Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 13 August, 06:51

Nerikes Allehanda - 01 aug 20 kl. 09:41

Åsa Linderborg har blivit rädd för sitt yrke – journalist: ”Gud vad jag skulle vilja ha det där ogjort”Nu kommer "Året med 13 månader", baserad på Åsa Linderborgs dagboksanteckningar. Om ett....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Linderborg, Året, Åsa Linderborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, Linderborghar blivit , räddför , sitt, yrke, journalist, Gud vad jag skulle vilja ha det där ogjort
YLE - 27 jan 15 kl. 15:26

Tredje boken gillt för Lena Linderborg

"Gammal tant i Ryssland" - det är namnet på journalisten Lena Linderborgs nya bok. Boken är resultatet av en sex månaders stipendievistelse i St Petersburg. - Jag har allt sedan jag var liten drömt om att vara författare.

YLE - 12 okt 15 kl. 15:00

Journalisten Lena Linderborg är borta

Med bestörtning och stor sorg har vi tvingats ta avsked av vår kära vän och kollega Lena Linderborg, som rycktes ifrån oss i lördags. Vi saknar den lojala, roliga och härliga vän Lena var. Hon såg alltid något gott i varje människa, vilket tydligt kom fram i hennes reportage.

Cornucopia - 17 jan 17 kl. 19:52

Vad Aftonbladet Kultur inte säger om sitt spridande av Kremls lögner

Aftonbladet Kultur har anlagt moteld mot anklagelserna att de är Sveriges viktigaste spridare av Kremls propaganda. Man har fått stöd här och var och kräver nu att FOI:s Martin Kraghs forskningsrapport censureras och tas bort från Internet. Men det är också väldigt intressant att se vad Aftonbladet Kultur inte skriver i sina motangrepp.

DN - 02 okt 18 kl. 13:57

Lisa Magnusson: Varför ger en kvinna sitt telefonnummer till en våldtäktsman?

Åsa Linderborg, denna socialist, påminner i fråga om sexövergrepp framför allt om den mest irriterande sortens självgoda nyliberal: Det är väl bara att kvinnor skaffar sig gott omdöme och väljer rätt så slipper de tråkigheter!.

Aftonbladet - 04 sep 18 kl. 14:50

Linderborg: Bonnier upplöser sitt imperium

YLE - 22 jan 17 kl. 07:00

Otto tränar för att kunna tänka och tänker för att kunna träna

”Det är väldigt många som känner att om man är intellektuell så kan man inte vara idrottslig. Är man idrottslig så kan man inte vara intellektuell. Den tanken går ändå tillbaka till antiken.

Kristianstadsbladet - 21 dec 12 kl. 04:04

Jag skäms över att vara man

När Åsa Linderborg (Aftonbladet 20/12) skriver om det hot och hat hon som kontroversiell skribent får utstå skär det in i hjärtat.
Efter den senaste uppmärksammade kampanjen från Aftonbladets sida mot sajter som Avpixlat och Fria Tider har trycket mot Linderborg och hennes familj ökat. Utöver grova mejl och sms i stilen ?

Dagen - 20 jul 11 kl. 03:00

KHS - förbundet för kristen humanism och socialism?

Man behöver sannerligen inte vara konspiratorisk för att konstatera i vilken (politisk) riktning som Förbundet för kristen humanism och samhällssyn (KHS) går. Det räcker med att studera det ensidiga valet av föreläsare vid de traditionella sommarmötena, som exempelvis årets - i början av augusti - där den förre socialdemokratiske skol- och kulturministern, Bengt Göransson, är en av huvudpersonerna tillsammans med Aftonbladets öppet kommunistiske kulturchef, Åsa Linderborg. Vidare en utrikeskorrespondent vid Sveriges Radio med ett aktivt vänsterförflutet samt förre ärkebiskopen KG Hammar, återkommande kritiker av Israel och en av dem som nyligen i Svenska Dagbladet undertecknade ett stödupprop för det rent politiska projektet Ship to Gaza.

YLE - 13 nov 13 kl. 05:10

Invandrarna känner sig välkomna i Vasa

Österbotten har alltid välkomnat invandrare och flyktingar, och det har inte förändrats säger de som jobbar med invandringsfrågor. Måndagens hetsiga debatt om flyktingar i Vasafullmäktige behöver inte vara ett tecken på ökad främlingsfientlighet. Petra Winberg på Welcome Office i Vasa.

Sydsvenskan - 12 nov 15 kl. 16:33

Grabbar som flabbar

Aldrig har det väl grabbflabbats så som i poddradioprogrammet Alla mina kamrater i onsdags morse. Aldrig har det väl heller så tydligt illustrerats att det skit kvinnor i offentligheten dagligen utsätts för frodas på grund av vanliga, välmenande snubbars feghet och homosociala ängslighet. Bakgrunden är att Aftonbladet i veckan recenserade en bok av Kristoffer "Kringlan" Svensson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.