GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 10 August, 10:33

GöteborgsPosten - 01 aug 20 kl. 15:00

Ge landskapen en skylt på vägenLäns- och kommungränser skyltas längs vägarna, men inte landskapen trots att de senare har kulturhistorisk betydelse och fortfarande är en viktigare identitet för många svenskar..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ge landskapenen , skylt, vägen
DalaDemokraten - 18 aug 16 kl. 11:09

Lastbil har krockat med skylt – vägen avstängd

DalaDemokraten - 18 aug 16 kl. 11:09

Lastbil krockade med skylt – vägen stängdes av

Skånskan - 13 dec 18 kl. 11:35

Skylt­sön­dagen drog myc­ket folk

Året är 1938. Sko­ma­ka­re­ga­tan är Malmös verk­liga jul­gata – särskilt se­dan Gustaf Za­dig un­der året flyttat sitt lek­saks­ma­ga­sin dit från Södergatan. Ingen an­nan stans i staden kun­de man känna jul­stäm­ningen så starkt som där.

Barometern - 24 jan 14 kl. 09:36

Skylt ska skymma skylt

Nu byggs en ny skylt för att dölja en annan skylt. Följetongen om de digitala välkomstskyltarna fortsätter. Vid fullmäktigemötet innan jul diskuterades de digitala informationsskyltarna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tröttnade på mäns skrevande på tågen – gjorde skylt till SL

Problem med män som breder ut sig på tåg, bussar och i tunnelbanan har varit på tapeten mycket under vintern och våren. I all enkelhet handlar det om snubbar som särar på benen så pass mycket att personen på sätet bredvid får mindre plats. I New York körde man för en tid sedan en kampanj mot just skrevande i tunnelbanan, och sociala medier fylldes av bilder på människor som inkräktar på andras space.

Nyan - 28 aug 14 kl. 09:01

Struntade i stop-skylt

Natten till idag fick en bilist dagsböter då denne lät bli att stanna vid en stop-skylt på Getavägen i Godby Finström. Bilisten fick åtta dagsböter för sitt agerande. Polisen övervakade trafiken på vägen.

YLE - 04 okt 15 kl. 07:00

Svårt få fram Smedsby-skylt vid omfartsvägen

Fortfarande, ett år efter att Smedsby omfartsväg öppnades för trafik, finns det inte en enda skylt till - Smedsby. Avfarten vid Botniahallen har skyltar märkta "Korsholm N", Botniahallen och Karperö, medan avfarten vid Stenhaga skyltar för "Korsholm S" och stadsdelarna Stenhaga, Skogsberget och Bobäck i Vasa. "Korsholm S" och "Korsholm N" syftar på södra respektive norra infarten till Korsholms kommuncentrum, Smedsby.

Skånskan - 16 jul 16 kl. 06:00

Kommunen: ”Ingen skillnad med en skylt”

MALMÖ
Tongångarna hos Malmö kommun har förändrats sedan i oktober. Nu pågår en utredning gällande situationen på Danska vägen. Tomas Nilsson arbetar som avdelningschef på förvaltaravdelningen i Malmö kommun och blir upprörd när Skånskan når honom.

Trelleborgs Allehanda - 19 jun 12 kl. 15:00

Ingen skylt till hundskola

Östergrens hundägarskola på Torvängsvägen i Skegrie har fått avslag på sin begäran om en skylt längs E 6.
Företaget ville ha en vägvisare med texten "hundskola" vid motorvägen eftersom besökare har svårt att hitta dit. Anledningen till att Trafikverket avslår ansökan är att det finns en gatunamnsadress till företaget inom tättbebyggt område..

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 13 kl. 12:00

Lös skylt stoppar Malmötrafik

Trafiken på E6, Yttre Ringvägen i Malmö, leds för närvarande om eftersom en stor skylt över vägen hänger löst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.