YLE > Svenskfinland

Wednesday, 12 August, 08:56

YLE - 02 aug 20 kl. 06:56

Vem byggde ett stenmonument som liknar ett tempel på denna ö? 10 inhemska resmål med en häftig historiaHäxjakt, rövarstråt och hemligheter..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem byggdeett , stenmonumentsom , liknarett , tempel, denna ö 10 inhemska resmål med en häftig historia
Corren - 20 sep 12 kl. 08:00

Professorn som byggde sig ett tempel

Farfar kunde inte koka ett ägg. Pappa kunde inte slå i en spik. Så hur gick det här till egentligen, Fredrik Nyström?.

DN - 12 feb 19 kl. 15:01

Europeiska stenmonument tros härstamma från Frankrike

Ursprunget till alla tusentals år gamla stenmonument som finns runtom i Europa har länge varit en fråga för forskningen. Arkeologen Bettina Schulz Paulsson, Göteborgs universitet, har nu presenterat en studie som pekar ut nordvästra Frankrike som monumentens ursprung..

Expressen - 09 maj 16 kl. 21:00

Sevina byggde om sitt hem till ett palats i guld

Sevina byggde om sitt hus till något som liknar ett palats. Här är det stora möbler, guld, glitter och kristaller som gäller. Det är nästan som att förflytta sig till ett lyxhotell i Dubai.

Skånskan - 07 apr 19 kl. 13:30

Berömda tempel i vulkanens skugga

Resor Mitt på indonesiska ön Java ligger Yogyakarta. Denna kulturstad omges av gröna vulkaner och världsberömda tempel och brukar kallas Indonesiens hjärta. Ändå är det relativt få besökare som hittar hit.

Kristianstadsbladet - 30 sep 12 kl. 10:33

Tempel stacks i brand i Bangladesh


En grupp uppretade muslimer har stuckit buddhistiska tempel och hem i brand i sydöstra Bangladesh, uppger polis och invånare. Bakgrunden till protesten ska vara ett foto som en av buddhisterna ska ha lagt ut på internetsajten Facebook och som sägs smäda islam.Reuters skrev att hundratals deltog i protesterna i staden Cox's Bazar och att minst fyra tempel och 15 hem stuckits i brand.

Expressen - 16 feb 11 kl. 16:48

Portad - då byggde Jönsson egen bana

Emil Jönsson stoppades från att testa VM-spåret i Norge. Nu har han hittat en annan lösning för att ladda inför spinten i Holmenkollen. - Vi har pistat och huggit ut en bana i Vålådalen.

Nyheter 24 - 30 okt 13 kl. 10:26

Råkade bygga kyrka som liknar penis

DIXON. Hela världen skrattar åt The Christian Science Society som har lyckats bygga en kyrka som från luften ser ut exakt som en penis, skriver Gawker. Att den ligger i staden Dixon i Illinois gör det hela inte sämre.

Sydsvenskan - 24 apr 14 kl. 05:30

Thomas Millroth: Hundertwassers konstnärliga godhet liknar mest egotripp

Konst, som vill gott, kan vara svårsmält.Den tanken går inte att slå ifrån sig på Arkens generösa dubbelutställning, där Palle Nielsens lekbygge ”Modellen” visas parallellt med Friedensreich Hundertwassers målningar och arkitekturmodeller (t o m 1/6). Två konstnärer som uppenbarligen har trott på konstens förmåga att skapa gott i samhället.

Alliansfritt Sverige - 11 jul 12 kl. 14:32

Moderat ledarskribent liknar fackens centralorganisationer med diktaturpakt

Diktaturpakt och fackfurbund som vill ha höjd a-kassa -
saker som liknar varandra enligt ledarskribentPAKT. De tre fackliga centralorganisationerna LO, TCO och SACO har gjort ett gemensamt utspel om att de vill ha höjt tak i a-kassan. Detta har retat upp VästerviksTidningens moderata ledarskribent André Assarsson så till den milda grad att han väljer att likställa dem världens mest kända diktaturpakt:Samma dag som statsminister Fredrik Reinfeldt presenterade en jobbpakt tillsammans med fack och arbetsgivare gick fackförbunden LO, TCO och Saco samman i vad som mest liknar arbetsmarknadens Warszawapakt.

Nya Wermlands Tidningen - 17 feb 11 kl. 07:30

Nytt grepp på Tempel

Tempel i Karlstad satsar på ett nytt lördagskoncept. Under namnet "Tempel gillar lördagar" kommer nattklubben att boka bland annat dj:s och först ut, redan nu på lördag, är Natalia Barbin från Norge..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 11 kl. 15:49

Den stora höstfesten på Tempel

I kväll slår Tempel ett slag för skolstaden Helsingborg. "We love Fridays" och Tempel presenterar tillsammans "Den stora höstfesten 2011". Det blir en första chans för studenter att fira in tredje och sista året på gymnasiet, sommarens uttåg och skolstartens intåg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.