GT > Nyheter

Sunday, 09 August, 08:20

GT - 01 aug 20 kl. 10:00

Läs del 1 av 3 av ”Fadertabberaset”I ett samarbete mellan GT och bokförlaget Ekström & Garay publicerar GT i tre dagar ett utdrag ur boken ”Fadertabberaset”, av Linda-Maria Grönkvist. Boken är förlagets förslag till Augustpris-nominering och i det tre delar långa utdraget får man följa den unga kvinnan Nina, framgångsrik bloggare som är på en prisutdelning (Blogg-galan). På den efterföljande efterfesten upptäcker hon något som omkullkastar hennes värld – hon och hennes pappa, som hon inte har kontakt med, har matchats på en dejtingsida. Första delen publiceras i tidningen i dag, med de efterföljande delarna på söndag (i morgon) och på måndag. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
GT, Ekström, Fadertabberaset, Linda-Maria Grönkvist, Augustpris, Nina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läs, del1 av 3 av , Fadertabberaset
GT - 02 aug 20 kl. 10:00

Läs del 2 av 3 av ”Fadertabberaset”

I ett samarbete mellan GT och bokförlaget Ekström & Garay publicerar GT i tre dagar ett utdrag ur boken ”Fadertabberaset”, av Linda-Maria Grönkvist. Boken är förlagets förslag till Augustpris-nominering och i det tre delar långa utdraget får man följa den unga kvinnan Nina, framgångsrik bloggare, som matchat med sin pappa på en dejtingsida. En pappa som hon inte haft någon kontakt med i livet.

GT - 03 aug 20 kl. 10:00

Läs del 3 av 3 av ”Fadertabberaset”

I ett samarbete mellan GT och bokförlaget Ekström & Garay publicerar GT i tre dagar ett utdrag ur boken ”Fadertabberaset”, av Linda-Maria Grönkvist. Boken är förlagets förslag till Augustpris-nominering och i det tre delar långa utdraget får man följa den unga kvinnan Nina, framgångsrik bloggare, som matchat med sin pappa på en dejtingsida. En pappa som hon inte haft någon kontakt med i livet.

YLE - 02 jul 15 kl. 05:11

Fennovoima får kritik av delägare

Regeringen ska inte godkänna Fennovoimas bygglov. Det säger Jarl Haga i Kronoby elverk. Elverket är delägare i Fennovoima och förlorar pengar om kärnkraftverket inte byggs.

Skånskan - 22 feb 17 kl. 01:00

Bio­driv­me­del fram­åt trots tve­kan och skatter

ERWP.fif(1)An­vändningen av bio­driv­me­del ökade kraf­tigt för­ra året. To­talt an­vändes 17,2 te­ra­wattim­mar bio­driv­me­del, vil­ket är näs­tan en fem­te­del (18,6 pro­cent) av ener­gi­in­ne­hållet i driv­me­del för for­don.

Skånskan - 22 dec 18 kl. 01:00

Bon­den får li­ten an­del av svenska mat­kro­nan

Den svenske bon­dens an­del av det kon­su­menterna be­talar för maten blir allt mind­re. Jäm­fört med för 20 år se­dan har bon­dens an­del hal­verats, från 17 pro­cent till bara nio pro­cent. Mind­re än en ti­on­del av vad maten kostar går allt­så till bon­den.

Kristianstadsbladet - 01 aug 13 kl. 09:45

del Moral - något för KFF?

Foto: Tom Wall
Dansken Niclas Rönne är klar. Nästa nyförvärv i Kristianstads FF:s jakt på offensiva guldklimpar kan bli Álvaro del Moral ? en 29-årig spanjor med ett förflutet i La Liga-laget Levante.

Politologerna - 24 jun 15 kl. 16:12

Vem tar del av Almedalsveckan? 

I 2013 års SOM-undersökning ställdes en fråga om i vilken utsträckning de svarande tog del av Politikerveckan i Almedalen. Frågan fanns med i ett batteri som också omfattade Eurovision Song Contest, Prinsessan Madeleines bröllop och Fotbolls-EM. Svarsalternativen var ”i mycket stor utsträckning”, ”i ganska stor utsträckning”, ”i liten utsträckning” och ”inte alls”.

