Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 13 August, 04:29

Vestmanlands Läns Tidning - 01 aug 20 kl. 09:37

Debatt: Mina tankar i en tid med coronapandemiJag tillhör själv riskgruppen 70+, men har inga bakomliggande sjukdomar och en blodgrupp som är....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattMina , tankari en , tidmed , coronapandemi
UT - 26 mar 20 kl. 00:00

Debatt: Varje tid har haft sitt elände

Dagens ”coronapandemi” är svår för världen, länder och enskilda människor, allt tillräckligt för den enskilde. Men är detta det värsta? Det går inte att jämföra, ty varje tids människor har haft sitt..

Trelleborgs Allehanda - 05 nov 19 kl. 00:01

Debatt: Tankar om Trelleborgs framtid

Senaste tidens artiklar och en allmän debatt kring Sjöstad och hamninfart i Trelleborg har gjort att man måste ha tankar om Trelleborgs framtid. Det är dax även för den styrande politiken att tänka utanför boxen. Här är sex idéer:.

Kristianstadsbladet - 10 okt 19 kl. 05:00

Debatt: Ge tid – då kan fler vara med

Så kan du hjälpa personer med afasi att vara delaktiga. Afasiförbundet presenterar i samband med Afasidagen den tionde oktober fem förslag på temat ”Ge tid”..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 05 jun 13 kl. 11:05

Debatt hämtar andan inför Almedalen

Det dallrar liksom fortfarande i luften efter Paolo Robertos och Martina Montelius drabbning om ?Hälsohetsen? i säsongens sista Debatt.

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 17:06

Debatt 17/10: smartphones och mäklare

Strunta i att koppla in mäklare och spara tiotusentals kronor när du ska sälja din lägenhet eller villa. Det tycker författaren Viggo Cavling, som inte har alltför höga tankar om mäklare – och han är inte ensam om sin kritik: i kvällens program möter du också Camilla Östberg, vd för BoDeal, som startade en egen sajt för att hjälpa folk gå runt mäklarna. Men Ingrid Eiken, vd för Mäklarsamfundet, hävdar att säljarna både är tryggare och får ut ett högre pris om de anlitar mäklare.

SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 12:00

SVT Debatt stänger kommentarsfälten för ombyggnad

SVT DEBATT Sajten debatt.svt.se görs om från grunden.

SVT Debatt - 21 maj 13 kl. 16:15

Klyftorna i Sverige ökade mest under S-regeringens tid

INKOMSTKLYFTOR Att inkomstklyftorna ökar i Sverige är ett faktum ? men vi får inte glömma att se förändringen över tid. Det är tydligt i OECD-rapporten att Alliansens politik de senaste sju åren faktiskt dämpat utvecklingen med ökade inkomstskillnader.

SVT Debatt - 08 sep 13 kl. 15:15

Unga brottslingar behöver mindre tid bakom murarna ? inte mer

STRAFFRABATT Moderaterna sprider en bild av att grov ungdomsbrottslighet ökar. Men det är inte sant ? och framstår som en medveten skrämselpropaganda för att fiska röster.

SVT Debatt - 13 mar 14 kl. 16:29

Debatt 13/3: Nazismen framväxt och läsplattor i skolan

KVÄLLENS DEBATT: Kämpa, står det på banderollerna som fotograferas och sprids över hela världen, till stöd för den unge kille som den 8 mars knivhöggs i Malmö, av det som tros vara nazister. Hur ska kampen mot nazism se ut? Kan man förstå de som vill  möta våld med våld?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.