GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 10 August, 13:31

GöteborgsPosten - 01 aug 20 kl. 09:51

Många göteborgare fast i livslånga skulderSkulder kvar från 90-talets finanskris • Experten: ”En jättesvår situation”.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många göteborgare, fasti , livslånga, skulder
Nya Wermlands Tidningen - 07 dec 12 kl. 11:38

Fattig uppväxt kan ge livslånga skulder

Ohälsa, svårt att klara skolan och risk att själv hamna i fattigdom som vuxen. Det är tufft för barn som växer upp i fattiga familjer. Antalet fattiga barn har minskat något men fortfarande är de många..

DalaDemokraten - 04 jul 16 kl. 06:10

Det livslånga lärandet måste främjas bättre

Arbetslivet präglas i många branscher och yrkesroller av snabb utveckling och snabba förändringar. Kompetens som är högaktuell i verksamheten kan bli inaktuell snabbare än vad många föreställer sig. Just därför är det livslånga lärandet en förutsättning, både för personal och för arbetsgivare..

DN - 10 jul 18 kl. 07:00

Experter: Barn som separeras från sina föräldrar riskerar livslånga skador

Över 2.000 barn har separerats från sina föräldrar vid USA:s gräns mot Mexiko. I många av fallen är det fortfarande oklart när och hur återföreningen ska ske.

HBL - 30 jan 14 kl. 05:00

Sexuellt ofredande lämnar livslånga spår

De sexuellt färgade uppvaktningarna började på ett konfirmationsläger och pågick i två års tid. Nu – långt senare – har Nina Wredlund bearbetat sina upplevelser. I dag kan hon tala ut.

SvD - 19 jan 16 kl. 13:30

Minister: Livslånga lärandet ska stärkas

Det livslånga lärandet blir allt viktigare i den kunskapsintensiva, komplexa och globala värld vi lever i. För att Sverige ska kunna vara en ledande kunskapsnation behöver vi högre utbildning och forskning av hög kvalitet. Därför satsar regeringen på fler utbildningsplatser, särskilda kvalitetsmedel, ökad arbetsmarknadsanknytning och insatser för att ta tillvara den kompetens som finns i landet.

Regeringen - 20 jan 16 kl. 10:47

Livslånga lärandet ska stärkas

Svenska Dagbladet Debatt 19 januari 2016 Det livslånga lärandet blir allt viktigare i den kunskapsintensiva, komplexa och globala värld vi lever i. För att Sverige ska kunna vara en ledande kunskapsnation behöver vi högre utbildning och forskning av hög kvalitet. Därför satsar regeringen på fler utbildningsplatser, särskilda kvalitetsmedel, ökad arbetsmarknadsanknytning och insatser för att ta tillvara den kompetens som finns i landet.

Regeringen - 20 dec 16 kl. 10:17

Riksrevisionens rapport om det livslånga lärandet inom högre utbildning

Skrivelsen innehåller regeringens bedömningar med anledning av Riksrevisionens granskningsrapport Det livslånga lärandet inom högre utbildning (RiR 2016:15)..

Kristianstadsbladet - 06 sep 19 kl. 00:01

Wickströms livslånga kärlek: Bluesen

”Pulsen”, säger han. ”Rytmen och enkelheten.” Sven Wickström kommer hem, med nytt band och musiken som är hans livslånga kärlek.

Kristianstadsbladet - 08 sep 19 kl. 14:00

Insändare: Skåne behöver bli bättre på det livslånga lärandet

Högskolan Kristianstad erbjuder en ny lärarutbildning där studenterna kombinerar arbete i skolan med studier och får lön under utbildningen. Upplägget gör det möjligt för fler att utbilda sig till lärare som en del av det livslånga lärandet. Det är tydligt att det finns en stor efterfrågan.

GöteborgsPosten - 11 jan 16 kl. 15:13

Allt fler Göteborgare fast i skuldfällan

Det var sammanlagt 1100 Göteborgare som sökte hjälp för att hantera sina skulder förra året. Det är en ökning på cirka 10 procent enligt Sveriges Radio..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.