Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 12 August, 23:13

Nyan - 01 aug 20 kl. 17:38

Två äventyrade trafiksäkerhetenUnder lördagen övervakade polisen trafiken längs landsvägarna ett, två och tre, skriver man i ett pressmeddelande. – Längs landsväg ett och tre krävdes inga ingripanden av polis. Längs landsväg två skrev man ut böteslappar till två olika förare. En som inte stannade vid stoppmärket i korsningen mellan St Olofväg och Nya Godbyvägen i Jomala. Föraren är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
St Olofväg, Nya Godbyvägen, Jomala, Mariehamn, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, äventyrade, trafiksäkerheten
YLE - 16 feb 13 kl. 12:31

Man äventyrade trafiksäkerheten i Korsholm

En man körde i diket på Karperövägen i Korsholm på fredag eftermiddag. Han misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten. Han körde utan körkort och misstänks också för rattfylleri och straffbart användande av narkotika.

Nyan - 17 dec 17 kl. 12:49

Äventyrade trafiksäkerheten

Polisen såg en personbilsförare som sladdade på vägarna i Mariehamn i det hala väglaget under söndagsnatten. Föraren har böter för äventyrande av trafiksäkerheten att vänta, meddelar polisen. (ff)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

YLE - 17 sep 18 kl. 13:36

Många äventyrade trafiksäkerheten i Västnyland under veckoslutet

Flera personer fick körkortet indraget till följd av fortkörning. En mopedist gjorde sig även skyldig till rattfylla..

YLE - 07 dec 18 kl. 15:48

Tävlingslystna förare äventyrade trafiksäkerheten i Lojo

Polisen ertappade två bilister med att köra ikapp i Karnais vägtunnel i Lojo under torsdagen. Båda förarnas körkort beslagtogs..

BT - 09 dec 14 kl. 14:45

Spela inte med trafiksäkerheten

Ambulansrättegången i Göteborgs förra veckan, där arbetsgivaren friades för dygnspassen, var meningslös och kommer inte att leda till någon förändring. Vem av oss som helst kan skadas i mötet med en ambulans i trafiken. Förarna måste kunna lämna ifrån sig bilnyckeln vid trötthet, anser Jörgen Lundälv.

YLE - 03 nov 15 kl. 08:43

Äventyrade säkerheten på F1-tävling – fängelse väntar

Mannen som äventyrade säkerheten under Singapores F1-deltävling har dömts till sex veckors fängelse. Yogvitam Pravin Dhokia befann sig på helt fel plats vid helt fel tidpunkt. Han yrade omkring på Singapores F1-bana, mitt under pågående tävling, på ett område där förarna håller den hisnande hastigheten av 280 km i timmen.

Nyan - 15 jun 16 kl. 05:50

Nu ska trafiksäkerheten förbättras

Kampen för trafiksäkerheten på Idrottsgatan tar en ny vändning:

Trafiksäkerheten på alla bostadsgator och skolvägar i Mariehamn ska förbättras.
Som Nya Åland tidigare berättat har boende vid Idrottsgatan i Mariehamn upprepade gånger vänt sig till stadens infrastrukturnämnd med krav om åtgärder mot trafiken som de upplever som farlig.

Nämnden har vid olika tillfällen sagt nej till trafikhinder och enkelriktning.

Magazin24 - 28 feb 13 kl. 10:44

Trafiksäkerheten i baksätet när regeringen får bestämma

Socialdemokraterna vill lagstifta ett förbud mot användning av kommunikationsteknik som tar betydande uppmärksamhet från bilkörning och därmed hotar trafiksäkerheten. Sverige är idag det enda av EU:s 27 medlemsländer som saknar lagstiftning om krav på användning av så kallad handsfree eller motsvarande utrustning vid mobiltelefonanvändning i samband med bilkörning. Vi vet att felaktig användning av mobiltelefoner och annan kommunikationsutrustning i fordon ökar risken för olyckor.

Nyan - 30 aug 16 kl. 06:39

Äventyrande av trafiksäkerheten och obetald fordonsskatt under måndagen

Tre stycken hastighetsöverträdelser upptäcktes av polisen under måndagen. En bilförare fick böter för äventyrande av trafiksäkerheten efter att denne framfört sitt fordon i 95 kilometer i timmen längs Nya Godbyvägen på en sträcka med 70 kilometer i timmen som högsta tillåtna hastighet. En annan bilist körde 91 kilometer i timmen på en 70-sträcka på Nya Godbyvägen.

SmålandsPosten - 13 nov 14 kl. 06:43

Fusket förödande för trafiksäkerheten

?I Sverige har det under den senaste tiden uppmärksammats flera fall av fusk med körkort och förarkort. Risken för allvarliga olyckor är uppenbar när uttröttade förare utan grundläggande kom­petens framför fordonskombinationer, som kan vara 40 ton tunga eller mer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.