Dagen > Kultur

Wednesday, 05 August, 07:19

Dagen - 01 aug 20 kl. 17:01

Att inte fira nattvard ihop - hur påverkar det en kristens liv?Teologerna Mikael Tellbe och Anna Karin Hammar om nattvarden i coronatider: Det finns ingen ersättning för nattvarden..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Mikael Tellbe, Anna Karin Hammar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att inte fira, nattvard, ihophur , påverkardet en , kristens liv
Dagen - 01 aug 20 kl. 17:01

Att inte fira nattvard ihop - hur påverkar det en kristens liv?

Teologerna Mikael Tellbe och Anna Karin Hammar om nattvarden i coronatider: Det finns ingen ersättning för nattvarden..

YLE - 16 okt 19 kl. 03:51

Problem med att få ekonomin att gå ihop påverkar starkt barnfamiljer, visar undersökning

Föräldrarnas upplevelser av hur de får ekonomin att gå ihop är starkt förknippade med deras och barnens välmående. Det visar en färsk undersökning vid Institutet för hälsa och välfärd, THL..

Dagensanalys.se - 27 jul 16 kl. 17:31

Apple har nästan sålt en miljard iPhones – men kan inte fira

Mängden iPhones som sålts över hela världen bör enligt källor snart passera en miljard – men Apple verkar inte ha något att fira. Flera analytiker verkar överens om att tech-jätten måste ”återuppfinna” sig själv för att få fart på de stagnerande intäkterna. Förvisso så har man under sålt hälften av denna miljard lurar under de senaste två åren, vilket ju skulle kunna tolkas som en framgång.

Posh24 - 15 dec 12 kl. 20:54

Kristen Stewart och Robert Pattinson kommer att fira jul tillsammans!

Den annalkande julhelgen är inte fuländad utan dem du älskar! Därför är vi extra glada över det faktum att Kristen Stewart och Robert Pattinson kommer att fira julen tillsammans i Los Angeles, mysigt! Paret verkar onekligen mer förälskade än någonsin, så pass att Rob skippar att flyga till England för att fira med släkten?!

Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 13:45

Tänk om alla kunde gå ihop i en stor och lycklig branschorganisation

Den amerikanska branschorganisationen ANA (Association of National Associations) har precis köpt upp ännu en branschorganisation. Det verkar helt enkelt vara en ny trend att försöka baka ihop en massa små organisationer till en stor för att skapa en ‘SuperJIC’. Tanken verkar vara att helt enkelt kunna täcka större del av marknaden och hjälpa medlemmarna bättre.

YLE - 09 mar 16 kl. 05:45

Soldiers of Odin verkar inte slå igenom i Helsingfors

I början av året meddelade medborgargardet Soldiers of Odin att de etablerar sig också i södra Finland. För en månad sedan patrullerade de en kväll i centrala Helsingfors, men sedan dess har de inte synts till. I Esbo och Vanda syntes mindre patruller i fredags.

Dagen - 04 maj 11 kl. 15:48

Klein: Det är klart vi ska fira Eid!

Förslaget att eventuellt införa en muslimsk helgdag har fått debattens vågor att gå höga. Humanister och Sverigedemokrater var omedelbart negativa medan Sveriges kristna råd var mer avvaktande. Prästen Helle Klein är däremot tydligt för.

Skånskan - 17 aug 19 kl. 19:00

Trots stöket – svårt att få ihop nattvandrare

Hörby Det har varit stökigt i Hörby med mycket skadegörelse i sommar.
Trots det har nattvandrarna svårt att få ihop folk.
– Det verkar inte finnas intresse, säger Tommy Löfvenhamn, ledare för nattvandrarna i Hörby.

Barometern - 22 okt 13 kl. 11:05

Hur får du ihop det?

?Vi försöker hitta balans i en pressad tillvaro och dessutom hinna med att skriva fyndiga Facebook­uppdateringar för att påminna världen om hur duktiga och lyckliga vi är.? Visst känner man av det uppskruvade tempot där tiden ska fördelas mellan yrkeskarriär, vardagsståhej, familj, vänner, träning och fritidsintressen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.