Sydsvenskan > IT

Thursday, 06 August, 14:43

Sydsvenskan - 01 aug 20 kl. 09:00

Coronakritiken borde riktas mot regering och riksdagSocialministern verkar i inledningsskedet helt omedveten om statusen på vår medicinska beredskap och vem som gör vad, skriver Bengt Nordh..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Bengt Nordh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronakritiken, borde, riktasmot , regeringoch , riksdag
Alliansfritt Sverige - 14 feb 12 kl. 17:11

Regeringens HBT-insatser borde riktas mot KD

NOTIS. Autentiskt från regeringens hemsida:Homosexuella, bisexuella och transpersoner (hbt-personer) drabbas fortfarande av diskriminering och andra kränkningar i det svenska samhället. Därför intensifierar regeringen arbetet med att främja lika rättigheter och möjligheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck.

Expressen - 06 aug 16 kl. 23:15

Statsvetaren: C och L borde bilda regering

Liberalerna och Centerpartiet borde överväga att bilda en mittenregering. Det skriver statsvetaren Leif Lewin på Svenska Dagbladets debattsida. – Redan hotet att kanske öppna eget borde kunna stärka småpartierna i de ständigt pågående sakpolitiska förhandlingarna med Moderaterna, skriver Lewin..

Expressen - 14 maj 18 kl. 09:11

Anders Borg: M och S borde bilda regering

Moderaterna borde bilda en koalitionsregering med Socialdemokraterna. Det säger den före detta finansministern Anders Borg när han gästar SvD:s "Ekonomistudion". – Jag tror det blir väldigt svårt för en ny alliansregering att bildas.

Expressen - 16 maj 15 kl. 17:27

Nyström: Ilskan borde riktas mot regelverket

PRAG. Jaromir Jagr gjorde allt han kunde. Tjeckien gjorde allt laget kunde.

Aftonbladet - 17 jul 15 kl. 11:28

Udden borde riktas mot riktiga rasister

Joakim Lamotte: I mina ögon förtjänar inte Louise Andersson Bodin den här hatstormen.

SVT - 22 feb 18 kl. 19:45

Justitieministern: kritiken borde riktas mot bolagen

Polisanmälningar av kränkningar på nätet leder sällan till några åtal. Det skulle en ny lag, som börjat gälla från och med årsskiftet, råda bot på. Men lagen löser inte polisens problem: att få tag på IP-adresserna till de brottsmisstänkta.

FriaTider - 14 maj 18 kl. 11:22

Anders Borg: M och S borde bilda regering

YA - 18 jul 13 kl. 03:55

Saktfärdig regering

Det kan tyckas vara en enkel sak, att man inte ska straffas två gånger för samma brott.
Trots det har det hänt i Sverige, inte bara en gång utan vid hundratals tillfällen. Det handlar om skattefuskare som straffats med skattetillägg av Skatteverket och därefter dömts i domstol för samma brott.

YLE - 24 apr 16 kl. 19:12

"Illamående unga borde fångas upp på samma ställe"

Ungas psykiska hälsa är en högaktuell folkhälsofråga. Samtidigt som majoriteten av finländska unga mår bra är psykisk ohälsa det vanligaste hälsoproblemet bland skolelever och studerande. Enligt FN drabbas årligen var femte av världens 14-24-åringar av psykisk ohälsa.

HBL - 13 jul 13 kl. 06:00

"Nu riktas hatet mot svenskan"

Tio år har gått sedan debatten om den obligatoriska svenskans vara eller icke tapetserades på första sidor och debatten rasade på insändarspalter. Tidigare regeringar hade börjat experimentera med att göra den då obligatoriska studentsvenskan frivillig i vissa skolor. Dåvarande undervisningsministern Tuula Haatainen (SDP) ville ha en enhetlig linje i hela landet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.