Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 05 August, 13:03

Dalarnas tidningar - 01 aug 20 kl. 10:00

Vi har listan – Hon driver en av Borlänges populäraste restauranger: ”Betyder jättemycket”Enligt en ny ranking är caféet i Frostbrunnsdalen ett av Borlänges absolut populäraste....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlänges, Frostbrunnsdalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har listanHon , driveren av , Borlänges, populäraste, restauranger Betyder jättemycket
Nyheter 24 - 10 sep 13 kl. 09:53

Ingen kvinna platsar på listan ? över världens populäraste idrottare

Det är franska L'Equipe som har kollat upp vilka som är de populäraste idrottarna i världen. De har byggt sin topplista genom att kolla upp hur många gilla idrottarna har på sina Facebook-sidor. Noterbart i listan är att ingen kvinna tar en plats.

Cornucopia - 31 okt 13 kl. 08:44

Svenskarnas 50 populäraste kommuner 2012

Här redovisas de kommuner som har absolut störst inrikes flyttningsöverskott, dvs de kommuner som attraherade flest redan boende i landet, förenklat kallat "svenskar" i rubriken, under 2012. Siffrorna är som procent av befolkningen och källan är förstås SCB.

Topp 50 inrikes flyttningsöverskott
år 2012.

Expressen - 21 jan 14 kl. 10:54

De 100 populäraste flicknamnen i Sverige

Alice, Maja och Elsa var de populäraste namnen för tjejer förra året. Här är hela listan över de 100 populäraste flicknamnen..

Expressen - 21 jan 14 kl. 11:05

De 100 populäraste pojknamnen i Sverige

Lucas, William och Oscar var de populäraste namnen för killar förra året. Här är hela listan över de 100 populäraste killnamnen..

Opinionen.se - 04 feb 13 kl. 09:58

Grekland populäraste charterresan

Grekland toppar listan över fjolårets populäraste resmål och ser ut att bli minst lika poppis i sommar igen..

Cornucopia - 05 apr 15 kl. 13:24

Vit flykt - svenskar flyttar till de populäraste kommunerna

Vit flykt pågår i Sverige. De populäraste kommunerna för inhemsk flyttning är också "vita kommuner" dit personer med svensk bakgrund ("svenskar") flyttar, enligt SCB:s statistik för 2013 - 2014.

Vit flykt (eng white flight) är inget okänd fenomen, vare sig i Sverige eller i utlandet.

YLE - 04 maj 15 kl. 10:13

Här är de populäraste idrottsgrenarna!

Ishockey, friidrott och längdåkning är de populäraste idrottsgrenarna i Finland. Det här enligt en ny undersökning där intresset för olika idrottsgrenar utretts. På top-20 listan finns några överraskningar, men framförallt skillnaderna mellan åldersgrupper och kön visar på stora skillnader i grenurvalet.

YLE - 13 mar 14 kl. 13:33

Ellen och Emil populäraste namnen

Ellen och Emil var de populäraste namnen bland finlandssvenska bebisar under fjolåret. De populäraste namnen bland finska nyfödda var Emma och Onni. Ellen och Emil behåller sina platser i topp på listan över tilltalsnamn för finlandssvenska nyfödda.

BT - 18 jan 15 kl. 08:06

Schäfern populäraste hundrasen i Borås

Den mest populära hundrasen i landet är labradoren, men när boråsaren skaffar hund är förstavalet en schäfer. För första gången sedan 2007 ökar nyregistreringen av hundar. Enligt Svenska Kennelklubben nyregistrerades 51 111 rashundar i fjol.

YLE - 19 mar 13 kl. 13:08

Ellen och Emil de populäraste namnen år 2012

Ellen och Emil var de populäraste namnen bland barn som föddes 2012. Efter Ellen följer Ida, Emma, Julia och Sofia. Populära pojknamn var Benjamin, Oliver, Vincent och Edvin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.