Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 15 August, 04:15

Helsingborgs Dagblad - 01 aug 20 kl. 20:03

Nytt polisprojekt för att minska försvinnandenHittills i år har polisen fått in 3 400 anmälningar om försvinnanden i polisregion Syd..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Syd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, polisprojektför att , minska, försvinnanden
Sydsvenskan - 01 aug 20 kl. 20:03

Nytt polisprojekt för att minska försvinnanden

Polisen i region Syd, som innefattar Skåne, Blekinge, Kronobergs och Kalmar län, har inlett ett projekt för att minska antalet försvinnanden i regionen, rapporterar Dagens Nyheter. Hittills i år har polisen fått in 3 400 anmälningar om försvinnanden i p.

GöteborgsPosten - 01 aug 20 kl. 20:03

Nytt polisprojekt för att minska försvinnanden

Polisen i region Syd, som innefattar Skåne, Blekinge, Kronobergs och Kalmar län, har inlett ett projekt för att minska antalet försvinnanden i regionen, rapporterar.

Aftonbladet - 01 aug 20 kl. 20:03

Nytt polisprojekt för att minska försvinnanden

▸ Polisen i region Syd, som innefattar Skåne, Blekinge, Kronobergs och Kalmar län, har inlett ett projekt för att minska….

BT - 01 nov 19 kl. 13:40

Ny forskning i Borås kan minska försvinnanden

Nya svar kan nu hjälpa både polisen och andra myndigheter att förhindra försvinnanden. Snart presenteras forskningen för polisutbildningen i Borås. – Det är väldigt roligt att kunna ta del kunskap framtagen vid Högskolan i Borås, säger utbildningschefen Lotta Dalheim Englund..

BT - 10 nov 12 kl. 07:55

Sjuhärads Missing People är redo

Organisationen Missing People är på allas läppar efter gårdagsnattens insats i Göteborg då den försvunna nioåriga flickan hittades. I Boråsområdet finns redan operativt ansvarige Johan Nordlund och hans medarbetare på plats för att rycka ut. ?

Skånskan - 08 aug 16 kl. 14:00

Böcker att längta till!

Håkan Nesser låter sin hund tala, den finska kultförfattaren Sofi Oksanen kommer med en ny roman, den mest omtalade amerikanska debuten är här och Skåne står i fokus för deckargåtor och gåtfulla försvinnanden. Vi befinner oss i slutet av sommaren och hängmatteläsningen. Snart är det dags att ta boken till höstsoffan.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Bär- och svampplockningstider ökar risken att gå vilse

För att minska risken för fler försvinnanden vill polisen ge råd och tips inför svamp- och bärplockningssäsongen..

Sydsvenskan - 25 maj 13 kl. 00:45

Läs ett utdrag ur ?De förlorade barnen?

4. Mohammed. London
Det finns inget skydd för regnet på torget vid Marble Arch så vi kastar oss över gatan och upp på en röd dubbeldäckare.

Skånskan - 22 okt 15 kl. 09:00

Skriver fram ett poetiskt släktskap

recension BOK
Sånger och formler
Författare:
Katarina Frostenson
Förlag: Wahlström & Widstrand”Sången är min varelse” skriver Katarina Frostensson i sin nya diktsamling Sånger och formler. Titeln är inte en så dum sammanfattning av hennes poetiska värld. I synnerhet om man ser till de tre tidigare böcker som Sånger och formler både tematiskt och utseendemässigt anknyter till, Karkas, Tal och regn och Flodtid.

YLE - 30 maj 16 kl. 08:03

Ingen letar efter försvunna asylsökande

42 asylsökande har försvunnit från Österbotten sedan hösten 2015. I hela landet är det 2500 som försvunnit i år och i fjol, rapporterar polisen. Exakt vart de försvinner är det ingen som har koll på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.