Dalarnas tidningar > Nöje

Saturday, 08 August, 22:14

Dalarnas tidningar - 01 aug 20 kl. 10:08

Insändare: Coronapaketet till EU var ingen kompromiss utan ett svek mot svenska folketReplik: Christer Falk (S) skriver att en kompromiss var nödvändig i EU-förhandlingarna (DT 29/7)....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
EU, Falk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Coronapaketettill EU var ingen , kompromissutan ett , svek mot svenska folket
Sydsvenskan - 22 jan 14 kl. 10:44

Insändare: Hen är ett hån mot mänskligheten

För det första så har i varje fall undertecknad svårt att förstå varför vi skall sudda ut vår könstillhörighet och använda ordet hen (är snarare ett hån). Sedan en fråga, vilken i och för sig kanske har mindre betydelse då majoriteten av svenska folket inte kan skilja på personliga pronomen som till exempel han och honom ("jag sa till han"), men hur är det nu med hen? Heter det får jag leka med hene?

YA - 09 jun 12 kl. 20:33

Europas kamp mot tiden

Tre månader. Det är den tid som finns för att rädda euron enligt George Soros ? finansmannen som blev bekant med svenska folket 1992 när han spekulerade i att Sverige skulle tvingas överge den fasta kronkursen.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

BT - 27 sep 14 kl. 09:31

Varför har du inte lagt din röst?

Jan Ericson, fredagen 14 mars var du och andra partier inbjudna till att tala om pensioner och pensionsbeskattning. Vad gör ni? Jo, pratar mest illa om varandra, vad ni har gjort och inte gjort.

SmålandsPosten - 21 okt 13 kl. 06:30

Svenskt näringsliv måste visa att de finns

Kommentar till Tala om jobben på rätt sätt av Jens Spendrup och Eilon Fransson den 16 oktober. Nu stundar valtider och Svenskt näringsliv måste visa att de fortfarande finns. I en insändare skriver de att politiker inte kan skapa jobben.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

En bankunion ? årets lussebulle i EU

Efter 14 timmars luciavaka kunde EU:s finansministrar till sist enas om grunderna för den nya bankunionen. Sverige går inte med utan formar i stället en allt tydligare skeptisk pakt med Storbritannien och Tjeckien. Om Sverige, Tjeckien och Storbritannien ska ses som EU:s pepparkaksgubbar, stjärngossar eller tomtenissar må vara osagt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.