DalaDemokraten > Nyheter

Monday, 10 August, 10:34

DalaDemokraten - 01 aug 20 kl. 11:00

Debatt: Sluta upp att straffa palestiniernaI mitten av juli lämnade FN:s specielle rapportör om Palestina, professor Michael Lynk, sin....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
FN, Palestina, Michael Lynk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Slutaupp att , straffa, palestinierna
DI - 24 okt 18 kl. 19:30

Debatt: Sluta straffa lojala bankkunder

DEBATT. Bankerna har varit i blåväder den sista tiden. Vi bör inte acceptera en bransch som drar nytta av kundernas okunskap, bristande engagemang och invanda beteenden, skriver Mikael Nachemson, ordförande i Påmind, vars affärsidé är att erbjuda upplägg som ger bra villkor till lojala kunder..

DalaDemokraten - 03 nov 14 kl. 10:31

Debatt: Sluta investera i det som förstör vår planet

Klimatet är vår tids ödesfråga. Temperaturhöjningen riskerar att leda till mycket allvarsamma konsekvenser för livet på jorden. Orden kommer från den regeringsförklaring som Stefan Löfven nyligen läste upp i riksdagen.

DalaDemokraten - 21 jun 17 kl. 06:30

Debatt: Sluta diskriminera blodgivare - tillämpa samma regler för hetero- eller homosexuella

Fler blodgivare behövs, men genom diskriminerande bestämmelser får män som har haft sex med män inte lämna blod som andra. Det är dags att ta ett steg framåt och avskaffa diskrimineringen vid blodgivning, skriver debattörerna..

DalaDemokraten - 05 okt 17 kl. 16:30

Debatt: Sluta dra alla nysvenskar över en kam - de vill bara ha ett bra liv, som du och jag

Det svenska samhället är ett tydligt klassamhälle där invandrare hamnar längst ner. De möter diskriminering varje dag. För att råda bot på främlingsfientligheten måste vi inse att nysvenskar inte kommer hit med kriminella avsikter, de kommer hit för att få ett bättre liv, skriver debattören Valida Cicen..

Kristianstadsbladet - 09 jan 19 kl. 00:01

Debatt: Sluta hyckla, Jerzy

Jag har tagit denna debatt med Jerzy många gånger då han ondgör sig för Sverigedemokraternas existens dagligen..

SVT Debatt - 09 dec 13 kl. 15:27

Sluta avhumanisera Israel

ISRAEL Jag skrev att medier ger en felaktigt negativ bild av Israel. Elva debattörer som just varit på resa i Israel kände sig manade att svara mig. Men repliken är bara ännu ett exempel på att rapporteringen har lett till att allmänhetens bild av Israel är skev, skriver Anna E.

SVT Debatt - 01 dec 17 kl. 12:15

Siri Steijer: ”Straffa inte alla män”

Siri Steijer från tankesmedjan Timbro tycker att det är väldigt viktigt att inte straffa alla män för att vissa män beter sig dåligt. Se henne i klippet ovan..

SVT Debatt - 16 jan 14 kl. 11:45

Sluta dumförklara män – döm dem istället

VÅLDTÄKT Män är inte korkade. De flesta förstår innebörden av sina handlingar, och vet när de har begått ett grovt brott. Så sluta dumförklara männen, och döm dem till våldtäkt när det är uppenbart att ett sådant brott skett, skriver Lorentz Tovatt (MP).

SVT Debatt - 01 jul 19 kl. 09:46

”Våga lita på ungdomarna istället för att straffa dem”

”Vi har stött på unga som hållit sig borta från cannabis tills de fick information i skolan och på grund av de uppenbara felaktigheterna valt att själva testa drogen. Skolan måste istället ge korrekt information som är vetenskapligt förankrad, annars försvinner trovärdigheten”, skriver debattören..

SVT Debatt - 21 nov 13 kl. 18:15

Män, ni måste sluta rekrytera ur herrklubbarna

KVOTERING Det finns stora problem med att kvinnor inte får platser i styrelser i dag. Det visar inte minst rapporten som presenterades i veckan. Män väljer fortfarande män, och det är ett strukturellt problem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.