Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Wednesday, 05 August, 09:31

Länstidningen i Södertälje - 01 aug 20 kl. 11:00

Alla vill köpa hund i coronatider – uppfödaren berättar: ”Det är helt hysteriskt”I april föddes fem valpar hemma hos Mikaela Sandbacka. Och intresseanmälningarna strömmade in.....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Mikaela Sandbacka

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vill köpa, hundi , coronatider, uppfödaren, berättarDet , är helt hysteriskt
Helsingborgs Dagblad - 21 aug 18 kl. 08:00

Hundar for illa i Kullabygden – uppfödaren åtalas för brott mot djurskyddslag och trots mot djurförbud

Uppfödaren åtalas för brott mot djurskyddslagen och trots mot djurförbud..

Expressen - 15 mar 16 kl. 09:45

Yngsta uppfödaren i Sverige gör kuskdebut

Simon Helm är ingen vanlig 18-åring. Han är Sveriges yngste uppfödare. På Jägersro under tisdagskvällen påbörjar han en ny karriär – när han gör debut som kusk.

Expressen - 09 jul 15 kl. 18:28

Efter hundbråket: "Är långt ifrån farlig hund"

Efter hundbråket på en rastgård i Skoghall i måndagskväll kommer hunden som attackerade genomgå en beteendeprövning berättar uppfödaren som tror att det hela handlar om ett missförstånd och tolkningar av signaler. – Han är långt ifrån en farlig hund. Jag hade kunnat släppa ut honom på ett dagis och inte varit orolig, säger uppfödaren Josefine Lehn..

Magazin24 - 27 feb 13 kl. 11:11

"Hundägare måste ta ett större ansvar"

Den hundpsykolog-studerande Krister Gustén tycker att folk ofta skaffar hund utan att planera tillräckligt. "Jag tror inte folk vet vad de har i kopplet. Man läser inte på ordentligt", säger han.

YLE - 09 jul 14 kl. 16:17

"Köp inte en billig hund"

Var noga med hundens certifikat, särskilt om du vill köpa hund över internet. Valpfabriker där hundar föds upp under vidriga omständigheter blir allt vanligare, varnar Djurskyddsföreningarnas förbund. Minst en gång i månaden kontaktas djurskyddsrådgivare Ann-Mari Bergström och hennes kolleger av personer som misstänker att deras valp fötts upp i en så kallad valpfabrik.

BT - 03 mar 16 kl. 14:36

Hundägare får ersättning från polisen för försvunnen hund

En hundägare från Göteborg får ersättning från polisen sedan hans försvunna hund av olika anledningar först hamnat hos uppfödaren och därefter hos fel ägare..

Kristianstadsbladet - 04 jun 16 kl. 03:00

Familjen fick tillbaka fel hund

Familjen i Norra Åsum lämnade bort hunden Mike för avel. Två månader senare lämnade uppfödaren tillbaka en hund. Enligt id-märkningen var det Mike.

Expressen - 06 jun 16 kl. 21:17

Hon fick tillbaka fel hund efter id-kapning

Angelica Hedström, 28, hade skrivit ett fodervärdsavtal för hunden Mike och när uppfödaren ville avla på honom lämnade hon ifrån sig honom. Men när hunden kom tillbaka var han inte densamma – trots att chipnumret stämde hade Angelica fått en helt annan hund. – Man vet inte vad man ska göra, säger hon..

Expressen - 01 sep 13 kl. 10:03

Gynning tvingades lämna tillbaka hund

Carolina Gynning köpte en hundvalp till familjen. Men Puss fick inte stanna. Gynnings sambo gillade inte överraskningen och det lilla lurviga djuret har skickats tillbaka till uppfödaren..

Kristianstadsbladet - 04 jun 14 kl. 06:15

Uppfödare ogillar nya kaninregler

Kaninuppfödning är en bransch som växer - därför ska verksamheten nu regleras.Men långt ifrån alla är nöjda med de nya föreskrifterna från Jordbruksverket. - Det är en mindre katastrof för näringen, säger uppfödaren Gösta Johnsson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.