alternativ in- och utfart mot Norra Långgatan.

Magazin24 - 24 jan 13 kl. 09:41

Begränsad framkomlighet på E18

Just nu råder mycket begränsad framkomlighet på E18 mellan Köping och Hallstahammar. Anledningen är ett vajerräckesarbete. Ett vägarbete pågår just nu på E18 mellan trafikplats Strö och trafikplats Morgendal.

Magazin24 - 18 feb 13 kl. 08:38

Begränsad framkomlighet på E18

Ett vägarbete gör att det just nu råder begränsad framkomlighet på E18 mellan Köping och Västerås. Trafikverket reparerar vajerräcken mellan trafikplats Morgendal och trafikplats Västjädra på måndagen. Trafikarbetet gör att det råder begränsad framkomlighet i båda körriktningarna.

Skånskan - 29 jul 16 kl. 08:23

Begränsad framkomlighet på E6

Det råder begränsad framkomlighet på E6 efter en trafikolycka vid trafikplats Lindeborg.Larmet om olyckan kom 08.11 på fredagsmorgonen.

Länstidningen i Jämtland - 18 mar 18 kl. 11:09

RÄTTELSE: Det råder ej begränsad framkomlighet på landsväg 998

Trafikverket meddelade under förmiddagen att det skulle råda begränsad framkomlighet på vägen mellan Norråker och Borgafjäll idag. Så är inte fallet. Korrekt är att det blir begränsad framkomlighet nästa vecka..

Skånskan - 14 feb 16 kl. 15:00

Olycka på väg 9 – begränsad framkomlighet

Ystad Det är begränsad framkomlighet på väg 9 mellan Vilhelmsborg och cirkulationsplats Ystad NV, båda riktningarna, efter en tidigare olycka.Larmet om olyckan kom vid 13.42.

Sydsvenskan - 20 okt 12 kl. 10:40

Begränsad framkomlighet på E6

Just nu råder det begränsad framkomlighet i södergående riktning på E6 vid Maglarpsrondellen, i närheten av Trelleborg. Detta sedan en lastbil kört av vägen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.