SVT > Utrikes

Monday, 10 August, 04:58

SVT - 01 aug 20 kl. 15:57

Flera sjuka efter coronautbrott på Hurtigruten-fartygYtterligare 29 personer har konstaterats smittade efter att ha åkt med Hurtigrutens expeditionsfartyg MS Roald Amundsen i Norge, meddelar norska myndigheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Hurtigruten, Hurtigrutens, MS Roald Amundsen, Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera sjukaefter , coronautbrott, Hurtigruten-fartyg
SR - 01 aug 20 kl. 14:09

33 anställda smittade på norskt Hurtigruten-fartyg

Resan till Svalbard med ett Hurtigruten-fartyg stoppades sedan fyra personer i besättningen insjuknat i covid-19. Nu är antalet smittade bland personalen redan uppe i 33, och passagerare får inte lämna Tromsø..

DN - 15 sep 11 kl. 09:41

Hurtigruten-fartyg brinner

Ett fartyg på Hurtigruten, den klassiska båtlinjen längs Norges västkust, brinner. En räddningsbåt är på väg ut, skriver VG..

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 18:21

Smitta på Hurtigruten-fartyg – besättning i karantän

Fyra utländska besättningsmedlemmar på Hurtigruten-fartyget Roald Amundsen har lagts in på sjukhus i Tromsö efter att de smittats av coronaviruset. Fartyget skulle åkt till Svalbard under fredagseftermiddagen men den kryssningen blir inställd, enligt ett pressmeddelande från Hurtigruten..

DI - 06 aug 20 kl. 13:36

Misstänkt coronasmitta på nytt Hurtigruten-fartyg

Två passagerare på Hurtigruten-fartyget MS Midnattsol har isolerats efter att ha uppvisat symtom på covid-19, skriver VG..

SVT - 31 jul 20 kl. 18:30

Coronautbrott på Hurtigruten-fartyg

Efter två konstaterade fall av Covid-19 på Hurtigrutens expeditionsfartyg MS Roald Amundsen i dag, isolerades samtliga 160 i besättningen ombord på fartyget som ligger vid kaj i Tromsö. Nu måste samtliga passagerare på de senaste kryssningarna testas för Covid-19..

DI - 02 aug 20 kl. 17:39

Norge fruktar fler utbrott efter Hurtigruten: ”Vi är bekymrade”

Sedan 36 besättningsmedlemmar och tre passagerare på ett Hurtigruten-fartyg bekräftats smittade av coronaviruset fruktar norska myndigheter….

Aftonbladet - 02 aug 20 kl. 17:35

Norge fruktar fler utbrott efter Hurtigruten

▸ Sedan 36 besättningsmedlemmar och tre passagerare på ett Hurtigruten-fartyg bekräftats smittade av coronaviruset fruktar….

GöteborgsPosten - 02 aug 20 kl. 17:35

Norge fruktar fler utbrott efter Hurtigruten

Sedan 36 besättningsmedlemmar och tre passagerare på ett Hurtigruten-fartyg bekräftats smittade av coronaviruset fruktar norska myndigheter större utbrott..

DN - 01 aug 20 kl. 11:59

Ytterligare 29 smittade på Hurtigruten-fartyg

Totalt 33 av de närmare 500 ombord MS Roald Amundsen bekräftat coronasmittade..

Nya Wermlands Tidningen - 01 mar 18 kl. 05:00

Följ med på vår läsarresa Hurtigruten

Hurtigruten ger oss oförglömliga vyer över en hissnande natur när vi reser från Kirkenes till Bergen. MS Trollfjord tar oss genom majestätiska fjordar och små hamnar där större fartyg inte kan gå in..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.