Dagen > Kultur

Wednesday, 05 August, 07:26

Dagen - 01 aug 20 kl. 11:25

Förslag om vigselplikt väcker reaktioner bland kristnaAlla med vigselrätt i Sverige ska vara skyldiga att viga såväl olikkönade som samkönade relationer till äktenskap..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslagom , vigselplikt, väcker, reaktionerbland , kristna
Dagen - 01 aug 20 kl. 11:14

Förslag om vigselplikt väcker reaktioner bland kristna

Under fredagen kom jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP) med ett förslag om att alla med vigselrätt i Sverige ska vara skyldiga att viga såväl olikkönade som samkönade relationer till äktenskap..

Skånskan - 15 nov 18 kl. 08:00

Samarbete M och SD väcker reaktioner

STAFFANSTORP Nu kommer reaktionerna på Staffanstorpsmoderaternas besked om samarbete med Sverigedemokraterna.Integrationsplikt för nyanlända, lokalt tiggeriförbud, avskaffa anvisningslagen, nej till ”kulturella särkrav” som skilda badtider och ritualslaktat kött.
Det är några punkter i Moderaternas och Sverigedemokraternas gemensamma handlingsprogram för Staffanstorp som nu väcker reaktioner både inom och utom landet.

SvD - 06 mar 17 kl. 06:55

Övervakningskameror väcker reaktioner i Göteborg

Göteborgs stads förslag på 70-100 nya övervakningskameror väcker reaktioner. I Bergsjön har en protestlista lämnats in. .

SvD - 30 apr 15 kl. 15:57

M:s tiggeriförslag väcker reaktioner

Moderaternas förslag att förbjuda organiserat tiggeri skapar debatt. Att tiggare kan komma att behöva tillstånd väcker frågetecken..

UNT - 30 apr 15 kl. 15:57

M:s tiggeriförslag väcker reaktioner

Moderaternas förslag att förbjuda organiserat tiggeri skapar debatt..

Corren - 02 aug 19 kl. 07:00

Sparförslag väckte starka reaktioner

Tjänstemännen flaggar för att sparförslagen om avgiftsbelagd gymnasielunch och kall mat till äldre kunde väcka reaktioner..

HBL - 25 jun 13 kl. 08:47

Ryska lagförslag förskräcker

Det kontroversiella lagförslaget mot homosexuella som i morgon behandlas i Ryssland överskuggar årets Helsinki Pride-festival. Människorättsexperter hoppas på klarare ställningstaganden när president Putin i dag träffar president Niinistö. När de två presidenterna i dag möts är det bilaterala förhållanden, internationella frågor samt samarbetet mellan Ryssland och EU som står på agendan.

SR - 27 jun 15 kl. 16:08

Starka reaktioner på folkomröstning i Grekland

Greklands premiärminister Alexis Tsipras förslag om att låta grekerna sjävla ta ställning till långivarnas senaste bud genom folkomröstning väcker reaktioner i Greklands huvudstad Aten..

GöteborgsPosten - 16 apr 15 kl. 07:00

Sjöstedt sågar rödgrönt snusförslag

Snart blir det förbjudet för landstingsanställda i Uppland att lukta snus. Det blir däremot inte förbjudet att lägga in en prilla på jobbet - så länge det inte luktar. Men förslaget väcker reaktioner..

SvD - 16 apr 15 kl. 12:26

Sjöstedt sågar rödgrönt snusförslag

Snart blir det förbjudet för landstingsanställda i Uppland att lukta snus. Det blir däremot inte förbjudet att lägga in en prilla på jobbet - så länge det inte luktar. Men förslaget väcker reaktioner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.