Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 15 August, 09:53

Nya Wermlands Tidningen - 01 aug 20 kl. 16:48

Insändare: Lös boende-p innan moské-p
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Lös, boende-p, innan, moské-p
SmålandsPosten - 03 jan 14 kl. 10:35

Utbytt teknik ska få trafikljus att fungera

Under hela hösten har det varit problem med trafikljusen i fyrvägskorsningen mellan väg 23 och Stora Räppevägen, med släckta trafikljus eller blinkande gult ljus. Men innan jul byttes tekniken ut och enligt Trafikverket ska det nu fungera, efter lite infasningsproblem. - Våra underentreprenörer bytte ut ett gammalt skåp innan julhelgerna.

Skånskan - 14 okt 15 kl. 08:00

”Måste ställa upp när granne behöver hjälp”

Skurup Folkpartister reagerar på kommunens senfärdighet och den egna representantens agerande i frågan om transitboende.
– Vi måste hjälpa till när en grannkommun går ut och vädjar, säger Louise Eklund (FP).Louise Eklund är ordförande i Folkpartiet i Skurup och har tillsammans med Camilla Neptune (FP), gruppledare i fullmäktige, skrivit en insändare där de påpekar att det är absolut nödvändigt att hörsamma Trelleborgs rop på hjälp.

Skånskan - 21 nov 15 kl. 06:00

Politiker vill inte säga vad de sade

INGELSTRÄDE Två moderata politiker i Höganäs har klassat Gunhild Carlings båda bröder Max och Ulf Carling som ”de mest främlingsfientliga de träffat” – men vill inte berätta vad de sagt.Ene brodern Max Carling är bosatt i lilla orten Ingelsträde som ligger i Höganäs och har cirka 250 invånare.
När ryktet spreds om att en tidigare skolbyggnad i byn skulle omvandlas till ett HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn engagerade sig bröderna Carling mot planerna.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 15 kl. 04:00

Miljöpartiets ledande politiker träffar inte stadens hemlösa

Replik till Ann-Christine Borgman, Annika Roman och Marcus Friberg, Miljöpartiet Min mening 18/11.I ett svar på vår insändare påstår de tre ledande miljöpartisterna Ann-Christine Borgman, Annika Roman och Marcus Friberg att deras parti har full kontroll över hur många hemlösa som lider nöd i Helsingborg. De påstår också att de åtgärder som socialförvaltningen vidtar för att hjälpa dessa människor täcker behovet av stödinsatser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.