Sydsvenskan > Opinion

Monday, 10 August, 00:57

Sydsvenskan - 01 aug 20 kl. 12:00

Gör din egen sommarsaftMia Gahne: ”Saft är sommar i dess mest koncentrerade form.”.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Gahne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gördin , egen, sommarsaft
Helsingborgs Dagblad - 01 aug 20 kl. 12:00

Gör din egen sommarsaft

Mia Gahne: ”Saft är sommar i dess mest koncentrerade form.”.

Cornucopia - 23 nov 16 kl. 14:04

Sverigedemokrat: SD kan få egen majoritet i upp till 40 kommuner enligt intern analys

Den sverigedemokratiska läsaren med pseudonymen "Gustav" hävdar att SD i en intern analys identifierat ca 40 kommuner där man kan få egen majoritet i kommunalvalet 2018. Man gör bedömningen att detta kommer lyckas i ca 20 kommuner. En analys av Socialdemokraternas och Moderaternas valresultat i kommunvalen 2014 visar dock att detta är orealistiskt.

YLE - 21 jan 14 kl. 04:29

I år måste alla gymnasieelever ha egen laptop

I höst förutsätts alla som börjar gymnasiet att ha en egen bärbar dator. Det här i och med den nya elektroniska studentexamen. I huvudstadsregionen har de olika kommunerna löst saken på lite olika sätt, men i alla skolor är det ändå eleven själv som blir tvungen att betala för datorn.

Cornucopia - 10 dec 16 kl. 10:48

Investera inte i din egen bransch

Det är lätt hänt att man investerar sitt sparkapital i en bransch man känner till, nämligen sin egen. I värsta fall rent av i sin egen arbetsgivare. Detta är förstås olämplig riskspridning, då man lägger alla ägg i samma korg.

Cornucopia - 27 feb 19 kl. 15:56

Kilimanjaro - egen bestigning eller charter?

De allra flesta bestigningar av Kilimanjaro kan klassas som charter, där man som turist har ett stort antal bärare och hjälppersonal. Vår bestigning skedde med egen kraft, utöver kravet på lokala guider, men kan vara svårt att arrangera då det kräver ett lokalt guideföretag som accepterar att man bär sin egen utrustning.
Teamet med full egen packning strax innan Lava Tower på 4 600 m höjd.

Skånskan - 13 nov 19 kl. 05:00

Nej till planer på en egen energianläggning

Malmö Miljöförvaltningen förbjuder Skånes Universitetssjukhus i Malmö att anlägga energianläggning i servicebyggnaden och göra den i egen regi då de menar att den kan innebära hälso- och miljörisker för människor och omgivning.Skånes Universitetssjukhus (SUS) i Malmö byggs om och i samband med det är planen att projektera en central kylanläggning.
2017 beslutade Regionstyrelsen att ge Regionfastigheter i uppdrag planlägga produktionen av kyla och värme i egen regi.

Dagen - 20 jan 12 kl. 03:00

1. Bör Palestina erkännas som en egen stat? 2. Vad tycker ditt parti om Centerns utspel?

:

Miljöpartiet, Peter Rådberg, försvarspolitisk talesperson och medlem i riksdagens Israel-Palestinska nätverk:
- Ja. Israel har ju ockuperat landet, det är uppenbart. Det säger även FN.

YLE - 01 okt 14 kl. 15:49

Billigare med egen helgjour i K:stad

Att hålla veckoslutsjour i egen regi blir billigare än att enbart anlita samjouren på Vasa centralsjukhus. Det visar Kristinestads vård- och omsorgscentrals beräkningar. De årliga kostnaderna utan egen veckoslutsjour skulle uppgå till nästa 310 000 euro.

YLE - 27 mar 17 kl. 05:03

S:t Karins föräldrar beredda att kämpa för egen svensk grundskola

Nu diskuterar svensk- och tvåspråkiga föräldrar i S:t Karins frågan om en egen grundskola på allvar. Väggarna kommer emot i den nuvarande byggnaden och eleverna är så pass många att ett eget högstadium är realistiskt, anser föräldrarna. - I den offentliga debatten är det de finska skolorna som stått i fokus.

YLE - 27 mar 17 kl. 05:03

Föräldrar i S:t Karins beredda att kämpa för egen svensk grundskola

Nu diskuterar svensk- och tvåspråkiga föräldrar i S:t Karins frågan om en egen grundskola på allvar. Väggarna kommer emot i den nuvarande byggnaden och eleverna är så pass många att ett eget högstadium är realistiskt, anser föräldrarna. - I den offentliga debatten är det de finska skolorna som stått i fokus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.