GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 10 August, 13:30

GöteborgsPosten - 01 aug 20 kl. 07:00

Morön i bra form möter Bollstanäs bortaI dag möts Bollstanäs och Morön i Elitettan i fotboll på Bollstanäs IP. Morön har tre matcher i rad utan förlust inför matchen mot åttondeplacerade Bollstanäs. Bollstanäs har en svit på fyra matcher utan förlust..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Bollstanäs, Morön, Elitettan, Bollstanäs IP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moröni , bra, form, möter, Bollstanäs, borta
YLE - 13 aug 17 kl. 07:01

Fin lunch på fula morötter och billigare torrvaror från nätet – svinn är inte längre skräp

Överblivna råvaror blir till lunch och nya butiker säljer svinn billigt: Både företag och organisationer vill minska på svinnet i Finland som årligen uppgår till hundratals miljoner kilogram. Mängden matsvinn i Finland är årligen 400-500 miljoner kilo, enligt Naturresursinstitutet Luke. Samtidigt ökar mängden företag och organisationer som vill minska på mängden svinn på nya sätt: Loop bjuder på svinnlunch, Wefood ska öppna en matsvinnsbutik och Fiksuruoka samt Matsmart säljer svinnvaror på nätet.

Barometern - 16 maj 14 kl. 08:57

Webb-tv: Mor och dotter fyllde 180

Att mor och dotter går på kalas kanske inte är så konstigt. Men när de går på sitt eget 80- respektive 100-årskalas tillsammans blir det unikt. Två gånger om året bjuder Oskarshamns församling in alla som fyller 80, 95, 90 år eller mer till kalas.

HBL - 08 feb 15 kl. 07:56

Mor och son återförenade
 på Åland efter 19 år
Mor och son skiljdes åt i Iran för 19 år sedan när mamman flydde landet. Då var Kawa 4 år. Nu har de återförenats i Mariehamn och vill aldrig mer släppa taget om varandra.

Skånskan - 25 nov 16 kl. 14:00

Barnen försökte få sin mor att fly

YSTAD Barnen till kvinnan som sköts i Glemmingebro vittnade vid rättegången om att 67-åringen under lång tid tryckt ner och kränkt deras mor. Men den åtalade mannen höll inte med om deras beskrivning. ERWP.

BT - 11 okt 14 kl. 16:02

Att må bra är viktigare än segrar

Kompisar för livet. I eftermiddag jagar stallets ögonsten Finish Brandon seger på V75. Men för tränaren Tord T Zackrisson finns det saker som är viktigare än att vinna.

BT - 11 okt 14 kl. 16:02

Att må bra är viktigare än segrar

Kompisar för livet. I eftermiddag jagar stallets ögonsten Finish Brandon seger på V75. Men för tränaren Tord T Zackrisson finns det saker som är viktigare än att vinna.

Skånskan - 23 aug 19 kl. 17:29

Fram­ti­da möj­lig­heter med ny ac­kre­di­ter­ing

Lund Lunds Ekonomi­hög­sko­la har nu fått yt­ter­li­ga­re en kvalitettsstämpel. Ter­minens stu­denter tror att det kan öka deras kar­ri­är­möj­lig­heter.Eko­no­mi­hög­sko­lan i Lund till­hör nu en pro­cent av väl­dens ekonomi­hög­sko­lor som in­ne­har båda ac­kre­di­ter­ingarna EQUIS och AMBA.

Skånskan - 12 mar 19 kl. 06:00

Konstnärlig forskning i en lyrisk form

Lyrikspalten Tips: Världspoesidagen firas den 19–21 mars i Malmö och Lund på bl.a. Skissernas museum i Lund, Malmö stadsbibliotek och Antikvariatet Anti i Malmö.

SmålandsPosten - 17 jan 15 kl. 08:52

Mor och dotter genomförde omfattande nätbedrägerier

Tillsammans planerade en mor och dotter i Växjö nätbedrägerier på Blocket­ – vinsten delades lika.
Nu döms dottern till ett års fängelse för 30 bedrägerier medan mamman klarar sig med skyddstillsyn för sina 25 brott. Det är en omfattande härva med bedrägerier som Kronobergspolisen utrett, men brottsligheten var dömd att misslyckas.

Sydsvenskan - 23 jun 15 kl. 14:23

Morfar i köket bra för barns hälsa

När mor- eller farföräldrar avlastar sina stressade barn har det rena hälsoeffekter. Risken för att barnbarnen ska drabbas av fetma minskar, visar en ny studie.Det är forskare vid Karolinska Institutet (KI) som tillsammans med kolleger vid universitetet i Oxford som undersökt vilken betydelse den äldre generationen har för att skydda små barn från fetma.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.