GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 06 August, 20:20

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 20:26

Vilda igelkottar fångas – hålls som husdjurAtt ta hem igelkottar för att hålla som husdjur har blivit populärt – men det är olagligt. Jourhavande biolog på Naturhistoriska riksmuseet får in många samtal från människor som undrar hur de bäst kan flytta och ta hand om de rödlistade djuren..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Naturhistoriska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilda, igelkottar, fångas, hållssom , husdjur
Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 20:26

Vilda igelkottar fångas – hålls som husdjur

▸ Att ta hem igelkottar för att hålla som husdjur har blivit populärt – men det är olagligt..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 20:26

Vilda igelkottar fångas – hålls som husdjur

Att ta hem igelkottar för att hålla som husdjur har blivit populärt – men det är olagligt. Jourhavande biolog på Naturhistoriska riksmuseet får in många samtal från människor som undrar hur de bäst kan flytta och ta hand om de rödlistade djuren. – Så vi.

DN - 31 jul 20 kl. 21:02

Vilda igelkottar fångas – hålls som husdjur

Att ta hem igelkottar för att hålla som husdjur har blivit populärt – men det är olagligt..

Expressen - 01 aug 20 kl. 21:06

Vilda igelkottar fångas – hålls som husdjur

Att ta hem igelkottar för att hålla som husdjur har blivit populärt – men det är olagligt. Jourhavande biolog på Naturhistoriska riksmuseet får in många samtal från människor som undrar hur de bäst kan flytta och ta hand om de rödlistade djuren.– Så vi får säga gång på gång att det ska man inte göra alls, säger Mattias Forshage..

Nya Wermlands Tidningen - 02 aug 20 kl. 12:00

Vilda igelkottar fångas – hålls som husdjur

BT - 21 dec 12 kl. 09:16

3D-teknik lyfter Pi till en helt ny nivå

Innan Berättelsen om Pi är slut så kommer du att tro på Gud. Det utlovar iallafall Pi själv, när han i vuxen ålder (spelad av Irrfan Khan) förtäljer sina häpnadsväckande livserfarenheter till en aspirerande författare. Jag inte så säker på det där med Gud.

Kristianstadsbladet - 24 dec 13 kl. 17:26

Ingen vit jul - men vild

Uppemot 400 000 strömlösa hushåll, kapade teleförbindelser och avstängda motorvägar. Vädermässigt är det en vild snarare än en vit jul över stora delar av nordvästra Europa.
Längs den franska västkusten har nästan en kvarts miljon hushåll drabbats av strömavbrott på grund av det vilda vädret, meddelar kraftnätsföretaget ERDF.

BT - 24 dec 13 kl. 17:27

Ingen vit jul - men vild

Uppemot 400 000 strömlösa hushåll, kapade teleförbindelser och avstängda motorvägar. Vädermässigt är det en vild snarare än en vit jul över stora delar av nordvästra Europa. Längs den franska västkusten har nästan en kvarts miljon hushåll drabbats av strömavbrott på grund av det vilda vädret, meddelar kraftnätsföretaget ERDF.

Barometern - 25 dec 13 kl. 11:03

Ingen vit jul ? men vild

Uppemot 400 000 strömlösa hushåll, kapade teleförbindelser och avstängda motorvägar. Vädermässigt är det en vild snarare än en vit jul över stora delar av nordvästra Europa. Längs den franska västkusten har nästan en kvarts miljon hushåll drabbats av strömavbrott på grund av det vilda vädret, meddelar kraftnätsföretaget ERDF.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.