Expressen > Sport

Thursday, 06 August, 11:55

Expressen - 01 aug 20 kl. 07:10

”Om en vecka är jag nog deprimerad…”LOS ANGELES. En vecka i den så omtalade ”Bubblan”.Inga nya fall av Covid-19.NHL har mjukstartat och på ytan är allt lugnt.Än så länge.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
LOS ANGELES, Bubblan, Covid, NHL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Om en veckaär jag , nog, deprimerad
Sydsvenskan - 20 feb 12 kl. 06:30

Världen rämnar en vecka i månaden

Stina och Camilla har aldrig träffats, men deras liv har stora likheter. Båda har välbetalda jobb, lever med män som de älskar och känner sig älskade av och de har barn. Men veckan före mens slår ångesten till med sådan kraft att de nästan inte står ut.

YLE - 25 mar 15 kl. 08:44

Läkare: Man ser nog tecken på överdiagnosticering

Överläkare Mogens Lindén, specialist på barnsjukdomar och allmän medicin i Mariehamn, säger att frågan om överdiagnostisering är viktig att diskutera. - Man kan nog se tecken på överdiagnostisering inom vissa områden. Men det handlar om svåra avvägningsfrågor, och det finns olika metoder att väga risken mot nyttan.

YLE - 25 nov 15 kl. 18:19

Deprimerad eller bara lite smådeppig?

Var femte finländare blir deprimerad i något skede av livet men en regelrätt depression ska inte förväxlas med livets naturliga motgångar och kriser. Hur vet man om man bara är lite smådeppig eller deprimerad på riktigt? Att ha kriser och tidvis vara ledsen hör till livet.

Dagensanalys.se - 28 apr 16 kl. 09:00

Att spendera mycket tid på Facebook och Instagram kan göra dig deprimerad

Alla som regelbundet är inne på sociala medier har någon gång haft känslan av avundsjuka att man missar allt det roliga. Särskilt om man sitter helt ensam hemma och tittar på alla sina vänner och deras inlägg när de är på ett roligt event, eller en fest, eller när de är på en skön solsemester. Men är det möjligt att dessa känslor kan vara början på något ännu värre?

Realtid - 4 timmar sedan

Sofia Landström lämnar Brighter efter en vecka

Mindre än en vecka efter att ha blivit vald av Brighters extrastämma till styrelsemedlem i bolaget har Sofia Landström per mejl meddelat att hon lämnar sitt uppdrag..

Dagen - 18 mar 11 kl. 03:00

"Det blir några timmar extra varje vecka"

Mer egna krav och traditionens makt än arbetsgivarens. Det säger Hannes Perder, 21, om varför det är så svårt för ungdomsledare i kyrkan att begränsa sin arbetstid. -Jag skulle älska att hålla på med en sport, att vara med i ett fotbollslag eller någonting, bara för att ha tid att göra något annat och inte bara vara i jobbet.

Nyheter Väst - 13 mar 14 kl. 13:10

Deprimerad flicka 13 år försvunnen från Sundsvalls sjukhus.

Polisen har gått ut med en efterlysning av en flicka i 13 års åldern som är försvunnen från Sundsvalls sjukhus sedan 12 tiden. Deprimerad 13-årig flicka försvunnen från Sundsvalls sjukhus. En 13-årig flicka har anmälts som försvunnen från Sundsvalls sjukhus.

Alliansfritt Sverige - 19 aug 11 kl. 14:00

Deprimerad? Ta dig i kragen!

CENTERNS FRAMTID. Tidigare idag har Alliansfritt Sverige kunnat rapportera om vårdens framtid om Centerpartiet får välja den. Nu kan vi också meddela vilka åkommor som kommer att klassas som sjukdom.

Sydsvenskan - 15 jan 14 kl. 17:30

”Kan en deprimerad kvinna våldtas?”

Kvinnans "nej" var inte tillräckligt tydligt för en fällande dom. Sorgligt nog är det inte domen det är fel på, utan lagstiftningen, skriver Linda Nordlund, ordförande i Liberala ungdomsförbundet..

Alliansfritt Sverige - 05 feb 12 kl. 14:30

"Bu eller blä?" vecka 5


URK. Vi på Alliansfritt är väl medvetna om att vecka 5 har varit en otroligt kall vecka. Därför är det med extra stor glädje vi levererar en sammanfattning av vad vår varmhjärtade Allians gjort under den gångna veckan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.