Dalarnas tidningar > Nöje

Saturday, 08 August, 22:12

Dalarnas tidningar - 01 aug 20 kl. 10:10

DEBATT: CUF: Sätt stopp för Borlänges integritetskränkande drogtester!Nyligen presenterade Borlänge kommun efter beslut i gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden inför....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Debatt, CUF, Borlänges, Borlänge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DEBATT, CUF, Sätt, stoppför , Borlänges, integritetskränkande, drogtester
SVT Debatt - 04 jul 13 kl. 05:54

Sätt stopp för vinsterna i skolan

DEBATT ALMEDALEN De alternativ och nya valmöjligheter som utlovades när friskolereformen genomfördes har ännu inte dykt upp. Istället ser vi friskolorna gå i konkurs en efter en. Nu är det dags att se till att pengarna inte hamnar i skatteparadis, utan investeras i elevernas utbildning, skriver Ung Vänsters förbundsordförande Stefan Lindborg.

SVT Debatt - 27 dec 13 kl. 06:00

Säg stopp till rasismen redan vid fikabordet

FIKABORDSUPPROPET På arbetsplatser och familjefester runt om i landet dras dagligen skämt om invandrare, homosexuella och andra utsatta grupper. Därför har jag startar ett fikabordsupprop. 2014 ska jag säga ifrån varje gång jag hör ett sådant skämt.

ÖstersundsPosten - 31 jan 17 kl. 11:57

Debatt: C: Sätt stopp för gruvbrytning i alunskiffer!

.

DalaDemokraten - 30 jun 17 kl. 06:30

Debatt: Stoppa licensjakt på varg tills den illegala jakten upphör

Så länge som de ansvariga myndigheterna inte klarar av sin uppgift att få stopp på den illegala jakten på varg, måste man sätta stopp för licensjakten. Arbetet mot den illegala jakten handlar inte om enskilda människors ” privata intresse för vargen”. Det handlar om att försvara demokratiskt fattade beslut om långsiktigt hållbara rovdjursstammar för att bevara biologisk mångfald, skriver debattören..

Dagen - 13 apr 11 kl. 11:00

Biskop vädjar om stopp för politiskt tjafs om sjukförsäkringar

De sjukskrivna får inte bli slagträ i den politiska debatten. - En borgfred skulle visa att ni menar allvar när ni säger att ni vill se till de sjukas bästa, skriver i dag biskop Martin Modéus i en debattartikel och vädjar om en ny samtalston.

När Sverige skulle överta ordförandeklubban i EU utlyste statsminister Fredrik Reinfeldt "borgfred".

Dagen - 01 sep 11 kl. 03:00

Märklig debatt om kristna värderingar

Jag blir mer och mer övertygad om att Kristdemokraterna behövs i den svenska politiken. Och att säga att partiet inte är kristet är märkligt.

Den senaste tiden har det pågått en debatt i Dagen huruvida Kristdemokraterna står för de kristna värderingarna eller inte.

Västerbottens Folkblad - 24 mar 11 kl. 00:44

Stopp för protester på biblioteket i Umeå

UMEÅ Det är inte tillåtet att aktivt protestera mot en flytt av Stadsbiblioteket inne på biblioteket. LÄS ÄVEN: Het debatt på samrådsmöte INTE BLI PÅTVINGAD. Bibliotekschefen Inger Edebro Sikström har satt stopp för protestaktioner för flytten av Stadsbiblioteket som sker ?

Alliansfritt Sverige - 14 apr 14 kl. 15:38

Missa inte åhundradet match mellan högerns två ettrigaste debattörer

  Carl "Besten" Hamilton Styrkor: Sveriges högsta tonläge. Ihållighet - det får man ge honom Svagheter: När man bildgooglar honom får man upp bilder på en tungt beväpnad Mikael Persbrandt, och fullt så badass är han inte. Form: Petningen från riksdagslistan har bjort honom både bitsk och gett tid över till käbbelträning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.