Expressen > Nyheter

Tuesday, 11 August, 05:56

Expressen - 01 aug 20 kl. 08:45

Han fastnar på bild – sen hittas han dödDen 1 juli hittades en död man i ett skogsområde i Nynäshamn.Kvällen innan reste han med buss 4 i centrala Stockholm, och polisen vill nu ha allmänhetens hjälp för att komma vidare i utredningen.– Vi är angelägna om att få tag i alla som har uppgifter att lämna, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nynäshamn, Stockholm, Eva Nilsson, Stockholmspolisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han fastnar, bild, sen, hittashan död
NSD - 30 nov 14 kl. 18:43

Lade ut en bild – sen fick alla pippi

Liten fågel kan orsaka stort pådrag..

YLE - 20 maj 15 kl. 05:40

Kyrkslättbo fångar älgen på bild

Ulf Lindström tar bilder på älgar och hjortar. På hans foton fastnar allt från minsta lilla hjortkiden till stora tolvtaggare. Ulf Lindström har i tre år tagit bilder med en jaktkamera.

BT - 13 apr 12 kl. 08:43

Här fastnar flest i fartkameror

På riksväg 40 mellan Getared och Toppsjön fastnar flest fartsyndare i polisens fasta kameror. Se grafik inne i artikeln! 2011 registrerades nästan 1500 hastighetsöverträdelser på den sträckan.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:31

Mitt triathlon: vad hände sen?

Från soffpotatis till stålman. Så löd programidén som fick heta Mitt triathlon. Många sökte, fyra blev valda att delta i det som i bästa fall skulle leda till en livsstilsförändring.

Cornucopia - 10 sep 15 kl. 17:29

Arméövning 2015: "Värmepåsen med innehåll får ej förtäras."

Värnpliktens forna kokgrupper är idag ett minne blott och när den frejdige soldaten tarvar förplägnad i fält är det mat på påse som gäller. Åtminstone den vecka som svenska försvaret förväntas existera, medan man därefter kanske har slut på påsmat. Här följer en recension av detta moderna underverk.

Skånskan - 11 nov 16 kl. 21:00

Övade för ett säkrare Söderåsen

SKÄRALID Söderåsen är svårtillgänglig, många turister och friluftsmänniskor rör sig i området.
Då måste säkerheten vara den bästa för alla. ERWP.

YLE - 11 jan 16 kl. 10:32

MVP vid junior-VM - vad hände sen?

Jesse Puljujärvi valdes förra veckan till den mest värdefulla spelaren vid junior-VM i ishockey. Yle Sporten granskade vad som hänt med de tio senaste årens MVP-spelare och fann Mestis-spelare, OS-guldmedaljörer, världsmästare och Stanley Cup-vinnare. Puljujärvi dominerade som 17-åring stort vid hemma-VM i Helsingfors och stal rubrikerna tillsammans med Sebastian Aho och Patrik Laine.

YLE - 26 mar 17 kl. 13:32

Asylsökande cyklade över gränsen, vad hände sen?

Asylsökande cyklade över gränsen, vad hände sen? 7 000 asylsökande kom till Norge och Finland via Ryssland för drygt ett år sedan. Många av de här människorna smugglades in av kriminella ligor.

YLE - 17 maj 15 kl. 06:48

Östersjötumlaren fastnar lätt i fiskeredskap

Tumlaren är en sällsynt syn i finska vatten och beståndet i Östersjön uppskattas vara cirka 450. Nu inleds en kampanj för att samla in observationer om östersjötumlaren. Tumlaren hör till en av världens minsta tandvalar och har blivit namngiven efter sitt rullande, eller tumlande, sätt att simma.

Skånskan - 05 okt 15 kl. 10:55

En annan bild av invandraren

Kultur och Nöje – Varför har du kommit hit? undrar Mohklis
Ja, varför har hans gamle vän Salim återvänt till Bagdad efter alla år? Han har ju allt han kan önska sig i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.