Sydsvenskan > Sport

Thursday, 06 August, 01:01

Sydsvenskan - 01 aug 20 kl. 19:00

Den normativa kampen om sexualiteten är inte viktigare än människors lidandeInte bara heterosexuella kvinnor gynnas av att straighta män blir mindre våldsamma, skriver Magnus Lindström..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Magnus Lindström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den normativa, kampenom , sexualitetenär inte , viktigare, än, människors lidande
Dalarnas tidningar - 08 feb 19 kl. 13:56

Hägglund: Supportrarna vann kampen – idrotten viktigare än yta och glamour

...och vinnare är – supportrarna! Hockeyettan, Hockeyallsvenskan och SHL har lämnat in sina....

E24 - 20 mar 11 kl. 08:46

Socialt ansvar allt viktigare

Miljö och socialt ansvar är allt viktigare för företagen i kampen om kunderna. Att sköta frågorna rätt är en konkurrensfördel, enligt H&M:s Helena Helmersson..

Nyhetskanalen - 27 dec 11 kl. 09:35

Pappan: Domen viktigare än straffet

Domen som kom i förra veckan är viktigare än påföljden. Det säger Johan Perssons pappa, Kjell Persson, som tänker fortsätta kampen för att få hem sonen..

SvD - 09 nov 03 kl. 05:30

När sexualiteten kom ut ur garderoben

I mötet med det offentliga kom sexualiteten under 1900-talet att få en politisk anstrykning på köpet. Två nya antologier granskar vilken syn på lust och sexualitet som den sexuella frigörelsen givit upphov till i Sverige..

DN - 23 aug 18 kl. 19:26

Jonas Sjöstedt: ”Skillnaden mot extremhögern är viktigare än EU-motståndet”

Vänsterpartiet vill inte att Sverige ska lämna EU under de närmaste åren. I DN:s partiledarintervju gör Jonas Sjöstedt klart att kampen mot extremhögern nu är viktigare än EU-motståndet. – Jag kommer aldrig bidra till att de får luft under vingarna, säger han..

Kristianstadsbladet - 07 apr 20 kl. 14:30

Debatt: I kris är den skattefinansierade välfärden viktigare än någonsin

Coronavirusets spridning är först och främst en fara för människors liv och hälsa, men det har också lett till ett mycket allvarligt läge i ekonomin, både globalt och här hemma i Sverige. Coronakrisen drabbar nu hela samhället i en snabb takt, och slår hårt mot individer, företag och offentlig verksamhet. Personalen inom vård, skola och omsorg är viktigare än någonsin.

Nyheter 24 - 17 aug 11 kl. 10:26

Europas fotbollsfans tar kampen: "Supportrarna är viktigare än allt"


DOKUMENT. "Football Supporters Europe" slåss för svenska och europeiska supportrars rätt att vara fans för sina lag. HAMBURG.

Alliansfritt Sverige - 30 aug 11 kl. 13:00

Kampen om lägre krogpriser fortsätterMAKTKAMP: Acko Ankarberg är partisekreterare för Kristdemokraterna och låter via en intervju i Dagens industri meddela att man tänker ta kampen om den sänkta restaurangmomsen. I hårda ordalag uppmanar hon finansminister Anders Borg (M) till ansvar och slår fast att det finns viktigare samhällsuppgifter än billigare räkmacka på krogen:?Det tycker inte jag skulle visa på socialt ansvarstagande.

GöteborgsPosten - 03 jan 12 kl. 22:20

Kampen är inledd i USA

I skolor, bibliotek och kyrkor kring majsfälten i Iowa har kampen om Vita huset inletts på allvar. Men än så länge är det viktigare att kämpa väl än att vinna..

VBL - 16 aug 12 kl. 15:06

Regeringen satsar på förebyggande åtgärder i kampen mot droger

Förebyggande åtgärder får en allt viktigare roll i kampen mot droger. Dessutom ska unga få ta större del i planeringen av det drogförebyggande arbetet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.