Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 09 August, 19:47

Aftonbladet - 01 aug 20 kl. 11:58

Semesterchatta: Hur vill du semestra efter corona?▸ Corona har satt käppar i hjulet för många semesterplaner i år, kanske särskilt för de som planerat utlandsresor och. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SemesterchattaHur vill du , semestraefter , corona
PrivataAffärer - 28 feb 20 kl. 10:40

Swedbank: Räkna med negativ corona-chock för industrin

I dagsläget bedömer banken att det mest troliga scenariot är en större och okontrollerad spridning av coronaviruset även i andra regioner utanför Östra Asien. Detta skulle i så fall innebära en ökad osäkerhet åtminstone fram tills sommaren, med större exportförluster och global osäkerhet än i ett mildare scenario där effekterna begränsas till Kina. ”I detta scenario skulle Sveriges industri se en mer långvarig nedgång, som till viss mån även skulle spridas till andra sektorer än industrin, genom industrirelaterade tjänster och effekter på arbetsmarknaden”, skriver Swedbank.

Skånskan - 22 mar 20 kl. 10:30

Så påverkas resandet av corona

Resor Coronakrisen skakar om hela resebranschen. Den turbulenta inledningen på året kommer att få stor effekt på svenskarnas semesterresor – och svemester ser ut att bli mångas första val.De senaste åren har våra resmönster förändrats betydligt, inte minst på grund av det växande klimathotet.

Barometern - 26 apr 20 kl. 08:20

Corona: Glöm charter – nu gäller Sverige

Glöm charter till Grekland eller flygstol till Rivieran – i år får många av oss troligen semestra hemmavid i stället. Och landets egna besöksmål har inte gett upp hoppet om sommaren än..

Vestmanlands Läns Tidning - 26 maj 20 kl. 06:00

Västeråsarnas reservlösning när corona förstör semesterplanerna: ”Det är högtryck”

Västeråsarna tvingas semestra på hemmaplan i coronatider – då har båtförsäljningen skjutit i....

YLE - 14 jun 12 kl. 11:27

Många tänker semestra billigare i sommar

Den här sommaren tänker många vara sparsammare än ifjol, visar en undersökning som bankkoncernen Nordea gjort. De finländska hushållen har tänkt spendera ungefär 1400 euro den här sommaren. Det är 70 euro mindre än ifjol.

UNT - 07 jul 12 kl. 15:24

Semestra på hemmaplan

För Uppsalabor som väljer att hemestra, det vill säga, semestra på hemmaplan, finns flera trevliga sommaraktiviteter att välja mellan..

DN - 04 mar 14 kl. 07:47

Här har det blivit dyrare att semestra

Sydamerika, USA och Europa har blivit dyrare att semestra i. Budgetresenären gör klokt i att rikta blickarna mot öst, där ett hotellrum på sina håll kan kosta några hundralappar.”Vietnam ger riktigt bra valuta för pengarna”, säger Johan Svanström på Hotels.

DI - 10 mar 14 kl. 19:38

Ingen vill semestra med finländare

Norrmän och finländare semestrar helst tillsammans med svenskar och danskar helst med norrmän. Finländarna är minst populära, dem vill varken svenskar, danskar eller norrmän semestra med..

DN - 23 jun 14 kl. 08:15

Här är det billigast att semestra

För den som tänker semestra i Europa kan det löna sig att jämföra prisnivån i de olika länderna. Skillnaderna är stora och länder utanför EU är både dyrast och billigast..

SVT - 07 jan 16 kl. 21:49

Trots sträng diktatur – svenskar fortsätter semestra i Thailand

Många svenskar verkar älska att semestra i diktaturer. Thailand, Kuba och Förenade Arabemiraten är tre exempel på resemål som ökar stort när man tittar på svenskarnas resvanor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.