YLE > Finland

Saturday, 15 August, 09:15

YLE - 01 aug 20 kl. 15:32

Karisbo coronafånge på fartyg – sambo och tvåårig dotter vet inte när pappa kommer hemHemma i Karis väntar sambo och tvåårig dotter..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Karis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karisbo, coronafånge, fartyg, sambooch , tvåårig, dotter, vet, inte när pappa kommer hem
Expressen - 04 apr 20 kl. 14:58

Bröt mot coronaförbud – utan att veta om det

Therese Johaug och hennes sambo bröt mot det norska stugförbudet.Ett misstag, enligt Nils Jakob Hoff.”Det här ärendet handlar om en läkare och hans sambo, inte om en skidstjärna på stugsemester”, skriver han till VG och tar på sig hela skulden..

YLE - 19 mar 14 kl. 13:03

Kastande Karisbo vill vinna OS-guld i spjut

Är det någonting Oliver Helander alltid har varit bra på så är det att kasta. Därför blev det både handboll och spjut för honom. Småningom måste BK-46-spelaren välja vilken gren han vill satsa på, och mellan raderna kan man läsa att det lutar mot spjut.

YLE - 25 feb 17 kl. 14:23

Karisbo i kyrkomötet: Vig samkönade par, men låt prästerna ha samvetsfrihet

Ett initiativ lämnas snart in till kyrkomötet om att kyrkan ska tillåta vigslar av samkönade par. En av undertecknarna är Karisbon Åsa A. Westerlund och hon säger att det är formulerat så att alla ska kunna godkänna det, trots olika syn på äktenskapet.

Uppsalanyheter.se - 04 maj 20 kl. 02:09

Coronaföraren: "känner mig mer skyddad i bilen än någon annanstans"

I mitten av mars fick taxiföraren Anette Svenson frågan om hon kunde tänka sig att köra en av företagets coronabilar. Det var aldrig någon tvekan och sedan en månad tillbaka kör hon bara coronakunder.I mitten av mars fick taxiföraren Anette Svenson frågan om hon kunde tänka sig att köra en av företagets coronabilar.

YLE - 28 okt 16 kl. 16:00

"Fokus i Karis borde skyddas, inte rivas"

Fokushuset i Karis centrum kan bli skyddat. Den marmorbeklädda byggnaden från 1970-talet är värdefull eftersom den representerar en sällsynt stilinriktning säger stadsplaneringsarkitekten i Raseborg. Diskussionen om bibliotekshuset Fokus framtid har varit livlig.

YLE - 29 jul 17 kl. 13:19

Missbrukare oroar i Karis centrum - "de är högljudda och våldsamma"

Missbrukarna i parken i Karis hjärta är högljudda och en del slåss. Det oroar både en del Karisbor och företagare i området. Minskade polisresurser kan vara en orsak till oron.

HBL - 25 apr 13 kl. 10:30

Stafett Sundström försvarade landet

Vid vägskälet till Fallvägen i Sjundeå blev det plötsligt allvar. Kaj Sundström fick slå soldatgossemanövern ur hågen och i stället som stafett hjälpa till att mobilisera Finlands armé.Detaljerna från den gången i juni 1941 sitter i.

HBL - 27 feb 14 kl. 05:00

Nya tag i energibolagets styrelse

I styrelsen för nya Ekenäs Energi Ab är man varken Karisbo eller företrädare för sitt parti. Där är man styrelsemedlem, som representerar hela aktieägarsamfundet – och bär personligt ansvar för besluten. – Bolagen lyder under aktiebolagslagen.

HBL - 02 jun 14 kl. 11:52

Sisu erövrar Serbien

Nu har lastbilshjulet satts i rullning: Enligt den i fredags undertecknade avsiktsförklaringen kommer Sisu Auto att ta över den statsägda lastbilstillverkaren FAP:S verksamhet i Serbien.– Jag tror att vi har mycket att ge. FAP i Serbien har erfarenhet, men utvecklingen har stagnerat sedan Jugoslaviens sönderfall.

YLE - 12 maj 17 kl. 20:25

Karisbröderna Rönnberg gör upp om handbollsguldet: "Känns speciellt"

På lördag inleds handbollsfinalerna där BK-46 utmanar Cocks. Samtidigt blir det en brödrakamp mellan två av Finlands bästa handbollsspelare. Inför finalerna i handbollsligan arrangerade Yle Sporten en pilkastningstävling mellan Cocks Nico Rönnberg och BK-46:s Andreas Rönnberg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.