Expressen > Sport

Monday, 03 August, 13:33

Expressen - I förrgår: 09:31

Han är i toppslag – får snart utdelningExpressens V75-tips i sista stund innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.Du får: √ Bästa spikförslagen√ Hetaste skrällbuden√ Varningsflaggorna√ Kommentarer om alla lopp√ Jönssons egen rankning av loppen√ Stor genomgång av Dagens Dubbel... och mer!■ Läs alla Expressens travtips med Expressen Premium!.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
V75, Dagens Dubbel, Expressens, Expressen Premium

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är i toppslagfår snart , utdelning
Skånskan - 07 sep 16 kl. 20:54

Höllvikenboxaren känner sig i toppslag

BOXNING Klara Svensson har satt personbästa i antal sparringtillfällen och anser sig vara i toppslag inför mötet med Mikaela Laurén.
– Jag känner mig starkare än någonsin, säger 28-åringen och ler.Det är en harmonisk Malmöboxare som svarar världsvant på frågorna i samband med onsdagens pressträff.

Expressen - 27 jun 18 kl. 22:46

”Han var i samma fina toppslag idag”

Som yngre blev det seger i gulddivisionen i regi Peter Untersteiner. Allaballakaitoz har hunnit fylla tio och leasas sedan fjolåret av amatörtränarparet Malin och Peter Hurtig från Nora som matchat försiktigt. – Han tävlade bra för mig men faktum är att han var i samma fina toppslag i dag som när han var som bäst hos mig, sa Untersteiner efter Allaballakaitoz seger i Torsten Janssons minneslopp i Åmål på onsdagskvällen..

Cornucopia - 27 okt 16 kl. 16:17

3:12 - varför ta ut utdelning med full skatt istället för lön?

Trots svenska sk 3:12-reglerna för att hindra att egna företagare tar ut utdelning istället för lön, så finns det anledningar att ta ut lön som just utdelning trots att den beskattas som lön.
3:12-reglerna innebär att man högst får ta ut knappt 170 000 kronor som utdelning ur ett fåmansaktiebolag, om man inte drar upp utdelningsutrymmet genom en högre lönesumma. Betalar man tillräckligt med löner får man ta ut mer i utdelning är tanken.

PrivataAffärer - 16 sep 19 kl. 13:00

Här är aktierna som ger utdelning i höst

Det är Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson som i ett inlägg på Nordnets sajt listar de bolag som delar ut under hösten. ”Det har varit ett ökat intresse från många av våra stora utdelningsbolag att dela upp sin utdelning över året. Mer specifikt är det halvårsvis utdelning som vunnit mark senaste åren bara.

PrivataAffärer - 29 aug 18 kl. 13:06

Valet stoppar utdelning i skolbolagen

Visserligen finns det ingen riksdagsmajoritet för att begränsa vinsterna i välfärden för närvarande – och sannolikt inte heller efter valet. Men bara att bli ett argument för den rödgröna sidan mot privata alternativ på skolområdet har givetvis fått bolagen att tänka till ordentligt om man skulle lämna någon utdelning. Det gäller särskilt i Academedia som slår förväntningarna i sitt bokslut på onsdagen och redovisar ett hyggligt resultat trots att det sista kvartalet är en besvikelse med en minskning av rörelseresultatet med 10 procent.

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 07:32

Extra utdelning från Billerud

Billerud Korsnäs rörelseresultatet uppgick till 103 miljoner kronor och rörelsemarginalen blev 1,8 procent för det fjärde kvartalet 2019. Det framgår av kvartalsrapporten. Infronts sammanställning av sex analytikers prognoser för rörelseresultatet låg i genomsnitt på 120 miljoner kronor och på en rörelsemarginal om 2 procent.

HBL - 08 apr 13 kl. 08:58

Språkvårdaren säger sitt om utdelning och dividend

Vissa finlandismer är kärare för oss finlandssvenskar än andra. Så kära till och med att vi svårligen kan tänka oss att ersätta dem med något annat. Till de mycket älskade hör antagligen ordet dividend i betydelsen aktieutdelning.

