YLE > Finland

Wednesday, 12 August, 05:32

YLE - 01 aug 20 kl. 14:36

Tolv personer häktas, misstänkta för mord - Helsingforspolisen: "Nog är det ovanligt"De misstänkta är mellan 20 och 50 år gamla..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nog

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tolvpersoner , häktas, misstänktaför , mord, Helsingforspolisen, quot;Nogär , det ovanligt"
UT - 26 mar 14 kl. 15:39

Många ungdomar misstänkta för narkotikabrott

Tolv ungdomar är misstänkta för ringa narkotikabrott efter att polisen i slutet av förra veckan hade ett extra fokus på ungdomar och narkotika. Det var under torsdagen och fredagen som polisen alltså fokuserade lite extra på ungdomar och narkotika. Tolv ungdomar mellan 15 och 25 år togs in för provtagning.

Vimmerby Tidning - 09 feb 13 kl. 06:06

Tolv misstänkta i dopinghärva

Dopningshärvan i Vimmerby sväller. Polisen har gjort ytterligare beslag av preparat och tolv personer är misstänkta för delaktighet i hanteringen av dopningspreparaten. Hälften av dom riskerar åtal för dopningsbrott..

BT - 25 jun 13 kl. 11:46

Topplag misstänkta för skattefusk

Italiensk polis har genomfört husrannsakningar och beslagtagit material på 41 fotbollsklubbar, bland dem topplag som Juventus och Lazio. Klubbarna misstänks för skattebedrägerier, penningtvätt och förfalskade fakturor i samband med försäljning och köp av spelare, säger en talesman för polisen. Även tolv spelaragenter är misstänkta för skattebedrägerier..

Expressen - 10 sep 19 kl. 03:56

Tolv personer gripna misstänkta för stöld

Tolv personer greps under natten till tisdag i Enviken, Dalarna. Personerna misstänks nu för att bland annat ha kopplingar till flera inbrott som skett runtom i Hälsingland skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 14 jan 14 kl. 14:00

Nya polisförhör med misstänkta föräldrarna

Två föräldrar från Helsingborg sitter anhållna misstänkta för att ha misshandlat sin son. Under tisdagen hölls nya förhör med föräldrarna. Senast klockan tolv på onsdagen måste åklagaren fatta beslut om någon ska begäras häktas.

BT - 07 jan 15 kl. 22:51

Tre misstänkta uppges ha gripits

Tre personer uppges ha gripits för del i den blodiga attacken mot satirtidningen Charlie Hebdos redaktion i Paris där tolv personer sköts ihjäl, men uppgiften har inte bekräftats. Samtidigt samlas Frankrike till massmöten och nationell sorgedag.En talesman för franska polisen säger till The Guardians korrespondent Kim Willsher att tre personer gripits, misstänkta för del i attacken mot Charlie Hebdos kontor.

UT - 19 aug 14 kl. 09:39

Två misstänkta för grov misshandel i Villastaden

Två personer är nu misstänkta för grov misshandel av den man som hittades skadad i Villastan sent på fredagskvällen. Två män i 30-årsåldern från Ulricehamn sitter nu frihetsberövade och är alltså misstänkta för grov misshandel. Det var strax innan tolv natten till lördagen som en man hittades i Villastan.

BT - 07 jan 15 kl. 21:21

Misstänkta uppges identifierade

Tre unga män tros vara identifierade som skyldiga till den blodiga attacken mot satirtidningen Charlie Hebdos redaktion i Paris där tolv personer sköts ihjäl. Nu samlas Frankrike till massmöten och nationell sorgedag.På torsdagen hålls en nationell sorgedag med anledning av terrordådet.

SmålandsPosten - 07 jan 15 kl. 21:28

Misstänkta uppges identifierade

Tre unga män tros vara identifierade som skyldiga till den blodiga attacken mot satirtidningen Charlie Hebdos redaktion i Paris där tolv personer sköts ihjäl.
Nu samlas Frankrike till massmöten och nationell sorgedag. På torsdagen hålls en nationell sorgedag med anledning av terrordådet.

YLE - 19 jan 16 kl. 13:14

Antalet misstänkta sexbrott under nyårsafton i Helsingfors fördubblades

Antalet sexbrott som kommit till Helsingforspolisens kännedom under nyårsaftonen har nu mer än fördubblats från 7 till 15. Ett rykte om att irakier planerade att samlas för att skapa oroligheter och begå sexbrott spreds strax före nyåret. Polisen ger nu i ett pressmeddelande en sammanfattning av händelserna under nyårsafton i Helsingfors.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.