Aftonbladet > Sport

Wednesday, 12 August, 08:54

Aftonbladet - 01 aug 20 kl. 20:50

Kan ha avgjort hans framtid...PLUS Fagerlund: En andra chans.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
PLUS Fagerlund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan ha avgjorthans , framtid
Dagens PS - 28 maj 19 kl. 12:34

JUST NU: Strandhälls öde avgjort

I dag vid lunchtid röstade riksdagen om Annika Strandhäll. Resultatet i röstningen var helt avgörande för statsrådets framtid – och nu kommer beskedet det att hon får sitta kvar. Det rapporteras brett i svensk media.

Barometern - 28 sep 13 kl. 14:30

Kungshallen har fått en ny framtid

Nu är det avgjort vad som ska ske med Kungs­hallen i Kungshall. Den tidigare butiken ska bli gym och ett ställe där olika aktiviteter kan hålla till. Det är några år sedan livsmedelsbutiken Kungshallen stängde.

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 15 kl. 06:00

För skolans framtid

Nu när Rävåsskolans öde är avgjort ser rektor Per-Olov Johnsson fram emot att skolan rustas upp.– Det är roligt att de satsar på vår skola så att vi får nytt och fräscht..

YLE - 09 nov 15 kl. 20:48

Lojo sjukhus tror på bb-framtid

Lojos sjukvårdsområdes direktör Raimo Kekkonen tror inte att social- och hälsovårdsreformen innebär att Lojo bb måste stänga. Kekkonen skjuter alltså ner uttalandet från Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikts (HNS) vd Aki Lindén. I en intervju för Yle säger vd Lindén att social- och hälsovårdsreformen innebär att bb i Lojo och Borgå måste läggas ner.

Blekinge Läns tidning - 22 nov 18 kl. 09:50

Avgjort: De får avgöra hur det ska se ut på obebyggda tomten

Kommunen anordnade en arkitekttävling för att få in förslag på den obebyggda ”Hydrotomtens” framtid. Nu står det klart att Liljewall arkitekter, Göteborg, vunnit tävlingen..

YLE - 21 aug 17 kl. 04:53

Blå framtid ska återerövra väljare på landsbygden - “Pinsamt” tycker Sannfinländare

Blå framtid har satt in en ny växel för att hitta väljare på landsbygden men möter på motstånd från sina gamla partikamrater. Att få ihop de femtusen namn som krävs för att grunda ett parti var en lätt match, men att bygga upp en ny partiorganisation från noll blir det nya partiets stora utmaning. Det är mulet och så gott som tomt, både på folk och bilar på parkeringsplatsen utanför den stora matbutiken i Mäntyharju i Södra Savolax.

YLE - 10 jul 17 kl. 18:21

Finlandsarenan: Spänningar mellan Sannfinländarna och Blå framtid

Det var upplagt för motsättningar under den första dagen av Finlandsarenan, när Sannfinländarna och utbrytargruppen Blå framtid i tur och ordningen intog rådhusparkens scen i Björneborg. Något gemensamt uppträdande fanns ändå inte på agendan. Man uppträdde inom ramen för ett eget program med diskussion, med ett kort avbrott emellan.

Dagen - 04 nov 11 kl. 03:00

"Oron över Gemensam framtid är obefogad"

Flera församlingar lämnar Svenska baptistsamfundet och kommer inte att gå in i det nybildade samfundet Gemensam framtid. Därmed har åtta församlingar hittills lämnat Baptistsamfundet och det kan bli fler.

- Det är en stor sorg att de väljer att göra så.

BT - 19 jan 11 kl. 20:32

Krävs på ersättning i ej avgjort mål

En kvinna i Essunga öster om Trollhättan stämde kommunen för att hon inte fått korrekt hjälp mot sitt missbruk. Kommunen gav kortsiktig hjälp, hon ville ha mera långsiktig. Det hade i längden blivit billigare för kommunen, påpekade hon.

Eurosport - 08 feb 11 kl. 21:33

Fotboll - Landslagsfotboll - Hamrén: "Vi borde ha avgjort tidigare"

NICOSIA. Förbundskapten Erik Hamrén var mycket nöjd med sitt landslag efter 2-0-segern mot Cypern. Det var bara en sak som grämde honom.

DN - 23 apr 11 kl. 10:00

Barcelona har avgjort i Spanien

I La Liga hade Real Madrid en sista chans förra lördagen att knappa in på Barcelona och skapa någon sorts spänning i ligan, men el clásico slutade 1-1 och därmed ser det avgjort ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.