DN > Inrikes

Tuesday, 04 August, 10:17

DN - I förrgår: 11:37

Kronprinsessan Victoria: Vi får inte bli tystaDen färgsprakande paraden på Stockholms gator byts i år ut till en digital Prideparad..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Victoria, Stockholms, Prideparad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronprinsessan, VictoriaVi får inte bli , tysta
TA - 17 aug 11 kl. 15:10

Kronprinsessan Victoria väntar barn

Foto: Scanpix
Kronprinsessan Victoria väntar barn i mars 2012.
"Deras Kungliga Högheter Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har den stora glädjen att meddela att de väntar barn", skriver hovet i ett pressmeddelande. ?

Cornucopia - 18 mar 19 kl. 21:34

MÖP-måndag: Kronprinsessan Victoria blir viral

Dags för en kort MÖP-måndag. Kronprinsessan Victoria besökte förra veckan de svenska specialförbanden, vilket resulterade i några virala bilder på kungafamiljens hemsida, som både fått internationell spridning och blivit flera memes under dagen.
Stockholms slott.

YLE - 08 sep 17 kl. 08:51

Kronprinsessan Victoria till Finland - ska se Höstsonaten på Nationaloperan

Kronprinsessan Victoria kommer till Helsingfors nästa vecka för att se operan Höstsonaten, skriver Ilta-Sanomat. Det kungliga besöket framgår också av kronprinsessans kalender på kungahusets webbplats. Där besöket beskrivs som "närvaro vid operaföreställningen Höstsonaten med anledning av Finlands 100-årsjubileum".

Expressen - 13 jun 19 kl. 20:39

Gunhild Stordalens möte med kronprinsessan Victoria

Gunhild Stordalen, 40, trotsade sin sjukdom och fick stöd av kronprinsessan Victoria under hennes matkonferens EAT i Stockholm. Kronprinsessan Victoria och Gunhild Stordalen satt bredvid varandra på första bänkraden och såg ut att stortrivas. – De har en professionell relation, säger Margareta Thorgren, informationschef för Hovet.

GöteborgsPosten - 10 sep 17 kl. 09:39

Här vandrar kronprinsessan Victoria i Skara

Kronprinsessan Victoria vandrade under lördagen genom Västergötland, vilket var en idé som kronprinsessan planerade i samband med sitt 40-årsfirande tidigare i år. Planen är att hon ska vandra genom Sveriges landskap. "Varje landskap besöks under en dag och Kronprinsessan vill på så sätt uppleva olika delar av Sverige under årstidernas lopp och därigenom synliggöra den skatt som svensk natur är för alla", står det i ett inlägg på kungahusets Instagram..

Expressen - 06 okt 17 kl. 18:31

Kronprinsessan Victoria tog täten på cykeln i tallskogen

Kronprinsessan Victoria tycker om att röra på sig och är gärna ute i naturen. På fredagen reste hon till Västerbotten – och träffade skolbarn och cyklade glatt genom gammal tallskog och myrlandskap. Barn och ungdomar måste uppmuntras att röra på sig, menar kronprinsessan.

Expressen - 08 okt 17 kl. 19:23

Kronprinsessan Victoria på plats vid serbiskt bröllop

Prins Philip av Serbien och Danica Marinkovic har svurit trohet till varandra.Paret gifte sig under lördagen i Belgrad och bland gästerna fanns kronprinsessan Victoria. Kronprinsessan syns på flera bilder som publicerats i serbiska medier.

Vimmerby Tidning - 31 okt 17 kl. 17:00

Kronprinsessan Victoria besökte Tinnerö

I förra veckan besökte kronprinsessan Victoria Linköping för att namnge H.K.H.

DN - 06 feb 18 kl. 13:12

Kronprinsessan Victoria springer i trappor

Kronprinsessan Victoria springer i trappor på Slottet. I en film för organisationen Generation Pep, som uppmanar unga att röra på sig, visar kronprinsessan hur hennes vardagsmotion kan se ut..

Expressen - 31 maj 18 kl. 23:27

Kronprinsessan Victoria i klänningfavorit från H&M

På torsdagen var det återigen dags för representationsmiddag på Slottet. Flera gäster bjöds in och från kungafamiljen närvarande bland annat kronprinsessan Victoria – som bar en bekant klänning. – Det här verkar vara en återkommande favorit hos kronprinsessan och det förstår man när man ser klänningen, säger Expressens modeexpert Magda Omerspahic.

GöteborgsPosten - 18 jul 18 kl. 05:00

Kronprinsessan Victoria gör ett strålande jobb

Lars Bäckström Krönika: Jag är principiell republikan, men också demokrat.
Kronprinsessan Victoria firades i festliga former på Solliden den 14 juli. Kronprinsessan nu 41 år, gift med prins Daniel och de har två barn.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Kandidaten Karen Bass pressad om stöd till Castro

Kongressledamoten Karen Bass skulle bli Joe Bidens enande kraft – men pressas hårt om stödet till Kubas tidigare diktator Fidel Castro..

DN - 5 timmar sedan

Man skadad i misstänkt mordförsök

En man i 20-årsåldern har blivit knivskuren utomhus i Vällingby i västra Stockholm..

DN - 9 timmar sedan

En död i trafikolycka utanför Orsa

Fyra personer har förts till sjukhus efter en allvarlig frontalkrock på E45 vid Höghed, norr om Orsa..

DN - 11 timmar sedan

Svensk pilotstudie om antikroppar åtalsanmäls

En uppmärksammad pilotstudie, där forskare från Uppsala universitet provtog drygt 450 personer för antikroppar mot covid-19 i en….

DN - 13 timmar sedan

Bokförlagen i Sverige blir fler – många drivs med små resurser

Att starta ett förlag är mångas dröm, men inget man blir rik på. Trots kravet på många timmars gratisarbete ökar antalet bokförlag i….

DN - 13 timmar sedan

Trumps ultimatum: Sälj Tiktok annars förbjuds appen

President Donald Trump har gett ägarna till kinesiska Tiktok ett ultimatum: Sälj er amerikanska del före 15 september, annars förbjuder jag….

DN - 13 timmar sedan

Dockorna, del 45 av 57

”Åh”, hör hon Lisabet utropa. Hon har kommit ut i hallen och även hon brister i gråt när hon får syn på Julians son..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.