Expressen > Nöje

Saturday, 15 August, 09:35

Expressen - 01 aug 20 kl. 16:00

Statisternas ilska – låga lönen från Felix Herngrens succébolagFelix Herngrens produktionsbolag FLX omsatte 265 miljoner kronor i fjol. Men om man är statist i någon av produktionsbolagets filmer under nattetid får man ingen jättesumma – snarare några hundra kronor. Detta får nu flera statister att ryta ifrån, där bland Tommie Hansson, ordförande för Statistföreningen. – Om jag kommer ihåg rätt så räknade jag ut att det blir 17 kronor i timmen eller någonting, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Felix Herngrens, Herngrens, FLX, Tommie Hansson, Statistföreningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statisternas, ilska, låga, lönenfrån , Felix, Herngrens, succébolag
Expressen - 27 maj 19 kl. 13:00

Mamma Malenes ilska efter elaka hånen mot Silas, 12

När 12-årige Silas var på Zoo gjorde andra barn fula gester och kräkljud – bara för att Silas ser lite annorlunda ut. Hans mamma Malene har reagerat starkt på händelsen. – Det är på tiden att föräldrar tar ett snack med sina barn om att det ska finnas plats till alla.

YLE - 06 apr 15 kl. 17:42

"Vi känner både sorg och ilska"

Med tända ljus och små flaggor samlades ett trettiotal kenyaner i huvudstadsregionen till minnesstund. De sörjde öppet sina inemot 150 unga landsmän, universitetsstuderande vid universitetet i Garissa i Kenya, som dödades före påsk. Två och två, både studerande och hela familjer kommer med ljus och kenyanska flaggor i händerna till minnesstunden i den soliga gläntan i Kajsaniemiparken i Helsingfors.

YLE - 09 apr 17 kl. 09:43

Räikkönens ilska efter tunga loppet: ”Vad i helvete händer?”

Det blev en klen finländsk dag i Shanghai. Kimi Räikkönen hade problem att hitta effekt i sin bil. Då var han också frustrerad.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

Eurosport - 04 nov 12 kl. 16:07

Formel 1 - Räikkönen ilska mot ingenjören: "Låt mig vara ifred!"

Kimi Räikkönen gick upp i ledningen efter 20 varv. Då skällde han ut sin ingenjör över radion. "Lämna mig ifred.

Skånskan - 06 aug 18 kl. 16:00

Ilska efter rån mot en av nattvandrarna

HÖRBY En mycket engagerad medlem i Nattvandrarna blev nedslagen och rånad strax innan han skulle påbörja ett av sina pass ute på byn.
– Det är skrämmande att man ger sig på någon som ställer upp på det här sättet, säger Mikael Olsson som leder Nattvandrarna i Hörby.Överfallet mot Nattvandrarnas medlem inträffade när mannen, som är i 40-årsåldern, strax skulle påbörja sitt pass sent på torsdagskvällen i förra veckan.

Expressen - 05 feb 19 kl. 07:41

Upptäckten efter ikonens död väcker ilska: ”Varför?”

Den finske ikonen Matti Nykänen är död. Nu har en upptäckt i hemlandet väckt stor förvåning hos krönikören Pekka Viinikka.”Hur i hela världen kan Nykänen inte vara med i Finlands Hall of Fame?

Expressen - 12 mar 20 kl. 15:53

Paolo Robertos ilska efter vikthånet mot flickvännen

Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen har fått flera kommentarer om sin kropp – nu ryter Roberto ifrån.Efter att Härkönen slutat tävla på elitnivå har hon gått upp några kilo, vilket hennes Instagram-följare noterat.– Det är rätt obehagligt att folk har rätt osköna åsikter, säger Roberto..

Kristianstadsbladet - 05 apr 13 kl. 20:57

MFF-ilska över olika biljettpriser


Tillresta Malmö FF-supportrar i åldern 13-19 år fick betala 80 kronor mer i entré än Åtvidabergs jämnåriga fans. Något MFF-ledare reagerade starkt på. - Vi betalar mellanskillnaden.

Sydsvenskan - 06 apr 13 kl. 06:30

MFF-ilska över olika biljett- priser

Tillresta Malmö FF-supportrar i åldern 13?19 år fick betala 80 kronor mer i entré än Åtvidabergs jämnåriga fans. Något MFF-ledare reagerade starkt på.?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.