BT - 09 apr 13 kl. 11:39

Vedrana Sivac: Elegant, Lana del Rey!

Lana Del Rey, eller Elizabeth Grant som hon egentligen heter är ingen popstjärna - hon är ett popfenomen. I en tid då ingen säljer skivor längre har hon lyckats kränga 2,5 miljoner exemplar av debuten Born to die som kom förra året. Hon ger ut långa, filmiska musikvideor på löpande band i en tid då formatet är stendött.

Skånskan - 11 jun 19 kl. 17:08

Dags igen för me­del­tiden

Lund I helgen in­tar rid­da­re, hant­ver­ka­re och gyck­la­re Folkets park i Lund för ännu en upp­la­ga av Me­del­tids­fes­ti­valen.Bengt Karlsson, ord­fö­ran­de för Me­del­tids­fö­re­ningen i Lund står i vad som just nu är en helt van­lig, om än folk­tom park, när den­na in­ter­vju äger rum tis­dag för­mid­dag.
Om bara någ­ra dagar kommer det dock se an­nor­lunda ut när Lund gör en resa mer än fem­hund­ra år bak­åt i tiden.

Nyheter 24 - 24 jun 12 kl. 09:06

Del Bosque hyllar Spaniens defensiv


Spaniens förbundskapten Vicente del Bosque var mycket nöjd efter lagets 2-0-seger mot Frankrike. "Casillas hade knappt något att göra under hela matchen". DONETSK.

Fler nyheter från GT

GT - 7 timmar sedan

Trots platsbrist – skolan måste ta bort barackerna

Sannaskolan i Göteborg tar bort sina tillfälliga baracker, trots att flera elever nekats plats på skolan, skriver GP.– Vi har letat med ljus och lykta och det finns ingen plats, säger Marie Sandstig, utbildningschef i Majorna, till tidningen..

GT - 11 timmar sedan

Tryggare Gais tog poäng av serietvåan

Inga mål.Men 0–0 borta mot serietvåan Halmstads BK är ändå ett fall framåt för Gais.– I perioder spelar vi bra fotboll.

GT - 11 timmar sedan

Islamist hyllade terror-imam – fick ha kvar vapenlicensen

En göteborgare som i många år rört sig i extrema islamistiska kretsar och bland annat hyllat terrororganisationen al-Qaidas ledare som en ”muslimsk hjälte” har fråntagits sina vapen.Men det är inte på grund av extremistkontakterna som under flera år fått Säkerhetspolisen att hålla ett vakande öga på honom.Istället har han fått sina två gevär med tillhörande ammunition omhändertagna efter att tidigare i år ha stoppats i sin bil, påverkad av cannabis.

GT - 12 timmar sedan

”Vi är svinförbannade att vi tappade poäng senast”

GÖTEBORG. Sjunde krysset på 13 matcher.Bara två matcher kvar tills allsvenskan vänder.

GT - 19 timmar sedan

Man hittades död utomhus – en gripen

På lördagsmorgonen anträffades en man död, i ett bostadsområde i Kortedala.Polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråp.En man är gripen i ärendet, och flera andra personer har hämtats in för förhör..

GT - 15 timmar sedan

Bilderna visar trängseln på spårvagnen

Västtrafik: ”Tänk över om resan är nödvändig”.

GT - 15 timmar sedan

Hela stjärntrion på planen – succé direkt

Tre anfallare av toppklass.För första gången den här säsongen använde Göteborg FC Stina Blackstenius, Rebecka Blomqvist och Pauline Hammarlund från start.Det blev succé.

GT - 14 timmar sedan

Drunkningslarm – två personer i vattnet

Ett drunkningslarm har gått i Storfors kommun.Enligt detta ska två personer hamnat i vattnet i en sjö-– Räddningstjänst och två ambulanser är på väg, uppger teamledare på SOS Alarm..

GT - 16 timmar sedan

Skärmflygare skadad efter haveri

En skärmflygare i Falköping har skadats i samband med en flygning. Personen ska ha landat fel på marken och klagar på ryggsmärtor. .

GT - 17 timmar sedan

Se till januariavtalet för att börja återhämtningen

Inför höstens budgetarbete måste regeringen fokusera på reformer som stärker Sveriges och Västra Götalands konkurrenskraft, .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.