PrivataAffärer - 27 mar 20 kl. 12:57

Bankfederationen: Banker bör inte betala ut utdelning för 2019

EBF anser det inte vara lämpligt att Europas banker betalar varken utdelning eller verkställer några nya återköpsprogram i den nu rådande osäkerhet som pandemin orsakat, enligt uttalandet. Bankerna bör i stället ägna ”fullständigt fokus” på att ta ett gemensamt ansvar för att trygga kreditförsörjningen till företag och hushåll, skriver EBF. ”Alla finansiella institutioner i Europa har tagit den extrema osäkerheten och kommer prioritera soliditeten för att stötta ekonomin”, skriver EBF.

PrivataAffärer - 28 maj 20 kl. 19:05

SEB föreslår slopad utdelning

Det meddelar banken i ett pressmeddelande på torsdagskvällen i spåren av det tidigare beskedet att utdelningsförslaget skulle utvärderas. ”Styrelsen förstår vikten av utdelning för många av bankens aktieägare men mot bakgrund av den nuvarande situationen, de osäkra utsikterna och covid-19 pandemins påverkan på ekonomin har styrelsen beslutat att föreslå årsstämman att ingen utdelning för närvarande görs”, skriver SEB. Beroende på hur situationen utvecklas kan styrelsen komma att utvärdera en utdelning senare i år och om så sker, kalla till en extrastämma och presentera ett förslag till utdelning, heter det samtidigt.

VA - 02 feb 11 kl. 12:17

Hög utdelning från Atlas Copco

2 februari Atlas Copcos resultat före skatt blev 3.920 miljoner kronor för det fjärde kvartalet (2.324).

HBL - 20 sep 12 kl. 14:45

Metso tar tillbaka förslag om extra utdelning

Aktieägarna blir utan extra utdelning. Orsaken är sparprogrammet från i förrgår. Metso vill försäkra sig om att resultatutvecklingen går i rätt riktning.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Överraskningen får bekänna färg

Spel: Bomben 1Expert: Jonas AmrouniSpelstopp: 18.59.

Expressen - 30 minuter sedan

Defensiven är ett stort frågetecken

Spel: TopptipsetExpert: Jonas Amrouni.

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: Stjärnan återvänder till SHL

Rodrigo Abols återvänder till Örebro på lån.Lettlands VM-spelare finns med när SHL startar den 19 september.– Med sitt centerspel kommer Rodrigo vara en viktig pjäs för oss, säger sportchefen Niklas Johansson i ett pressmeddelande.

Expressen - 15 minuter sedan

”Då förstår man ju att det inte är så jävla bra”

Susanne Kottulinsky banade väg för tjejer inom motorsporten.
Länge var det helt otänkbart att hennes egen dotter skulle gå i samma fotspår. Men det var precis så det blev – och även Mikaela Åhlin-Kottulinsky har fått kämpa: – Hon har fått stått upp för sin kapacitet och kompetens och det måste hon göra mer än en kille men det gör att både att ens viljan och styrka blir starkare att bevisa.

Expressen - 2 timmar sedan

AIK presenterar tungt nyförvärv

”Han kommer få spela i en mer offensiv roll”.

Expressen - 2 timmar sedan

”Inga diskussioner om att bryta kontraktet”

Astrit Ajdarevic, 30, har haft en timeout från fotbollen i juli. Men i morgon väntas ett nytt möte med Djurgården om framtiden.– Vi har inte fört diskussioner att han ska avbryta kontraktet eller byta klubb, säger sportchefen Bosse Andersson..

Expressen - 3 timmar sedan

Han fick bästa tänkbara spår

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75..

Expressen - 3 timmar sedan

Forsberg om framtiden: ”Jag är inte färdig här”

Sportchefen gav Emil Forsberg ”övergångsförbud”.Nu berättar svensken själv som framtiden i RB Leipzig.– Jag är inte färdig här än, säger han till Kicker..

Expressen - 4 timmar sedan

”Vill ersätta de Gea – med legendarens son”

Uppgifter: United överväger billig målvaktslösning.

Expressen - 4 timmar sedan

Trots bakspår kan han runda alla

Expressens V64-tips innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.Du får:√ Bästa spikförslagen√ Hetaste skrällbuden√ Varningsflaggorna√ Kusk- och tränarsnacket√ Kommentarer om alla lopp... och mer!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.