Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 13 August, 16:45

Jönköpingsnytt - 01 aug 20 kl. 10:00

Utgivaren: Därför suddar vi sällan ut dina digitala fotspårTa bort mig! Önskemålet att radera äldre artiklar eller bilder ur tidningarnas digitala arkiv har....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UtgivarenDärför , suddarvi , sällanut dina , digitala, fotspår
GöteborgsPosten - 04 jun 15 kl. 05:00

Så suddar du ut ditt digitala fotavtryck

Varje dag loggar miljontals svenskar in på Facebook, Instagram, Snapchat och andra sociala medier för att dela tankar, länkar och bilder. Vad händer med informationen sen?.

Dagensanalys.se - 13 aug 18 kl. 17:27

”Om momsen för medier harmoniseras ger det nitton kronor mer per intjänad digital hundralapp”

Bästa hjälpen som statsmakterna kan ge hårt pressade medieföretag är sänkt moms på digital journalistik. Då kan företag som börjar hitta lösningar på problemen få råd att snabbt genomföra nödvändiga investeringar. Det är ett av många konstruktiva förslag som Jonas Nordling, styrelseordförande för Sveriges Journalistförbund, vill föra in i debatten om krisen i medievärlden och journalistyrkets framtidsmöjligheter.

YLE - 05 dec 13 kl. 13:14

Vem blir ÅU:s nya chefredaktör?

Ansökningstiden för jobbet som chefredaktör för Åbo Underrättelser går ut på torsdag. Den nya chefredaktören tar över jobbet nästa år då nuvarande chefredaktören Torbjörn Kevin går i pension. Det blir ingen lätt uppgift att efterträda Kevin.

Kristianstadsbladet - 22 jul 14 kl. 07:14

Storspelen vågar inte ta ut svängarna

Foto: Ubisoft
Sommaren är här och därmed även den stora speltorkan. Utvecklarna tar paus och laddar upp inför höstens stortitlar.
Att vi är svältfödda på spel under årets varmaste månader tar speltjänst- en Steam vara på.

Cornucopia - 31 mar 15 kl. 08:18

Obligationsbubblan

Hur kommer det sig att investerare är beredda att, trots valutarisken i en försvagad krona, är beredda att köpa obligationer med negativ ränta? Det handlar om en kombination av faktorer, och handlar i slutändan om obligationsbubblan.

Svenska långa marknadsräntor till
och med i fredags.

Dagens PS - 08 nov 17 kl. 08:29

FI varnar för ICO:s: ”5 saker att tänka på”

Finansinspektionen går nu ut och varnar för riskerna med så kallade initial coin offerings, ICO:s. En ICO kan enklast beskrivas som en lansering av en ny token eller annan form av digital tillgång baserad på en kryptovaluta. Men då marknaden är oreglerad har vissa länder valt att helt förbjuda ICO:s och nu väljer alltså även Finansinspektionen att uppmärksamma investerare kring riskerna.

BT - 05 sep 14 kl. 14:29

Efter Rot och Rut - inför Rit

Att installera en nyinköpt dator, sätta upp ett nätverk eller ställa in en skrivare – tjänster som för vissa är lätta att hantera själv men som för andra är en utmaning. IT-support för privatpersoner är idag en nästintill obefintlig marknad, trots att efterfrågan är stor.
Reducerad skatt på hushållsnära IT-tjänster skulle minska det digitala utanförskapet, samtidigt som det skapar nya jobb för den yngre, IT-kunniga generationen.

Dagensanalys.se - 03 okt 18 kl. 13:47

Svenskarna och internet 2018 – Här är hela rapporten

Så gott som alla svenskar, 98%, har tillgång till internet hemma och nio av tio har en smartmobil. Gränsen går inte längre mellan de som använder internet och de som inte gör det alls utan mellan storanvändare och sällananvändare, det visar rapporten ”Svenskarna och internet 2018. Rapporten visar också att aktiviteten på Facebook minskar, att var fjärde spädbarn använder internet och för första gången är det en majoritet som betalar för digitala musik- och filmtjänster.

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 07:48

Trådar av verklighet

Foto: Galleri Thomas Wallner
En av Galleri Wallners återkommande konstnärer är Leonard Forslund, och var gång gästar han med nya projekt. Konstskribent Isac Nordgren ser den nya utställningen, som suddar ut gränser och prövar måleriets vägar.
Konst
Leonard Forslund.

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 09:29

Kappahl först ut att erbjuda betalning med mobil i butik via Klarna

Som första större modekedja erbjuder KappAhl nu sina kunder digitala betalningslösningar via mobilen även i butik. Kunden kan välja att avsluta sitt köp genom att betala via Klarna In-Store, direkt vid köptillfället eller via faktura. – Moderna, flexibla betalningslösningar oavsett om kunden handlar via nätet eller i butik är en del av vår ambition att utveckla ett sömlöst KappAhl, säger Charlotte Katz, Head of Digital på KappAhl.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.