Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 05 August, 23:45

Aftonbladet - 02 aug 20 kl. 04:19

Person skadad efter skottlossning▸ En person har förts till sjukhus efter att ha skottskadats i Norsborg i Botkyrka kommun söder om Stockholm..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Norsborg, Botkyrka, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person skadadefter , skottlossning
Expressen - 28 jun 11 kl. 20:45

En skadad i skottlossning i Norrköping

Polisen i Norrköping har fått in larm om skottlossning i de centrala delarna av staden. - Jag kan bekräfta att det varit skottlossning och att en person är skadad. Någon ytterligare information kan jag inte ge i nuläget, säger vakthavande befäl vid polisen i Norrköping.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 15 kl. 15:05

Misstänkt skottlossning i Eslöv

Polisen har spärrat av delar av Södergatan i Eslöv sedan en skadad person hittats i samband med larm om skottlossning. — Vi fick påringningar från allmänheten, och flera ska ha hört vad man misstänker är en skottlossning, säger polisen presstalesperson Jimmy Modin till TT. Larmet kom 13.

BT - 10 jan 15 kl. 15:02

Misstänkt skottlossning i Eslöv

Polisen har spärrat av delar av Södergatan i Eslöv sedan en skadad person hittats i samband med larm om skottlossning. - Vi fick påringningar från allmänheten, och flera ska ha hört vad man misstänker är en skottlossning, säger polisen presstalesperson Jimmy Modin till TT.Larmet kom 13.

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 22:57

Larm om skottlossning i Helsingborg

En person misstänks ha skottskadats i nordöstra Helsingborg.— Vi fick in flera larm om misstänkt skottlossning och i samband med larmet kommer en skadad person in till akuten i en privat bil, säger Mia Sandgren vid polisen i Skåne.Polisen har inte hittat någon skadad vid Dalhemsvägen, där flera personer larmat om skottlossning.

Skånskan - 06 maj 17 kl. 18:52

Misstänkt skottlossning i Eslöv

ESLÖV Strax efter klockan 17 på lördagskvällen larmades polisen till Bergavägen i Eslöv efter att uppgifter om skottlossning hade kommit in. ERWP.fif(0)Flera polispatruller kom till platsen efter att någon hade hört av sig om en misstänkt skottlossning i området kring Bergavägen.

Expressen - 17 jul 17 kl. 21:51

JUST NU: Skottlossning i Örebro – en person uppges skadad

Polisen har fått in ett larm om skottlossning i Brickebacken i Örebro. – Vi har fått in flera samtal om skottlossning och att en kvinna ska vara skadad, säger polisens vakthavande befäl Jan Matèrne till Na.se.

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 18 kl. 20:12

Man skadad vid skottlossning i Malmö

En man har skadats i samband med en misstänkt skottlossning på Docentgatan i området Hermodsdal i Malmö. – Vi fick samtal om att man har hört skottlossning. Det kom samtidigt in uppgifter om att det fanns en skadad person där, säger Anna Göransson, pres.

Sydsvenskan - 02 feb 18 kl. 20:12

Man skadad vid skottlossning i Malmö

En man har skadats i samband med en misstänkt skottlossning på Docentgatan i området Hermodsdal i Malmö. – Vi fick samtal om att man har hört skottlossning. Det kom samtidigt in uppgifter om att det fanns en skadad person där, säger Anna Göransson, pres.

Expressen - 02 feb 18 kl. 20:10

Larm om skottlossning – en person skadad

Polisen i Malmö har fått in flera larm om skottlossning, på fredagskvällen.
Det ska ha hänt i området Fosie, och en person uppges vara skadad.
– Allt är väldigt initialt, vi har fått in flera larm om att personer har hört skottlossning, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i Sydsverige..

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 18 kl. 20:12

Man skadad vid skottlossning – två gripna

En man i 30-årsåldern har skadats i samband med en misstänkt skottlossning på Docentgatan i området Hermodsdal i Malmö. Två män har gripits. Polisen larmades om en skottlossning vid 20-tiden.

Barometern - 19 mar 18 kl. 22:43

Larm om skottlossning - man skadad

Flera personer har larmat polisen om skottlossning i stadsdelen Nordost i Gävle. En skadad man i 20-årsåldern har hittats utomhus och körts till sjukhus i ambulans, skriver polisen på sin webbplats. Polisen kan inte bekräfta att det rör sig om en skottlossning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.