Sydsvenskan > Sport

Thursday, 06 August, 00:53

Sydsvenskan - 01 aug 20 kl. 20:49

Kokainsmugglare blev giriga – kraschade planDet lilla flygplanet hann knappt lyfta innan det kraschade..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kokainsmugglareblev , giriga, kraschade, plan
Helsingborgs Dagblad - 01 aug 20 kl. 20:49

Kokainsmugglare blev giriga – kraschade plan

Det lilla flygplanet hann knappt lyfta innan det kraschade..

GöteborgsPosten - 01 aug 20 kl. 20:49

Kokainsmugglare blev giriga – kraschade plan

Det lilla flygplanet av fabrikatet Cessna skulle transportera kokain från Papua Nya Guinea till Australien, men hann knappt lyfta från det otillgängligt belägna flygfältet innan det kraschade. Något som enligt polisens teori kan ha berott på att smugglarna lät snålheten bedra visheten..

Aftonbladet - 01 aug 20 kl. 20:49

Kokainsmugglare blev giriga – kraschade plan

▸ Det lilla flygplanet av fabrikatet Cessna skulle transportera kokain från Papua Nya Guinea till Australien, men hann….

BT - 22 dec 13 kl. 01:05

Flygkapten kraschade plan med flit

En flygkapten som flög ett moçambikiskt plan som kraschade i nordöstra Namibia i slutet av november, varvid alla 34 personer ombord omkom, hade "uppenbara avsikter" att få planet att störta, enligt en preliminär undersökning. Dokumentation från den "svarta lådan" visar att kaptenen, som låst in sig i cockpiten, ignorerade varningssignaler och manipulerade planets autopilot. Orsaken bakom dådet är okänd och undersökningen fortsätter..

NT - 22 dec 13 kl. 01:04

Flygkapten kraschade plan med flit

En flygkapten som flög ett mocambikiskt plan som kraschade i nordöstra Namibia i slutet av november, varvid alla 34 personer ombord omkom, hade "uppenbara avsikter" att få planet att störta, enligt en preliminär undersökning..

Kristianstadsbladet - 22 dec 13 kl. 01:04

Flygkapten kraschade plan med flit


En flygkapten som flög ett moçambikiskt plan som kraschade i nordöstra Namibia i slutet av november, varvid alla 34 personer ombord omkom, hade "uppenbara avsikter" att få planet att störta, enligt en preliminär undersökning.Dokumentation från den "svarta lådan" visar att kaptenen, som låst in sig i cockpiten, ignorerade varningssignaler och manipulerade planets autopilot. Orsaken bakom dådet är okänd och undersökningen fortsätter..

Helsingborgs Dagblad - 22 dec 13 kl. 01:06

Flygkapten kraschade plan med flit

En flygkapten som flög ett moçambikiskt plan som kraschade i nordöstra Namibia i slutet av november, varvid alla 34 personer ombord omkom, hade "uppenbara avsikter" att få planet att störta, enligt en preliminär undersökning. Dokumentation från den "svarta lådan" visar att kaptenen, som låst in sig i cockpiten, ignorerade varningssignaler och manipulerade planets autopilot..

SvD - 22 dec 13 kl. 01:04

Flygkapten kraschade plan med fllit

En flygkapten som flög ett moçambikiskt plan som kraschade i nordöstra Namibia i slutet av november, varvid alla 34 personer ombord omkom, hade ”uppenbara avsikter” att få planet att störta, visar en undersökning..

UNT - 22 dec 13 kl. 01:04

Flygkapten kraschade plan med flit

En flygkapten som flög ett mocambikiskt plan som kraschade i nordöstra Namibia i slutet av november, varvid alla 34 personer ombord omkom, hade "uppenbara avsikter" att få planet att störta, visar en undersökning.(TT).

Expressen - 22 dec 13 kl. 01:17

Flygkapten kraschade plan med flit i Namibia

En flygkapten som flög ett moçambikiskt plan som kraschade i nordöstra Namibia i slutet av november, varvid alla 34 personer ombord omkom, hade "uppenbara avsikter" att få planet att störta, enligt en preliminär undersökning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.