Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 15 August, 06:48

Helsingborgs Dagblad - 01 aug 20 kl. 17:00

Gamla mobiler i lådan ett resursslöseri”Ska vara lika lätt att återvinna eller återbruka mobilen som att välja ekologisk mjölk.”.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gamla, mobileri , lådanett , resursslöseri
Sydsvenskan - 01 aug 20 kl. 17:00

Gamla mobiler i lådan ett resursslöseri

”Ska vara lika lätt att återvinna eller återbruka mobilen som att välja ekologisk mjölk.”.

Barometern - 09 dec 13 kl. 10:47

Gamla former på nytt

Just nu duggar det tätt av nylanserade möbler. Tidigare i år började Ikea producera bordet Lövbacken igen. Ungefär samtidigt lanserade det danska företaget Carl Hansen och söner Hans J Wegners skalstol på nytt.

Cornucopia - 10 aug 17 kl. 14:11

Nya Nissan Leaf - seriös konkurrent till Tesla Model 3

Den 6:e september (-ish) kommer Nissan offentliggöra den helt nya versionen av världens mest säljande moderna elbil, Nissan Leaf. Det ser ut att bli en seriös konkurrent till Tesla Model 3, då premiumversionen verkar kosta vad den billigaste Model 3 går på. Nissan har också låtit delar av utseende och inredning visas i en teaserreklam med en mycket självgod japan.

YLE - 01 jul 16 kl. 16:50

Granatfynd i Smedsby blir nyhet utomlands

Nyheten om att 8-årige Elias Hansén i Smedsby hittat en granat i familjens uthus har spridit sig till svensk media. Den skarpladdade handgranaten låg i ett gammalt bildäck. Expressen skiver om granatfyndet på sin webbplats.

Västerbottens Folkblad - 27 jan 14 kl. 23:00

[PLUS] Gammalt sjukhus står i vägen när nya psykiatrin ska byggas

Landstinget planerar att bygga ett nytt psykiatrihus i Umeå för drygt 600 miljoner kronor. På den utpekade platsen står sedan 1907 det gamla länslasarettet, som nu är rivningshotat. - Det vore ett bedrövligt resursslöseri att riva det, säger Anne....

SVT Debatt - 08 mar 14 kl. 07:00

Den svenska feminismen behöver fler perspektiv

8 MARS Jag blev feminist för att jag tror på jämlikhet mellan könen. När jag var ung var vänsterrörelsen totalt blind för kvinnofrågan, och det är den i stort sett fortfarande. Men det finns också skäl att kritisera den svenska feminismen.

BT - 15 apr 14 kl. 07:30

Revisorsordförande: "Det här är uppseendeväckande"

Första revisorsgruppens ordförande ser allvarligt på upphandlingsmissarna på Dataservice. – Det är precis sådant här vi måste motverka. Vi har inget belägg för vad som har hänt här men i värsta fall gynnar man någon på kompisnivå, eller så handlar det om slöhet eller okunnighet, säger Nils-Gunnar Blanc (FP).

Sydsvenskan - 15 mar 16 kl. 04:00

En helt briljant idé. Mike Nelsons verk har hittat sitt hem i Limhamns kalkbrott.

Limhamns kalkbrott är en av Malmös mest fascinerande platser. Tusentals malmöbor har känt av den magiska gravitationen från det kvadratkilometerstora hålet, och olovligen tagit sig över eller under stängslen för att komma ner i den postapokalyptiska miljön med sina mystiska vattendrag, rådjur och rostiga kalkvagnar. I det nordvästra hörnet ligger den gamla fabriksbyggnaden med rester av maskiner, verktyg och elinstallationer.

Cornucopia - 22 maj 16 kl. 15:23

Gästinlägg: En liten inblick i Västra Götalands regionens journalsystem

Nedanstående är ett gästinlägg författat av läsaren AT-läkaren, som dessvärre inte kan sätta ut sitt namn då Västra Götalandsregionen inte gillar avvikande åsikter hos sin personal.

Det krävs inte mycket efterforskning för att få fram att sjukvårdens journalsystem är dåligt utformade för att hjälpa vårdpersonal att bedriva en säker och effektiv hälso- och sjukvård. Men vad det innebär i praktien kan vara abstrakt för den utomstående.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 14:00

Vill ha bort kraftledningar från stan

Lund Kommunen vill ha bort de båda stora kraftledningar som går genom västra delen av Lund.Efter kritiska synpunkter från miljöförvaltningen, tekniska förvaltningen och stadsbyggnadskontoret väntas kommunstyrelsen nu lämna ett negativt yttrande till Energimarknadsinspektionen.
Grundärendet är att Eon begärt förlängd koncession för två befintliga 130-kilovoltsledningar som går mellan Sege och Barsebäck.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.