Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 05 August, 07:06

Aftonbladet - 02 aug 20 kl. 06:49

Sydafrika passerar en halvmiljon covidmittade▸ Fler än en halv miljon smittade har konstaterats i Sydafrika under coronapandemin, vilket gör landet till det överlägset. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sydafrika

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sydafrika, passeraren , halvmiljon, covidmittade
Sydsvenskan - 02 aug 20 kl. 06:49

Sydafrika passerar en halvmiljon covidmittade

Fler än en halv miljon smittade har konstaterats i Sydafrika under coronapandemin, vilket gör landet till det överlägset värst drabbade i Afrika. – I dag har Sydafrika passerat halvmiljonstrecket, med sammanlagt 503 209 bekräftade covid-19-fall registre.

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 20 kl. 06:49

Sydafrika passerar en halvmiljon covidmittade

Fler än en halv miljon smittade har konstaterats i Sydafrika under coronapandemin, vilket gör landet till det överlägset värst drabbade i Afrika. – I dag har Sydafrika passerat halvmiljonstrecket, med sammanlagt 503 209 bekräftade covid-19-fall registre.

GöteborgsPosten - 02 aug 20 kl. 06:49

Sydafrika passerar en halvmiljon covidmittade

Fler än en halv miljon smittade har konstaterats i Sydafrika under coronapandemin, vilket gör landet till det överlägset värst drabbade i Afrika..

Dagens PS - 18 dec 17 kl. 10:37

Halvmiljon raderades i ett klick: ”Känns jättetråkigt”

Svenske 27-åringen Daniels tabbe har kostat honom en förmögenhet. Dagens PS skrev nyligen om 32-årige James Howells som 2013 slängde sin hårddisk på soptippen och på så sätt sumpade bitcoins till ett värde av 1 miljard kronor. Men den olycklige walesaren är långt ifrån ensam.

Cornucopia - 04 jun 16 kl. 11:16

Gästinlägg: Lärdomar kring identitetspolitiken att ta med sig till Sverige från Zumas Sydafrika

Jag förblir sjuk, men är diagnosticerad, kommer inte dö, få hjärnskador eller i övrigt bli funktionsnedsatt, och håller på att återhämta mig. Så länge får ni nedanstående insiktsfulla inlägg signerat Tomas Klingström, som tar med sig erfarenheter från ett Sydafrika som påminner mycket om utvecklingen i Sverige just nu.

Sydafrika är ett fantastiskt land och en inspirationskälla för alla de medborgare som önskar en framtid där vi; avstår investeringar i kol & kärnkraft, satsar mer på att omfördela möjligheter till mindre bemedlade grupper och där nationalstaten får stå tillbaka för olika samhällsgrupperingars kultur och politiska behov.

SmålandsPosten - 11 dec 13 kl. 06:18

Vårt stöd och samarbete med Sydafrika är nu än mer viktigt

?Sorgen och saknaden efter Nelson Mandela är stor världen över och spekulationerna om vad som kommer att hända med demokratin i Sydafrika är många, skriver Roland Gustbée (M), Region­förbundet södra Småland, Suzanne Frank (M), Landstinget Kronoberg och Charlotta Svanberg (S), Växjö kommun, ledamöter i styrgruppen för samverkan mellan Kronobergs län och Tlokwe City Council. ?

BT - 29 jul 13 kl. 09:06

Varför tiger Löfven när Sydafrika behöver honom?

Sydafrikas före detta president ligger på sitt yttersta. Nyheter om Nelson Mandelas hälsotillstånd har varvats med rapporter om att man redan har börjat planera för diverse minnesmonument och statyer. Att Sydafrika förbereder sig på att skapa ett kollektivt minne av den moderna nationens grundare är förståeligt, men också ett tecken på att man hellre fokuserar på det förflutna än på framtiden.

SVT Debatt - 19 dec 13 kl. 14:50

Komplettera bilden av korruption i Sydafrika

KORRUPTION Frågan om korruption i Sydafrika lyftes återigen när Nelson Mandela dog. Som vanligt talades det om den korrumperade staten, en elit som domineras av svarta. Det ger en orättvis bild.

Nyan - 16 dec 16 kl. 16:15

Meteorsvärm passerar nu

Ljusstarka sken på himlen i både gult, orange och grönt rapporterar Nyanläsare om att ha sett. Det är Geminiderna, en av de mest aktiva meteorsvärmarna av alla, som jorden passerar just nu.
Under optimala förhållanden och lite tur går det att se över 100 stjärnfall i timmen, rapporterar svenska TT.

PrivataAffärer - 11 jun 18 kl. 11:09

”Sydafrika ett intressant investeringscase”

När Cyril Ramaphosa ersatte den korrumperade Jacob Zuma som president i Sydafrika tidigare i år startade en snabb ekonomisk utveckling som Carnegie kallar ”Ramaphosa-effekten” i en ny strategirapport som publicerats i dagarna. Rapportens titel är ”Surra lasten” vilket syftar på att det blåser upp på marknaderna. Men Sydafrika är ett undantag enligt Carnegie.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.