Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 06 August, 00:58

Sydsvenskan - 01 aug 20 kl. 19:30

Lundabo får fängelse även i hovrättenDöms för grov kränkning och misshandel av exhustru..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lundabofår , fängelse, äveni , hovrätten
Sydsvenskan - 08 dec 14 kl. 22:08

23-åring dömd i hovrätten för Blocket-bedrägerier

En 23-årig man döms av hovrätten för att ha lurat 35 personer i hela Sverige med falska annonser på Blocket. Bland de lurade finns tre Malmöbor och en Lundabo.
.

Skånskan - 03 nov 18 kl. 07:00

Rattfull Lundabo får fängelse efter vinglig färd

SVEDALA/LUND Trots att bilen tappade ett hjul körde 60-åringen vingligt vidare men slutade i vägrenen på 108:an.
Nu döms mannen till fängelse då det visade sig att han var rejält påverkad av alkohol när han satte sig bakom ratten.Den 60-årige Lundabon hävdar själv att han inte alls var en påtaglig fara för övriga trafikanter på väg 108 i Svedala när han den 6 april i år satte sig bakom ratten med vad som sedan konstaterades vara 2,26 promille alkohol i blodet.

Sydsvenskan - 18 okt 12 kl. 06:30

Skärpt dom för hustru- misshandel

Hovrätten skärper tingsrättens dom till tre års fängelse för den 43-årige Lundabo som i juni misshandlade sin hustru med ett bollträ.I augusti dömde tingsrätten mannen till två års fängelse, vilket både han och kvinnan överklagade.Inför tingsrätten var 43-åringen åtalad för försök till mord.

Skånskan - 26 nov 18 kl. 16:24

Hårda domar mot kidnapparna i Skrylle

ESLÖV-lund Domarna mot de fyra män som i somras grovt misshandlade och förde bort en man i syfte att pressa hans familj på pengar, en halv miljon kronor, föll på måndagen i Lunds tingsrätt.
Alla fyra döms till fängelse i fyra och ett halv år.I domen målas en historia fram som verkar nästan otrolig i en annars relativt fridfull stad som Lund.

Skånskan - 17 jan 19 kl. 11:34

Tre döms i härva med högskoleprovsfusk

Lund Med hjälp av avancerad teknik iscensatte de ett omfattande fusk under högskoleprovet.
Nu döms tre personer till långa fängelsestraff, en av dem en Lundabo i 20-årsåldern. Under namnet HP-hjälpen marknadsfördes fuskverksamheten relativt öppet med säljbrev och prislistor direkt på Internet.

Skånskan - 23 jan 17 kl. 22:50

Tunga baggar till skånsk film

En guldkantad kväll för skånsk film – så kan man sammanfatta måndagens Guldbaggegala. Lundafödda regissören Johannes Nyholms Jätten blev bästa film och fick total tre baggar liksom skånskproducerade Yarden där Ita Zbroniec-Zajt blev historisk som första kvinna i kategorin bästa foto. Malmöregissören Goran Kaptenovic fick det tunga regipriset och hans Min faster i Sarajevo fick också en bagge för bästa kvinnliga biroll.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 17:41

Slog till vakt vid gripande

LUND Fortsatt skyddstillsyn och samhällstjänst blev domen för en 30-årsålder som slog till en vakt i samband med ett ingripande när mannen skulle omhändertas enligt lagen om berusade personer i mars 2015.Slaget var riktat mot vaktkonstapelns tinning men en kollega lyckades fånga upp slaget. Mannen döms för försök till våld mot tjänsteman men också för våldsamt motstånd, eftersom han spjärnade emot när en polisman omhändertog 30-åringen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.