GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 06 August, 21:20

GöteborgsPosten - 01 aug 20 kl. 12:00

Så påverkas din kropp av att känna förundranDärför är det viktigt att få gåshud, rysningar och att bokstavligen tappa hakan..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , påverkasdin , kroppav att , känna, förundran
SVT Debatt - 18 dec 13 kl. 16:35

Alla påverkas av hatet omkring oss

ANTIRASISM Jag är en av dem som var med i Youtube-filmen ”Jag är Jason”. Jag är också en av dem som Foujan Rouzbeh menar inte ”kan” vara Jason Diakité, på grund av mina privilegier som vit man. Det stämmer: jag kan inte känna det Jason känner i sin kropp, det kan ingen annan än han göra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Det här händer med din kropp under en dag

Under ett dygn som består av 24 timmar hinner din kropp att gå igenom en hel del. Det visar en video från AsapScience som Huffington Post skrivit om som du kan se här nedan. [youtube:tbZVyt65Jmw]Här är 8 saker som kan vänta dig under en dag enligt videon:1.

YLE - 21 jan 15 kl. 16:45

Rapport: Grundvattnet påverkas mest av Rudus planer i Joddböle i Ingå

Miljökonsekvensbeskrivningen för företaget Rudus planer på att utvidga sin bergsbrytning i Joddböle i Ingå är nu klar. I det stora hela visar bedömingen på rätt liten miljöinverkan, men till vissa delar kan grundvattennivån påverkas betydligt. Det är konsultföretaget Pöyry som har undersökt hur en utvidgning av bergsbrytningen påverkar miljön.

News55 - 02 jul 20 kl. 10:18

Hur påverkas min pension om jag jobbar som pensionär? – Pensionsekonomen svarar på nya läsarfrågor

Hej, Jag är 71 år och pensionär!
Min frågor är:
1.Kan du ge mig någon information om det finns någon konto som jag kan spara och få mer ränta för det??

Nyheter 24 - 26 mar 14 kl. 21:34

Rökare kan inte känna kaffets riktiga smakVill ta reda på mer

Det är dags att sluta röka om du vill uppleva en god kopp kaffe på riktigt. Ja, enligt en ny studie känner nämligen inte rökare av den där riktiga kaffesmaken.Enligt forskarna vid Pitié-Salpêtrière-sjukhuset i Frankrike påverkar tobak den delen av smaklökarna som känner av beska smaker.

YLE - 24 aug 16 kl. 06:05

Kaj Arnö: Mitt förnuft älskar yoga, min kropp är skeptisk

Ovighet är en lika god orsak att undvika yoga som smutsighet är att låta bli duschen. Det fick jag i tiden höra då jag anförde min kroppsliga olämplighet som orsak att låta bli att yoga. Nu är jag en novis som vacklar mellan iver och vankelmod.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Oj! Det här händer i din kropp när du dricker en burk Coca cola

Vi är många som uppskattar ett glas svalkande Coca Cola, speciellt nu på sommaren. Men vad händer egentligen i din kropp när du dricker den populära drycken? Jo, det har apotekbloggaren The Renegade Pharmacist tagit reda på.

Uppsalanyheter.se - 16 dec 14 kl. 08:54

Var 4:e svensk tror att bostadsmarknaden påverkas av regeringskrisen

27 procent tror att bostadsmarknaden kommer att påverkas av regeringskrisen och det stundande extravalet.27 procent tror att bostadsmarknaden kommer att påverkas av regeringskrisen och det stundande extravalet.   Framförallt tror svensken att krisen kan leda till en försiktigare marknad, men få tror på lägre priser.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11 totala myter om solning du borde känna till

1. En "grundbränna" skyddar dig.Myt.

YLE - 24 feb 14 kl. 12:25

Akutläkare: ”Varför skulle man känna sig kränkt av blåstester?”

I Esbo har man slutat upp med att systematiskt blåstesta alla patienter som skadat sig i en olycka, och i Vanda måste man lägga om sina planer. Att blåstesta alla utgör ett intrång i patientens integritet, men akutläkare menar att det är omöjligt att veta patientens tillstånd. - Det finns rattfyllerister med fyra promille alkohol i kroppen som ännu kan gå.

Posh24 - 29 jul 14 kl. 13:03

Sandén om tjockmobbningen: "Blev aldrig vän med min kropp!"

Molly Sandén har stått ut med mobbning och hat i branschen, där folk kommenterat hennes kropp. Nu tar hon ställning mot hånen och viktmobbningen. "Jag har länge kämpat för det här att du är fin som du är," förklarade hon under Lotta på Liseberg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.