Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 06 August, 03:27

Nerikes Allehanda - 01 aug 20 kl. 08:14

BILDSPECIAL: Stor oro hos båtägare när Hjälmaren läcker vatten: ”Båtarna ligger mot botten”Trots en regnig sommar är vattennivån i Hjälmaren extremt låg – mer än två decimeter lägre än....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Bildspecial, Hjälmaren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BILDSPECIAL, Stor, oro, hos, båtägarenär , Hjälmaren, läcker, vatten, Båtarna ligger mot botten
SvD - 08 sep 14 kl. 18:08

Stor oro hos Eniros anställda

Turbulensen på Eniro drabbar många av de anställda. Facket vittnar om stor oro. Vissa har lönefordringar som krympt med aktieraset..

YA - 10 okt 18 kl. 16:59

Stor oro hos husvilla föreningar efter stängning av Grand

Kan Malmö Opera spela Carmen? Kan Riksteatern komma? Går det att ersätta biljettköpare?

Skånskan - 30 jan 19 kl. 20:00

Stor oro hos Skånes arbetsförmedlare

SKÅNE Oron är stor bland de anställda på Arbetsförmedlingens kontor i Skåne efter varslet om att 4 500 anställda riskerar att sägas upp.
Flera är på väg att säga upp sig och andra söker nytt medlemskap i något av de lokala fackförbunden.– Från december har vi sett en ökning i andelen medarbetare som själva har sagt upp sig inom myndigheten som helhet.

YA - 13 feb 19 kl. 21:00

Rekordhyror skapar stor oro bland blivande hyresgäster

12 610 kronor. Så hög är hyran för två rum och kök i Skurups första serviceboende för personer med funktionsnedsättningar. Den höga summan har skapat stor oro hos de blivande hyresgästerna..

UNT - 17 okt 14 kl. 16:32

Stor oro hos privata vårdgivare

Oron är stor hos många vårdföretagare just nu..

DI - 05 apr 18 kl. 18:36

Stor oro hos Volvoägarna över risk för kartellsmäll

Avslöjandet att AB Volvo hotas av skadestånd i mångmiljardklassen väcker oro i ägarledet.  Aktiespararna varnar för att frånvaron av besked från Volvo kring konsekvenserna av lastbilskartellen gör att aktiemarknaden riskerar att vilseledas om riskerna för nya resultatsmällar..

YLE - 14 apr 18 kl. 12:21

Stor oro hos Bottas och Mercedes efter nytt kvalbakslag: "Ferrari är verkligen bättre"

När kvalet i Shanghai avgjordes förlorade Mercedes rejält till Ferrari. Nu sprider sig oron hos världsmästaren Lewis Hamilton, finländaren Valtteri Bottas och resten av stallet. ”Vi trodde att vi skulle kämpa för pole position, men det var utom räckhåll”, säger Bottas..

Trelleborgs Allehanda - 23 jun 20 kl. 05:00

Ungdomsbrotten ökar – stor oro hos polisen inför sommaren

Antalet ungdomsbrott som utreds hos polisen i Trelleborg har ökat markant i år jämfört med samma period förra året. Karl-Magnus Hansson, gruppchef på polisen, ser ett tydligt samband med att gymnasieskolorna stängdes under våren..

SR - 29 jan 17 kl. 16:30

Stor oro bland iranier i Sverige efter att gränser stängts i USA

Efter Trumps nya regler om att stänga gränserna för flyktingar har stor oro väckts hos bland annat bland iranier i Sverige som nu vägras inresa..

Barometern - 28 nov 19 kl. 11:26

Oro hos PRO i Fagerhult

Uppgifterna om att renoveringen av Välengården i Fagerhult kan komma att skjutas fram har skapat stor oro på orten. Inte minst hos Fagerhults PRO..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.