Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 06 August, 00:42

Nerikes Allehanda - 02 aug 20 kl. 05:16

Ida Thorell: Ung företagsamhet viktigare än någonsinVi går som samhälle och som värld igenom en enorm kris. Att satsa på framtiden är viktigare än....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Thorell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ida, Thorell, Ung, företagsamhet, viktigare, än, någonsin
YLE - 03 apr 13 kl. 10:44

Ung företagsamhet resulterade i lokalt Monopolspel

I kursen ung företagsamhet i Jakobstads gymnasium har Carl-Oscar Beijar, Casper Blomgren, Petri Fagerudd och Niclas Glasberg utvecklat ett nytt brädspel, Konsortium. Spelet är ett monopolspel vilket går ut på att man köper och säljer aktier i lokala företag från Jakobstad och Larsmo. - Det ser ut som ett vanligt brädspel med rutor med olika företag.

Nya Wermlands Tidningen - 09 apr 14 kl. 06:00

Drivhuset och Ung Företagsamhet samverkar

Nu kan ungdomarna på gymnasiet, som inom ramen för Ung Företagsamhet startar så kallade UF-företag, omvandla sina idéer till riktiga företag. Detta blir möjligt efter ett nytt samarbete mellan Drivhuset vid Karlstads universitet och Ung Företagsamhet i Värmland. – Projektet finansieras av Näringsdepartementet och Skolverket.

Nya Wermlands Tidningen - 19 dec 12 kl. 21:15

Ung Företagsamhet bäst i Sverige

Ung Företagsamhet i Värmland är bäst i Sverige. Antalet UF-elever i de värmländska gymnasierna har det senaste läsåret ökat med 82 procent jämfört med läsåret innan. Totalt deltar 1 088 UF-elever i arbetet.

LV - 06 okt 14 kl. 09:26

Ung företagsamhet har startat

Att vara med i Ung företagsamhet är det roligaste som finns, säger Malin Ljung från Ung företagsamhet, när hon kliverr fram på scenen på årets UF Kick-off som ägde rum i Louis De Geer hallen i Norrköping, inför massor av peppade kommande UF företagare. På plats fanns även UF alumner som drivit företag tidigare år..

Dagens PS - 10 maj 17 kl. 08:31

Guldregn på SM i Ung Företagsamhet

Locker room talk UF tar i år hem det prestigefyllda priset, som delades ut i Stockholm. Företaget vill med hjälp av föreläsningar för unga pojkar förändra machokulturen i omklädningsrummen. Locker room talk UF består av Rogerio Silva och Shanga Aziz, som båda går på Nya Bergska gymnasiet i Finspång.

Nya Wermlands Tidningen - 20 okt 12 kl. 08:15

Rekorddeltagande i Ung Företagsamhet

Innevarande läsår slår UF-företagandet på de värmländska gymnasieskolorna rekord. Hittills har över 800 elever registrerat sig för UF-företagande. Det är 200 fler elever än förra läsåret.

Nya Wermlands Tidningen - 25 okt 12 kl. 08:51

Efterföljare till Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet har blivit en framgångssaga. Nu startar företagsutbildning för vuxna, Vuxf och den allra första studiecirkeln i Vuxenskolans regi startar nu på måndag i Edebäcks bygdegård, norr om Hagfors. ?

Nya Wermlands Tidningen - 08 feb 13 kl. 12:10

Ung företagsamhet får 200 000 kronor

Under Värmlands största entreprenörskapsmässa delade Erik Johan Ljungbergs Utbildningsfond ut 200 000 kronor till den ideeella föreningen Ung företagsamhet för dess arbete under 2013..

NSD - 21 mar 13 kl. 18:45

Jubileum för Ung företagsamhet i Norrbotten

Under onsdagen och torsdagen hölls den årliga mässan av Ung företagsamhet (UF), i Arvidsjaur, där länets mest drivna entreprenörer korades. - Vi har haft många varierande affärsidéer bland de unga företagarna i år, säger Johnny Falk, regionchef för UF i Norrbotten..

Dalarnas tidningar - 19 jul 13 kl. 20:10

Borlängetjejer fyra i EM i ung företagsamhet

Borlängetjejerna Frida Johansson och Anna-Clara Eriksson tog en fjärdeplats i EM i ung företagsamhet i London med sitt företag Teatermakarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.