SVT > Inrikes

Thursday, 13 August, 14:17

SVT - 01 aug 20 kl. 12:10

Kronprinsessan: Vi får inte bli tystaI år är det Kronprinsessan Victoria som håller i öppningstalet på årets digitala upplaga av Stockholms prideparad. – Fest, glädje och framförallt stolthet brukar ligga i luften när den stora paraden går genom stan – i år är läget annorlunda, säger hon..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kronprinsessan Victoria, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KronprinsessanVi får inte bli , tysta
BT - 21 nov 14 kl. 12:02

Kronprinsessan imponerad av kreativiteten i Borås

I dag fick Textile fashion center och högskolan finbesök av kronprinsessan som fick ta del av forskning och klädutställningar. –Jag är imponerad av bredden. Det var fascinerande att ta del av, säger hon.

BT - 21 nov 14 kl. 12:02

Så var Kronprinsessan Victorias dag i Borås

I dag fick Textile fashion center och högskolan finbesök av kronprinsessan som fick ta del av forskning och klädutställningar. –Jag är imponerad av bredden. Det var fascinerande att ta del av, säger hon.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 14:02

Kronprinsessan bjuder in till promenad

Österlen Vill du promenera i naturen med kronprinsessan Victoria?
Den 12 juni bjuder H.K.

Barometern - 11 jun 14 kl. 07:12

Stor oro för planer på tysta områden

Vindkraften hotas, skriver några. Andra tycker att de inte längre får bestämma över sin egen mark.
Den nya planen för tysta områden får mer ris än ros.

News55 - 04 sep 15 kl. 18:54

Kronprinsessan gravid med sitt andra barn

På fredagseftermiddagen valde kungahuset att släppa nyheten om gravida kronprinsessan Victoria som nu väntar sitt andra barn. ”Deras Kungliga Högheter Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har den stora glädjen att meddela att de väntar sitt andra barn. Födseln beräknas till mars 2016.

Alingsås tidning - 18 apr 16 kl. 05:30

Tysta områden kartlagda

Tystnad är en bristvara i det moderna samhället – men en undersökning visar att det finns två tysta områden i Alingsåstrakten. Det är ÅF som, på uppdrag av Göteborgsregionens kommunalförbund och Länsstyrelsen i Västra Götaland, har kartlagt vilka tysta områden som finns i Västsverige. – Det är ett samarbete mellan de olika kommunerna, vilka har stått för underlaget som vi sedan har sammanställt, säger Mats Hammarqvist, gruppledare på ÅF.

Sydsvenskan - 23 sep 11 kl. 06:30

Handslag i det tysta

EU-anpassning. Raoul Wallenberg blev inte fri. Och ännu är inte Dawit Isaak det heller.

BT - 23 feb 12 kl. 07:01

Kronprinsessan födde en dotter

Kronprinsessan Victoria har fött en dotter. Kronprinsessan Victoria har fött en prinsessa, berättar en synbart glad prins Daniel på presskonferensen på Karolinska universitetssjukhuset i Solna. ?

Skånskan - 23 mar 18 kl. 20:12

Malmöelever träffade kronprinsessan

MALMÖ Elever från Möllevångsskolan fick chansen att träffa kronprinsessan Victoria när hon på fredagen var på besök hos den ideella organisationen Drivkraft, som ordnar mentors- och fadderverksamhet för unga i Skåne.– Kronprinsessan beviljade i höstas ett anslag till vår verksamhet via sin stiftelse och i dag hade vi äran av att få ett besök av henne, berättar Mats Lundberg, projektledare och utbildningsansvarig i Drivkraft.
Det var en engagerad och närvarande kronprinsessa som träffade tre av de elever på Möllevångsskolan.

Västerbottens Folkblad - 12 apr 18 kl. 10:56

Kronprinsessan till Tärnaby och Hemavan

Kronprinsessan Victoria kommer till länet den 25 april. Besöket inleds i Tärnaby där Kronprinsessan besöker Skytteanska skolan och Tärnaby sameskola samt möter föreningen IK Fjällvinden som fyller 90 år. Därefter genomför Kronprinsessan landskapsvandringen på skidor i Hemavan tillsammans med ungdomar från föreningar i Storumans kommun och allmänhet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.