Dagen > Nyheter

Wednesday, 05 August, 22:02

Dagen - 01 aug 20 kl. 14:51

Ministern: Vig homosexuella - eller inga par allsÅsa Lindhagen (MP) vill upphäva vigselförrättarens rätt att avstå från att viga samkönade par..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Lindhagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministern, Vig, homosexuellaeller , inga, par, alls
Dagen - 01 aug 20 kl. 14:51

Ministern: Vig homosexuella - eller inga par alls

Åsa Lindhagen (MP) vill upphäva vigselförrättarens rätt att avstå från att viga samkönade par..

YLE - 10 jan 18 kl. 18:35

Minister Kai Mykkänen gav inga löften om trafikanslag till Västnyland

Utrikeshandels- och utvecklingsminister Kai Mykkänen (Saml) känner till västnylänningarnas oro över de stora trafikmängderna på lands- och järnvägarna i Västnyland. Ministern gav ändå inga löften om trafikanslag under sitt besök i regionen..

Expressen - 03 nov 12 kl. 15:38

Ministern: Det blir inga förändringar i a-kassa

Varselvågen sveper över Sverige och allt fler förlorar sina jobb. Samtidigt vill arbetsmarknadsminister Hillevi Engström, M, inte se några förändringar i a-kassan. ?

Kristianstadsbladet - 12 jan 16 kl. 14:30

Ministern: "Det finns inga enkla lösningar"

Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP), själv uppvuxen i Vittsjö, vill arbeta för en tryggare skolmiljö, där ingen kränkning kan gå obemärkt förbi..

DN - 07 mar 19 kl. 22:02

Ministern: ”Finns inga homosexuella i Malaysia”

Malaysias kulturminister Mohamaddin Ketapi hävdar att det inte existerar homosexuella i landet. Hans kontroversiella uttalande under ett besök på en turism-mässa i Berlin väcker ilska, skriver tyska Deutsche Welle. .

YLE - 27 sep 14 kl. 21:56

Niinistö: Vapaavuori jävig i fråga om Fennovoima

De Grönas partiordförande Ville Niinistö kräver en utredning om näringsminister Jan Vapaavuori (Saml) var jävig då de nya kärnkraftsloven presenterades. Vapaavuori presenterade ett principbeslut för regeringen och föreslog då att Fennovoimas kompletterande ansökan skulle godkännas. I dag kritiserar en grupp rättsvetare Vapaavuori i Helsingin SanomatHelsingin Sanomat och säger att ministern förra vintern undertecknade ett samarbetsavtal om kärnenergi med Ryssland.

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 08:30

Hammarstedt jävig - beslut rivs upp

Åke Hammarstedt var jävig när han deltog i beslut om svar på ett överklagande som gäller köp av mark. Det anser förvaltningsrätten.
17 juni tog ett oenigt kommunfullmäktige beslut om att köpa mark i Norreskog för 1,2 miljoner kronor.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:58

Yles reporter tackas på sociala medier efter rysk ordväxling om homosexuella

Yles frågor om läget för homosexuella har väckt irritation vid Rysslands utrikesministerium. Homosexualitet är ett ytterst känsligt ämne i Ryssland och människor är mycket splittrade i frågan. Yles finska reporter i Moskva, Erkka Mikkonen, och den ryska talespersonen Maria Zakharovas åsiktsutbyte under en presskonferens har fått stor spridning i ryska sociala medier.

Alliansfritt Sverige - 25 feb 14 kl. 22:41

Tobias Billström (M) kommenterar inte utvisningar av homosexuella till Uganda

I måndags undertecknade Ugandas president Yoweri Museveni en lag som kan ge livstidsstraff för homosexualitet. Ett stort antal politiker och organisationer har kritiserat detta. Finansminister Anders Borg (M) som är på besök i Uganda har starkt fördömt lagändringen och har bokat in ett icke-officiellt besök med en hbtq-organisation.

BT - 23 okt 12 kl. 00:30

Att förfölja homosexuella är värre än bara ofog

I går sände Kunskapskanalen den sista reprisen på Gay i USA:s armé, en mycket sevärd dokumentär om den långa kampen för att få politiker och försvarsledning att acceptera homosexuella i den amerikanska krigsmakten. Den beryktade ?Fråga-inte-säg-inget?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.