IDG > IT

Saturday, 08 August, 23:01

IDG - 01 aug 20 kl. 16:49

Elon Musk: Stark efterfrågan på Tesla-bilar, trots pandemin
Pandemi och påföljande ekonomisk osäkerhet har knappt rört Tesla i ryggen. Möjlighet att beställa online är ett vinnande koncept, menar företagets vd..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Musk, Tesla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elon, Musk, Stark, efterfrågan, Tesla-bilartrots , pandemin
PrivataAffärer - 20 apr 17 kl. 07:09

Billerud Korsnäs spår stark efterfrågan

Billerud Korsnäs redovisar ett resultat i linje med det som kommunicerades vid vinstvarningen häromveckan. Men förpackningstillverkaren ser ljust på framtiden och spår stark efterfrågan och orderläge under det andra kvartalet....

PrivataAffärer - 17 okt 17 kl. 07:13

Billerud Korsnäs spår stark efterfrågan

Billerud Korsnäs redovisar ett rörelseresultat strax under förväntan. Men marginalen var något högre än prognoserna och förpackningstillverkaren ser stark efterfrågan och orderingång under innevarande kvartal....

DI - 21 mar 18 kl. 09:00

Gränges: Stark efterfrågan på samtliga marknader

Gränges uppger att året har startat bra med stark efterfrågan på samtliga marknader. .

DI - 06 apr 18 kl. 07:45

Stark efterfrågan lyfter Samsung

Samsung Electronics rapporterade under natten till fredagen ett bättre resultat än väntat för det första kvartalet, enligt en preliminär rapport. Stark efterfrågan på minneschip och på Samsungs senaste smarttelefon motverkade den nedåtgående försäljningen av skärmpaneler..

DI - 05 jul 18 kl. 07:55

Scanias vd ser fortsatt stark efterfrågan

Volkswagen-ägda Scania ser fortsatt stark efterfrågan, och spår en bättre europeisk marknad över helåret än i fjol, enligt vd:n Henrik Henriksson. "Vi börjar bli mogna för nästa steg", säger han till Di rörande tidpunkten för en möjlig börsnotering..

DI - 03 okt 18 kl. 13:31

Skistars vd: Väldigt stark efterfrågan inför kommande säsongen

Skistars vd Mats Årjes andas optimism efter onsdagens rapport, med vädret i vinter som enda orosmoln. "Att vi redan nu visar en bokningsuppgång på 5 procent vittnar om väldigt stark efterfrågan", säger han i Di TV..

Computer Sweden - 24 jul 19 kl. 06:00

It-konsulterna ångar på – "fortsatt stark efterfrågan"


I en skakig omvärld levererar It-konsultbolagen stabila resultat i delårsrapporterna för andra kvartalet. ”Det råder fortsatt stark efterfrågan trots konjunkturavmattning”, säger Hans Werner på Radar..

VA - 31 jan 19 kl. 08:52

Elon Musk: "Galen" efterfrågan på Model 3 – men folk har inte råd

Rapporterande Tesla bommade vinstförväntningarna. Under 2019 spår elbilstillverkaren dock en leveranstillväxt på minst 45 procent. .

DI - 12 jul 17 kl. 15:48

Analytiker: Fortsatt stark efterfrågan väntas för Addtech

Vid sidan av en negativ kalendereffekt väntas teknikhandelsbolaget Addtech fortsätta att gynnas av en stark underliggande efterfrågan i Norden..

PrivataAffärer - 29 maj 20 kl. 12:05

Pareto: Stark efterfrågan på modern mat-teknologi

”Vid kapitalmarknadsdagen underströk Munters att den strukturella efterfrågan förblir stark för modern mat-teknologi på framväxande marknader (Kina), men även i USA och Europa inom digitaliseringsfältet, samt inom områden såsom datacenters (10 procent av försäljningen) och litiumbatterier (7 procent)”, skriver Pareto i en analys. Pareto anser vidare att Munters minskning av produktsortimentet samt fortsatta processer för ökad modularisering är lovande för att kunna lyfta rörelsemarginalerna. ”Vi gillar den nya vd:ns strategi och ser strukturell marknadstillväxt på åtminstone 5 procent under de kommande åren”, skriver Pareto som står fast vid sin riktkurs på 50 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.