Aftonbladet > Nyheter

Friday, 07 August, 06:13

Aftonbladet - 01 aug 20 kl. 22:16

Nya massprotester mot Netanyahu▸ Runt 10 000 missnöjda Jerusalembor samlades på lördagskvällen utanför Benjamin Netanyahus officiella residens för att. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Netanyahu, Jerusalembor, Benjamin Netanyahus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya massprotestermot , Netanyahu
Dagen - 09 aug 11 kl. 03:00

Stora massprotester på Israels gator och torg

Hundratusentals israeler demonstrerar mot de skyhöga levnadskostnaderna. Det är den största sociala protesten i Israel någonsin. Regeringen lovar förändringar - och tillsätter en kommitté.

SvD - 06 aug 11 kl. 21:20

Netanyahu: Kan inte ignorera protesterna

Lovar reformer efter massprotester..

BT - 23 jul 14 kl. 00:30

Lindéns ledare: Fadern och brodern skapade Benjamin Netanyahu

Världens ögon riktas mot Israel och landets 64-årige premiärminister Benjamin Netanyahu. Men vem är han och hur kom det sig att ”Bibi”, som han vanligtvis kallas, har dragits in i en konflikt där till och med USA:s utrikesminister John Kerry – en varm Israelvän – uttrycker sin frustration över landets agerande när han trodde att mikrofonen var avstängd? Den amerikanske journalisten David Margolick som intervjuat Netanyahu för Vanity Fair menar att han är en israelisk Kennedy.

Nerikes Allehanda - 03 mar 15 kl. 05:15

Netanyahu får inte träffa Obama

I dag håller Israels premiärminister Benjamin Netanyahu valtal. Fast talet hålls inte i Israel, utan i den amerikanska kongressen. Den som lyckades installera hemliga mikrofoner inne i Vita huset skulle få höra en och annan svordom.

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 15 kl. 04:00

Frostigt för Netanyahu

I fredags publicerades de sista opinionsundersökningarna inför dagens parlamentsval i Israel. Där förutspås ett sannolikt nederlag för den sittande premiärministern Benjamin Netanyahu. Utmanaren Sionistiska Unionen, ett center-vänsterparti som leds av Labourpartiets ordförande Isaac Herzog och den tidigare justitieministern Tzipi Livni, ser ut att vinna med knapp marginal över Netanyahus Likudparti.

Kristianstadsbladet - 01 mar 13 kl. 11:23

Netanyahu vill ha mer tid

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu begär mer tid för att få ihop en regeringskoalition. Det brådskar om inte USA:s president Obama ska ställa in sitt besök i mitten av månaden.
Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har inte lyckats bilda en ny regering.

BT - 24 maj 11 kl. 19:12

Netanyahu sänder fredstrevare

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu talade i USA:s kongress på tisdagen.
Hans fredstrevare riktades till president Barack Obama efter dagar av frostigt förhållande.
I talet inför USA:s lagstadgande församling i Washington förklarade Netanyahu även sin vilja att skapa fred med palestinierna och att Israel är redo till "smärtsamma kompromisser" för att nå en lösning.

BT - 01 jan 15 kl. 01:46

Netanyahu kvar som ledare i Likud

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu vann omröstningen som hans högerparti Likud arrangerat. Därmed sitter han kvar som partiledare och har även passerat ett hinder för att kunna bli vald till premiärminister en fjärde gång. Enligt opinionsmätningar ligger Likud strax bakom centervänsterpartiet Labour inför nyvalet till knesset i mars.

Sydsvenskan - 25 feb 15 kl. 03:57

Netanyahu vägrar träffa demokrater

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har avböjt en inbjudan att träffa ledande demokrater i USA-senaten under sin resa till Washington nästa vecka. Han tackar vänligt för inbjudan i ett brev till senatorerna Richard Durbin och Dianne Feinstein. Samtidigt gör han klart att han tror att ett möte skulle kunna leda till ytterligare missförstånd om att besöket har partipolitisk karaktär.

Sydsvenskan - 23 mar 15 kl. 19:41

Netanyahu ber araber om ursäkt

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu ber israeliska araber om ursäkt för ett uttalande som kritiserats för att vara rasistiskt vid valet i förra veckan.— Jag vet att vad jag sade för några dagar sedan förolämpade Israels araber. Jag hade ingen avsikt att det skulle ske, jag ångrar det, säger Netanyahu i en video som lagts ut på hans Facebook-sida.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 19:41

Netanyahu ber araber om ursäkt

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu ber israeliska araber om ursäkt för ett uttalande som kritiserats för att vara rasistiskt vid valet i förra veckan.— Jag vet att vad jag sade för några dagar sedan förolämpade Israels araber. Jag hade ingen avsikt att det skulle ske, jag ångrar det, säger Netanyahu i en video som lagts ut på hans Facebook-sida.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.