Nyan > Svenskfinland

Thursday, 13 August, 08:16

Nyan - 01 aug 20 kl. 13:12

Bilarna var finare förrÅlands Veteranbilsklubb, med drygt 100 medlemmar, träffas varje söndag för att resa bakåt i tiden och vädra sina veteranbilar. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Veteranbilsklubb

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilarnavar , finare, förr
HBL - 06 nov 12 kl. 20:13

HS: Lipponen röt till åt "finare folk"

Tidigare statsministern Paavo Lipponen (SDP) anser att den ökande invandringsfientligheten och intoleransen är ett tecken på hårdare attityder bland "finare folk", skriver Helsingin Sanomat.Lipponen avslutade sin medietystnad på tisdagen när han talade vid ett seminarium på Nationalmuseet. Lipponen förundrade sig enligt Helsingin Sanomat över att "till och med rashygien tagits med på den politiska agendan".

YLE - 09 apr 14 kl. 04:00

Ekenäs sjuktransport: Bilarna är inte i dåligt skick

Ekenäs sjuktransport, som sköter bland annat den akuta sjukvården i Ingå och Raseborg, har fått kritik. En del av den gäller bilarnas dåliga skick. Dennis Beilinson är operativ chef på Ekenäs sjuktransport.

YA - 25 aug 14 kl. 09:50

Härvan kring bilarna fortsätter

Foto: Claes Nyberg
Härvan kring färdtjänstbilarna i Ystad växer. Förre taxikungen Ronny Billman har nu sålt transportföretaget Tuwa Specialtransport till ett Stockholmsföretag, Innerlight Scandinavia. Ett företag där styrelsen utgörs av två personer med 24 konkurser bakom sig.

YA - 12 jul 14 kl. 06:30

Taxikungen pekas ut som ägare till bilarna

Foto: Hanna F.Ellborg
Ett 30-tal färdtjänstbilar står sedan en tid tillbaka i hamnområdet i Ystad. Bilarna tillhör Ronny Billmans företag Tuwa Specialtransport AB och kommer från bland annat Norrköping.

Jönköpingsnytt - 14 sep 11 kl. 07:16

"Blev finare än vi trodde"

I våras: en grå och tråkig lokal. Nu: en modern och fräsch danslokal. Stadsgårdens B-hall har genomgått en stor förvandling ?

Expressen - 12 okt 11 kl. 09:30

Nu blir Guldpucken ett ännu finare pris

Nu blir Sveriges finaste hockeypris - ännu finare. Varje månad, med start i dag, utses en kandidat till priset som alla spelare vill vinna: Guldpucken. - Det ska bli spännande att följa de kandidater som utses, säger Christer Englund, ordförande i Svenska ishockeyförbundet..

DI - 06 aug 13 kl. 14:44

Finare gifter i rika kroppar

Nu är det bevisat: Rika människor har finare gifter lagrade i kroppen än fattiga. Fattiga äter konserver och får i sig bisfenol medan rika äter skaldjur och får i sig kvicksilver och arsenik..

Expressen - 03 apr 14 kl. 16:34

V75: "Kan inte kännas finare än han gör nu"

Svenske mästaren On Track Piraten jagar en plats i Olympiatravet. Enligt tränaren Hans R Strömberg har vistelsen i Frankrike bara gjort hästen gott. - Han kan inte kännas finare än han gör nu, säger Strömberg..

UNT - 17 jun 14 kl. 16:06

Betesdjur gör finare entré

Tre stutar på sommarbete vid Båtstadviken ska göra entrén till Söderfors finare..

SmålandsPosten - 24 jul 14 kl. 00:31

Ett lite finare ungdomsförbund

Den som ägnar sig åt olaga affischering kan dömas till böter. Är affischeringen omfattande eller svår att ta bort kan den också anmälas som skadegörelse alternativt åverkan enligt brottsbalken. Man kan tycka att det är särskilt viktigt för politiska ungdomsförbund att hålla sig inom lagens ramar, då politikens främsta uppgift är att stifta dem i demokratisk ordning.

Expressen - 23 feb 16 kl. 06:21

Karlsson: "Bland de finare målen jag gjort"

LOS ANGELES. Det var nattens snyggaste svenskmål i NHL. William Karlsson snurrade runt ute vid vänstra sargen och skickade i väg ett slagskott, som överraskade Jonas Gustavsson i Bostonkassen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.