UNT > Lokalt

Saturday, 15 August, 10:32

UNT - 01 aug 20 kl. 15:31

Grannar om skjutningen: ”Utvecklingen är katastrof”Dagen efter skjutningen i Gränby skiner solen och många är ute. Polisens närvaro ger tillfällig trygghet, men många känner obehag..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Gränby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grannarom , skjutningen, Utvecklingenär , katastrof
Nyheter 24 - 15 dec 11 kl. 16:17

Katastrof, Bergman!


Det blev inget hattrick för Carl Johan Bergman under dagens skidskyttesprint i Hochfilzen: "Det var inte min dag i dag". HOCHFILZEN. Carl Johan Bergman jagade sin tredje raka sprintsegern.

Jönköpingsnytt - 18 okt 19 kl. 11:32

Boende om skjutningen: ”Otäckt”

Dagen efter skjutningen på Öxnehaga är ett större område vid centrum fortsatt avspärrat. För grannar som möts ute i bostadsområdet är samtalsämnet självklart och flera känner oro.
– Det är otäckt när det händer så nära inpå, säger Hasse Larsson.

Politikerbloggen - 06 nov 12 kl. 09:19

Regeringen nöjer sig med att recensera utvecklingen

Foto: Riksdagen
DEBATT. Vi har alla ett ansvar för att förbättra situationen för de miljontals människor som drabbats. Nu befaras utvecklingen av kriget i Syrien står inför en alltmer våldsam utveckling.

Politikerbloggen - 06 nov 12 kl. 09:19

Regeringen nöjer sig med att recensera utvecklingen

Foto: Riksdagen
DEBATT. Vi har alla ett ansvar för att förbättra situationen för de miljontals människor som drabbats. Nu befaras utvecklingen av kriget i Syrien står inför en alltmer våldsam utveckling.

YLE - 18 nov 14 kl. 04:25

"Vårdreformen var en katastrof för tandvården"

Det är svårt att locka tandläkare till tvåspråkiga Österbotten i allmänhet och till Jakobstad i synnerhet. Vårdreformen 2002 var en katastrof för tandvården säger en kommunal tandläkare i Jakobstad. Kommunal tandläkare Mikael Skogman Mikael Skogman, tandläkare vid hälsovårdscentralen i Jakobstad Bild: Yle/Kjell Vikman Tandvårdsreformen 2002 innebar att hela befolkningen har rätt att få tandvård inom ett halvt år.

BT - 23 aug 13 kl. 11:03

Tio år på oss att vända utvecklingen

Någonstans på vägen passerar vi en tröskel där jordens egna växthusförstärkande processer har nått en nivå där de inte längre går att stoppa. Det finns många tecken på att de redan har startat och jag tror att vi har så lite som tio år på oss att vända utvecklingen. Den nu pågående globala temperaturhöjningen är inget nytt i jordens ekologiska historia.

YLE - 25 jan 16 kl. 12:36

Orpo: Utvecklingen vid Finlands östgräns bekymrande

Det är en grupp allvarliga inrikesministrar som idag samlas i Amsterdam för att diskutera flyktingsfrågan. Finland representeras av inrikesminister Petteri Orpo (Saml). - Det här är lugnet före stormen, vi ser att flyktingströmmarna inte har avtagit, utan snarare har läget förvärrats, konstaterade Orpo på väg in på mötet.

BT - 02 mar 14 kl. 14:15

"Vi står på randen till katastrof"

Ukrainas premiärminister Arsenij Jatsenjuk vädjar till det internationella samfundet att hjälpa Ukraina som är i katastrofläge. Landet har kallat in landets alla militära reservförband, rapporterar AFP och Reuters. - Om president Putin vill vara presidenten som startade krig mellan två intilliggande, vänskapligt sinnade länder, mellan Ukraina och Ryssland, så har han strax målet inom räckhåll.

GöteborgsPosten - 28 apr 14 kl. 12:39

"Katastrof om Pfizer tar över"

- Om Pfizer köper AstraZeneca är det katastrof för forskningen i Sverige. Jag tror inte alls på stora sammanslagningar. De gynnar inte utvecklingen av nya läkemedel, säger Anders Vedin..

DI - 19 jun 19 kl. 14:11

Harald Mix om storköpet: XXL har schabblat – ”en katastrof”

Sporthandeln är ett typexempel på en utbombad sektor där Altor tror sig kunna vända utvecklingen.  ”XXL har har schabblat. Sista kvartalet i fjol var en katastrof”, säger Altors vd Harald Mix till Di.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.